Nazi Lauck NSDAP-AO. Srpski. srp21 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

CIGANSKI UŽAS

CIGANSKI PROBLEM U SRBIJI JE RASNO PITANJE STRANACA

    Cigani su ogavna nimoidska rasa koja je stigla u Evropu pre nekih 500 godina a na terirotiji Srbije su se nastanili za vreme turske okupacije. U to vreme Srbi su bili žestoko ugnjetavani i iskorišćavani dok su cigani bili privilegovana grupa. Krajem 18-tog i početkom 19-tog veka, Turci su organizovali "bašibozluke" to jest neku vrstu neredovnih turskih trupa, sastavljenih od Šiptara, Cigana, Čerkeza i Kurda. Oni su bili poznati po raznim zverstima: pljačkanju, klanju, paljenju, silovanju i nemilosrdnom maltretiranju naših predaka (i to naročito žene i dece). Tokom 1875-78 god. bašibozluk su aktivno učestovali u gušenju bosansko-hercegovačkog ustanka, kada su nemilosrdno masakrirali naš narod ( i Srbe i Hrvate).
    Na žalost, danas potomci tih istih smrdljivih uljeza, koji su načinili neopisiva zlodela Srpskom narodu, slobodno vršljaju po celoj Srbiji. Prošle godine su čak dobili status ‘nacionalne manjine’ a ako se ništa ne izmeni verovatno će kroz dve generacije postati i konstitutivni narod… Da bismo to sprečili iznećemo neke činjenice u vezi ovih gnusnih uljeza, koji su temeljno zagadili našu zemlju, a o kojima inače "naši" mediji i političari uopšte ne govore:

    Cigani su organizovani, podsticani i podpomagani iz inostranstva. Na primer, Jevrejin po imenu Soroš daje znatne pare određenim ciganskim grupama.
    Dok mnogo Srbi žive kao potstanari, veliki broj stanova po celoj Srbiji je okupiran ili u vlasništvu Cigana, Šiptara, Jevreja, Kineza, Arapa, Crnaca, Indijanaca, mulsimana. [Nedavno, kad je jedan jevrejin umro, moralo se ići čak u Izrael da bi se našao novi vlasnik stana, u kome je nimoid do tada živeo.]
    Cigani koriste svaku priliku da prevare, obmanu, iskoriste naivni Srpski narod i našu državu. Na primer, oni se često nelegalno priključuju na električnu mrežu te koriste struju besplatno, što na kraju svi mi moramo platiti umesto njih.

    Njima ništa nije sveto! Čak šta više, oni besomučno pljačkaju naša groblja. Većina cigana koji pustoše groblja nose mobilne telefone. Oni su u stanju da jedan te isti buket cveća prodaju i po pet puta. A čim ožalošćena porodica napusti grob, cigani će ga ponovo uzeti i prodati drugoj žrtvi, a tom prilikom će takođe pokupiti i sve drugo što nađu na grobu…

    Bave se prostitucijom, švercom, gatanjem i svakojakim drugim smicalicama to jest prevarama. Poštovanje naših zakona mandovima nikada nije bila jača strana.
    Oni prave barikade po ulicama svih naših većih gradova i prošnjom pljačkaju naš obmanuti narod. Jer u svakoj populaciji postoje budale i mazohisti a cigonje to nemilosrdno koriste da bi se obogatili na njihov račun. Na taj način, jedan ciganin može zaraditi i do 1,000 dinara dnevno ili 30,000 dinara mesečno [što je znatno više od prosečne plate koja u Srbije trenutno iznosi nekih 8,000 din.]. Nije čudno da ciganski prevaranti mogu nači kretene da iskorišćavaju ali je zapanjujuće da to naše vlasti dozvoljavaju. Jer, prava država treba da se brine o svom narodu a ne da ga pušta na milost i nemilost raznih i pre svega organizovanih lopova, prevaranata i pljačkaša. [Mnogi od tih ciganskih "prosjaka" su organizovano došli iz Rumunije ili sa su pobegli sa Kosova posle pljačkanja šiptarskih radnji i imovine - što samo znači da će ovaj pogani nakot zauvek ostati ovde jer se iz straha nesmeju vratiti.]
    Cigani preprodaju sve i svašta po ulicama. Od kineske ili turske bofl robe (koja je bez ikakve vrednosti) do ukradenih predmeta ili neispravne robe koju su našli u kontejnerima za smeće. Ti smrdljivi uljezi se bogate na naš račun! [Za vreme sankcija i tokom bombardovanja, dok je Srpski narod morao da ide na posao -besposlene cigonje bi čekale po redovima i pokupovale sav šecćer, ulje, brašno, cigare, deterdzent a potom bi tu istu robu preprodavali Srbima po višestruko većim cenama!]
    Samo okolo Beogradu ima 160 ciganskih naselja. A jedna od učestalih ciganskih prevara je da na gradskom zemljištu, bespravno, naprave neku improvizovanu straćaru koju ukoliko uprava grada želi da sruši - kako bi na tom mestu izgradili nekakvu zgradu - prvo mora stambeno obezbediti te aziske uljeze i prevarante (iako neki od tih cigana imaju kuće u unutrašnjosti Srbije). Pri čemu, Cigani zahtevaju veće stanove, jer imaju velike porodice. U stvari u Srbiji jedino većina Srba imaju jednosobne stanove dok Cigani, Šiptari i Balije, kao po pravilu, imaju dvosobne ili veće stambene jedinice!

    Ukupan broj Cigana u Srbiji je nepoznat jer su oni u velikom broju nagrnuli u našu otadzbinu iz svih okolnih zemalja a i sa drugih kontinenata. Na žalost to se isto može kazati i za Arape, Crnce, Kineze, muslimane, i svaki mogući nimoidski smrad na kugli zemaljskoj… U stvari, Srbija je postala obećana zemlja za sve mandove! Zahvaljujući "našim" pogubnim medijima i sumanutim političarima: svako ovde može da dođe i da nam radi šta god hoće. U ovoj zemlji izgleda da samo naš srpski narod nema nikakva prava; iz dana u dan naš narod je sve ugroženiji i ugroženiji.  A najveći medijski i politički kreteni se time čak i maloumno ponose. [Što samo ukazuje na činjenicu da onoga čega se pametan stidi, budala se time često ponosi…]
    Cigani nikad neće pošeno zaraditi pare. Sve će uraditi da prevare, obmanu i opljačkaju lakoverne pripadnike našeg naroda. Na primer, kad sakupljaju kartone i papir oni će ga prvo dobro nakvasiti pre no što ga izmere za prodaju jer na taj nacin dobijaju, na prevaru, više para. A na pijaci će njihove vage, kao po pravilu, pokazati veću težinu od stvarne te će ti uljezi i na taj način primamiti lakoverne mase da kod njih kupuju kobajagi ‘jeftinije’ a ne kod svojih sopstvenih sunarodnika Srba.
    U javni prevoz često ulaze sa decom kako bi im naivni Srbi ustupali mesta; a i u dispanzere će povesti svoj čopor kako bi ušli kod lekara preko reda. Što samo dodatno maltretira Srpski narod jer će njihov smrad, totalno nevaspitanje i nesnosna dreka biti, samo po sebi, naj neprijatniji užas retko viđenih razmera.
    Kod ginekologa su veliki procenat pacientkinja zaražene ciganke te na taj način, u našim okolnostima, naveliko šire polne bolesti a što je naročito alarmantno kad trudne Srpkinje moraju biti pregledane kod ginekologa posle ogavne ciganke: što je sigurno prouzrokovalo veliki broj problematičnih trudnoća, pobačaja, smrtnih slučajeva ili kasnijih zdravstvenih tegoba za majku ili dete. Naročito kad se uzme u obzir činjenica da veliki broj Srpkinja ima prvu bebu u kasnijim godinama života.
    U nekim porodilištima, Srpska deca se drže u istom krevetcu sa ciganskim parazitima: što je ekstremno degradiranje naše dece! A da i ne govorimo o Srpkinjama koje moraju biti u istoj sobi sa cigankama ili muslimankama te koje moraju da se tuširaju u istim kupatilima te da koriste iste klozete.
    Preko medija, cigani se non-stop forsiraju a samim tim pogubno deluju na naš narod. U isto vreme određeni broj cigonja se, na taj način, bogati. Drugim rečima, njih neko plaća (nagrađuje) zato što rade na uništenju naše tradicije i kulture a samim tim oni zajedno rade i na fizičkom genocidu našeg srpskog naroda.
    Skoro totalnim monopolom nad muzikom su beskrajno zagadili naš srpski izvorni narodni melos. Jer samim tim što su cigonje svirale u našim kafanama, na našim medijima, svadbama, proslavama i veseljima naša ‘narodna muzika’ je zlo retko vidjenih razmera: pošto su ne samo upropastili našu pravu narodnu muziku nego su svojim prisustvom ukaljali sve naše svetkovine!
    Cigani retko plaćaju javni prevoz iako se od njih nemože ući u autobuse, pri čemo često preturaju po kontejnerima te sa torbama punim djubreta ulaze u javni prevoz, a samim tim, na taj način šire zarazu i bolesti svuda oko sebe… U prodavnicama, oni sa svojim prljavim rukama preturaju po hlebu te i na taj način degradiraju Srbe, to jest čine veliko nehigijensko zlodelo našem narodu…
    Veliki broj Cigana se bavi dzeparenjem. Oni najčešće kradu od nezaštičenih Srpkinja! Policiji su po ovom pitanju vezane ruke novim demokratskim ‘zakonima’.

    Kad god im se ukaže prilika, cigonje traže i skoro uvek dobijaju socijalnu pomoć od države, iako često nisu uopše državljani Jugoslavije. Inače veliki broj ovih uljeza je došao u našu zemlju iz drugih zemalja, pa čak i sa drugih kontinenata. Večina para za dečji dodatak, trudničko i porodiljsko bolovanje, te za drugo, treće i četvrto dete ide u ukaljane ruke Cigana, Šiptara i muslimana. To su inače, naše pare, koje je ova država sakupila od Srba koji su zaposleni i redovno plačaju sve dažbine i poreze.
    Naše pijace su preplavili cigani koji varaju naš narod netačnim vagama, te često prodaju ukradeno voće i povrće ili robu koju su dobili na kvantaškoj pijaci po znatno povoljnijim cenama od Srba, jer kvantašku pijacu u Beogradu kontrolišu Šiptari.
    Ciganski paraziti su zajedno sa Turcima i muslimanima nešto najgore što je zadesilo Srbiju i celu Evropu. Oni su rak rana srpskom narodu, zagadjenje vanseriskih razmera! To je jedan ekstremno primitivan i divlji "narod" čije je samo prisustvo unutar Srbije  pogubno. Naročito kada se u isto vreme čine veliki napori da se Srbi poistovete sa Ciganima. Poistovečivanje Srba sa ciganskim uljezima se najčešće vrši putem medija: na primer, filmova (jer je teško videti bilo koji domaći film a da nema cigane ili gde Srbi nisu prikazani kao cigani; a da i ne spominjemo muslimančinu Emira Kusturicu i njegov filmski opus strave i užasa) i TV emisije (kao što je Fahretina ‘Grand Produkcija’na TV Pinku, te celokupna zabavna muzika TV Pinka ili pak ciganski programi na Radio-Televiziji Beograd i Novi Sad…).
    Ciganštine su ekstremno drske i krajne ogavne bitange za koje smo mi obmanuti da tolerišemo te su se oni ekstremno osilili. Kao posledica oni krajnje bahato maltretiraju naš ceo narod. Neki od mnogobrojnih primera ciganskog terora nad Srbima su: cigani koji nesmetano ulaze u gradski prevoz da bi maltretirali sve putnike svojom svirkom i drekom kako bi potom (kao vrhunac perverzije) jos zahtevali da budu plaćeni za to; Cigani slobodno ulaze u restorane i neometano dosađuju gostima dok vlasnici restorana na to uopšte ne obraćaju pažnju (te na taj način dozvoljavaju ciganima da maltretiraju njihove goste); ciganski maloletnici sačekuju beogradjanke koje nose kese sa voćem sa pijaca, te nožem iseku kese i kad voće ispadne oni se sa svih strana sjate i brzo ga pokupe pa pobegnu; cigani voze ili guraju, na trotoaru, velika kolica napunjena kartonima iz kontejnera te primoravaju Srbe da im se užurbano sklanjaju sa puta; Cigani i Šiptari koji "rade" u gradskoj čistoci često tokom radnog vremena sede, piju, grickaju semenke (i prave veliko djubre), razgledaju novine, ili se kriju po zgradama, u parkovima; sve veće raskrsnice, u gradu, Cigani koriste da sačekuju vozila i tobože peru šoferšajbne te i na taj način primoravaju naivne Srbe da im daju pare; ciganska gamad juri ulicama i divlje se ponaša jer su naučili da ih niko neće u tome sprečiti…
    Ako dođe do bilo kakvog sukoba između Srba i Cigana: svi Cigani, u okolini, će priteći u pomoć ciganinu ali niko od Srba neće priteći u pomoć Srbinu. To je zato što smo mi vekovima učeni neslozi te da se poistovećujemo sa Ciganima a da patriotizam za nas isključivo znači netrpeljivost prema našim susedima, to jest prema našoj rasi (svim Belcima)… Što samo ukazuje na činjenicu koliko smo kao narod razjedinjeni, podeljeni, nesložni, zaglupljeni, zaluđeni i srozani!
    Komunisti su učinili da se u skoro svakoj, imalo većoj, zgradi nalazi barem po jedna stambena jedinica koju su okupirali Šiptari, Cigani, muslimani, itd. A ova nova demokratska vlast, je još gora: oni grade cela naselja za Cigane dok još uvek mnogi Srbi nemaju rešeno stembeno pitanje. A sumanuta gradonačelnica Beograda i jedan od lidera DOS-a, Nebojša Čović, se i još kao poslednji debili hvale time!
    Mnoge pesme (starogradske, ‘narodne’, zabavne, turbo-folk) spominju Cigane u pozitivnom svetlu: što je propagandna podmuklost, jer se na taj izuzetno pokvaren način naš narod indirektno poistovećuje i solidariše sa ovim omraženim, nepoželjnim i odvratnim azijatskim uljezima kojima nije mesto u Srbiji.
    Jedan dobar procenat Srba nema posao ali zato određen broj Cigana, Šiptara, Balija-muslimana radi u našoj Srbiji. Na primer, veliki broj konduktera u Beogradkom gradskom saobraćaju i određen broj vozača su dotični uljezi. Pri čemu su mandovi zaposleni u gradskoj čistoći neki od najvećih neradnika koji primaju velike plate za totalni nerad!

    Cigani su ekstremno primitivan i zaostao narod! Jer šta da se kaže o "ljudima" koji prodaju sopstvenu decu (ili bolje reći: mladunce). Oni su ne-civilizovani divljaci koji mogu da vršljaju i rade šta hoće u našoj Srpskoj zemlji jer smo mi pogubno učeni da sve uljeze (Cigane, muslimane, Indijance, Jevreje, Kineze, Arape, Crnce, itd) trpimo, tolerišemo i pomažemo. Ovo je perverzija neviđenih razmera!
    Cigani, zajedno sa muslimanima-Balijama i Šiptarima, se razmnožavaju brže od pacova dok u isto vreme Srbi imaju negativan natalitet rađanja. Mi ćemo, ako se ništa ne izmeni po ovom pitanju, kroz dve generacije postati manjina a uskoro potom nas više neće ni biti jer možemo biti sigurni da mi, kao manjina, nećemo imati prava koje sada ostale manjine (Balije i Cigani, na primer) imaju u našoj vlastitoj zemlji. Možemo i sad da vidimo koliko ‘prava’ imaju Srbi na Kosovu a u budućnosti će zasigurno biti još gore ukoliko se sada ništa ne preduzme!
    Ovi gnusni paraziti masovno koriste sve pogodnosti koje im naše društvo nesebično nudi a u isto vreme ni na koji način ne doprinose državi. To jest cigani će na sve načine izbegavati plaćanje poreza a u isto vreme se od njih nemože ući u domove zdravlja, škole, obdaništa, bolnice, porodilišta, narodne kuhinje, zavod za nezaposlene, ambulante, zgrade opštine, pijace, gradski prevoz, zavod za socijalnu pomoć, crveni krst, autobuse, vozove, bioskope, domove za nezbrinutu decu, itd.
    Ciganska stoka piša, pljuje i sere gde god stigne po Beogradu i celoj Srbiji. U parkovima vrše nuždu pored klupa, a to isto rade i po zgradama, ulicama, pred ulazima, na parkinzima…gde god stignu. A da i ne govorimo kako prljaju naš Beograd i bacaju odpadke na sve strane. Veoma često cigonje koja rade u gradskoj čistoći naprave sami više đubreta grickanjem semenki i bacanja raznih otpadaka tokom radnog vremena nego što uspeju navodno da počiste za to vreme…
    Oni besomučno maltretiraju sve Srbe tokom venčanja (ispred opštine se od njih nemože živeti), slava, sahrana, itd. Na ulazu u opštine, dečije bolnice, groblja, crkve: cigani sačekuju Srbe i bahato se ponašaju sve dok im sluđeni Srbi nedaju pare, samo da bi ih ova podmukla gamad ostavila na miru! Što je u stvari zločin retko viđenih razmera a koji "naša" država otvoreno toleriše, to jest dopušta ciganštinama da to slobodno rade bez ikakvih zabrana ili zakonskih sankcija!
    U prošlosti, na prostoru celokupnog Balkana mandovi su putem "mečkarenja" skoro u podpunosti istrebili celokupnu populaciju evropskih mrkih medveda. Procena je da u našoj zemlji ima još najviše 30 slobodnih medveda… Dali ste ikada čuli neko naše lovačko udruženje ili Društvo za zaštitu životinja da je diglo svoj glas protiv ovog genocida i nehumanog postupanja prema ovim jednim divljim životinjama? Kroz kakve sve muke i jade prolaze ovi jadni medvedi dok ih Cigani ne ukrote i izdresiraju može se samo zamisliti, kada se zna da su cigani okrutna i primitivna bića sklona najmrskijim zločinima. Tek u zadnje vreme se počinje voditi briga o ovoj napaćenoj i ugroženoj životinjskoj vrsti ali jedino zahvaljujući Evropskim udruženjima za zaštitu životinja i prirodnjacima koji su protestovali kod Dosmanlija radi spasenja svih preostalih merkih medveda od Cigana.
    Jedino moguće rešenje datog užasa koji je snašao naš obmanuti i sluđeni narod je da najpametniji muškarci i pravi rodoljubi dođu na vlast te da spasu našu izuzetno zagađenu otadzbinu od sveg ne-Evropskog užasa (Cigana, Turaka, Arapa, Jevreja, Šiptara, muslimana, Crnaca, Indijanaca, Kineza, itd)! No, legije perverznog užasa, koje vladaju svetom vuku sve konce u našoj (i stranoj) politici te u našoj zemlji nema stvarno dobrog političara. Svi političari i sve političke stranke su pogubne po naš narod. Šta tu ima više da se kaže kada je na prošlim predsedničkim izborima 2002 za predsednika Srbije od strane DOS-a bio kandidovan Jevrejin a "naši" mediji su ga pompezno prikazivali kao jedinog pravog gospodina u toj izbornoj trci. I šta tu još ima da se kaže kada je od svih političara ubedljivo najbolji gospodin Vojislav Šešelj a on otvoreno voli Kineze, Cigane, Arape, muslimane dok su za njega najveci neprijatelji niko drugi do Hrvata, Slovenaca i Nemaca! Očigledno je da perverzne bande, koje vladaju svetom (i koje uglavnom sačinjavaju: Jevreji, masoni, muslimani, velike banke i firme, organizovani kriminal, itd) žele biti sigurne da ko god dođe na vlast u Srbiji: našem narodu  se neće ništa dobro pisati.
    Inače, da se zna, neprijateljstvo između Srba i Hrvata je sistematski stvarano i održavano već više od 100 godina. Izazvao ga je Josip Frank (vođa takozvane "Čiste Hrvatske Stranke Prava") iako on sam nije bio Sloven nego Jevrejin. [Takođe trebamo spomenuti i činjenicu da ni sam Franjo Tuđman, u stvari, nije bio Hrvat.] Josip Frank je inače po zadatku, iz Beograda, otišao za Zagreb da bi započeo datu partiju to jest inicirao proces sa ciljem stvaranja razdora unutar našeg obezglavljenog  slovenskog naroda. Zavadi pa vladaj je bio njihov moto. Od tada je u Hrvatskoj  puno truda i napora utrošeno da bi se naš narod iznutra pocepao i zavadio kako bi drugi narodi, rase i religije mogle lakše da nas iskorišćavaju, te nesmetano otimaju naše vekovne  teritorije. Mi smo obmanjivani da su nam najveći neprijatelji Hrvati ili Srbi a da su nam druge rase i religije (Cigani, muslimani, Kinezi, Jevreji, Arapi, Indijanci, Crnci, itd) prijatelji. Ovo je ekstremna podlost koja nas sve zajedno zasigurno vodi u propast. Jer mi smo Evropski narod i nama su svi beli Evropljani srodni a to se naročito odnosi na sve Slovene (Srbe, Hrvate, Crnogorce, Slovence, Makedonce, Bugare, Ruse, Beloruse, Ukraince, Poljake, Lužičke Srbe, Čehe i Slovake).

Napisao: D. Glavišić

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO Srpski