Nazi Lauck NSDAP-AO. Srpski. srp21 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Zašto treba da...

 

SNAGA U JEDINSTVU

    Kao član RASONALISTA SRBIJE moći ćete da uradite nešto u vezi onoga što se dešava vašoj naciji i rasi, a ne samo da se žalite zbog toga. Na taj način će te udružiti svoju sopstvenu snagu i sposobnost sa drugim ljudima koji imaju ista ubeđenja i ciljeve baš kao i vi.

 

    Kada radite sami postiže se vrlo malo, a kada ne radite ništa ništa i ne postižete! I sami znate da u ovome niste sami, a samo ujedinjenjem smo prava snaga i opasnost za naše neprijatelje. Tek kada radite zajedno sa ostalim dru-govima moći ćete da imate veći uticaj na razvoj događaja oko vas.

 

UČINITE DA SE VAŠ ŽIVOT RAČUNA

    U životu nećete imati većeg zadovoljstva ili ispunjenja životne svrhe od posvećenosti velikom i opštem cilju, i predanosti svojih sopstvenih talenata i energije njihovom ispunjenju. Mnogi ljudi oko vas su nesrećni i prazni iz jednostavnog razloga što nemaju svoju svrhu u životu, a prava svrha u životu je da pripadate nečemu mnogo većem nego što ste vi i da to po svojoj važnosti prevazilazi čak i vaš sopstveni život. Kao odani i predani član RASONALISTA SRBIJE preuzećete učešće u oblikovanju budućnosti Bele Rase i u odlučivanju sudbine vašeg sopstvenog naroda. Radeći ovako bićete stvaran deo njegove besmrtnosti i jedan od odlučujućih faktora koji tu narodnu besmrtnost osigurava i podržava!

 

NEOPHODNI ZADATAK

    Kao dodatak vašem ličnom zadovoljstvu i ispunjenju radeći nešto što se stvarno računa, vi treba da postanete deo RASONALISTA SRBIJE jer je to, prosto rečeno, prava stvar da se učini. Svaki Srbin i Evropljanin koji jasno vidi i oseća današnju i buduću opasnost za opstanak besmrtnosti našeg naroda, a odbija da stane uz svoj narod i njegovu odbranu, bilo to iz razloga naivnosti, kukavičluka ili sebičnosti, NE ZASLUŽUJE da se računa u pripadnike našeg ponosnog naroda. Nemajte sumnje da je zadatak RASONALISTA SRBIJE, kao i pripadništvo njemu, ekstremno težak, ali je i neophodan. To treba da bude jedina osnova za razmatranje kod mladića i devojaka sa potpuno razvijenim smislom za odgovornost i samo-disciplinu.

 

SADA JE PRAVI TRENUTAK

    Ako rasna čistota Bele Rase, sloboda našeg naroda i socijalna pravda za naše građane nisu vredni da se za njih borite, šta je onda vredno? Sada je pravi trenutak da se borite za ove najsvetije stvari u životu, jer sutra može biti već kasno! Znajte da život ne oprašta slabost i za sve šta je vredno i dobro u životu morate da se borite i izborite. Život je borba, a ko neće da se bori u toj životnoj borbi – taj ne zaslužuje ni da živi. 

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO Srpski