Nazi Lauck NSDAP-AO. Srpski. srp21 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

ŠTA JE TO MRŽNJA? 

 

 Naš slogan je 14 reči: WE MUST SECURE THE EXISTANCE OF OUR PEOPLE AND A FUTURE FOR WHITE CHILDREN (MI MORAMO DA OSIGURAMO POSTOJANJE NAŠEG SOPSTVENOG NARODA I BUDUĆNOST ZA NAŠU BELU DECU – ovo je slobodan prevod da bi i na srpskom jeziku takođe bilo 14 reči = prim. aut.). JELI OVO MRŽNJA ?

 

  Mi ovde nećemo da se indentifikujemo sa grupama koje drže političku moć u nekada bile bele nacijama i koje su osudile Belu rasu na smrt. JELI OVO MRŽNJA ?

 

  Bela rasa danas sačinjava jedva 8% zemaljske populacije. Samo 2% su Bele žene u dobu sposobne za rađanje dece ili su mlađe. Život naše rase je u utrobi naše Bele žene. Pa ipak, pod postojećim medijima, religijama i državnim vladama, poslednje Bele žene se navode da se u velikoj meri spare sa ne-belima. JELI OVO MRŽNJA ?

 

  Ako Belci odmah ne uspostave eksluzivno Belu naciju, onda će lepota Bele arijevske žene veoma brzo zauvek nestati sa Zemlje! Mi smo svi učeni da se plašimo zbog nestanka pegavih sova, kitova ili bengalskih tigrova, pa zašto je onda zločin mržnje voleti i sačuvati sopstvenu rasu?! JELI OVO MRŽNJA

 

  Kontrolisani mediji obmanjuju Belu rasu tako što obojene rase nazivaju “manjinama”, jer je očigledno da ta “manjina” sačinjava 92% populacije planete Zemlje. Na ovaj se način sakriva njihova genocidna kampanja protiv Belaca, navodeći Bele ljude na pogrešnu misao da su oni sigurna većina. Ovakve laži i obmane moraju biti razotkrivene. JELI OVO MRŽNJA ?

 

  Mi se pokoravamo prvom i najvišem Zakonu Prirode, očuvanju naše sopstvene vrste, Bele rase. JELI OVO MRŽNJA ?

 

  Oni koji kontrolišu nekada-bile-bele nacije osporavaju nam naše Bele nacije, Bele škole, Bele organizacije i sve drugo što je neophodno za rasni opstanak. Mi se opiremo ovom smišljenom i podlom genocidu. JELI OVO MRŽNJA ?

 

  Poslednja nada za opstanak Bele rase je masivno i trenutno širenje istine, kao što je ovaj članak razotkriva. Dejstvujte odmah sada na najfanatičniji način i pomozite nam da milionima naše braće donesemo ovu istinu! Vremena za gubljenje nema !!! ZAR JE OVO MRŽNJA ?

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO Srpski