Nazi Lauck NSDAP-AO. Srpski. . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Slovenski

 • Zadnje Novice
 • 1. Brezplač - 2. en izvod č - 3. asopisa

  4. Kaj je NSDAP / AO

  5. Katalog – Nacional socialistič

  6. ni č

  7. asopisi, nalepke, knjige, zastave,..

  8. Naroč9. ilnica

  1. BREZPLAČ - 2. EN IZVOD Č - 3. ASOPISA

  NSDAP / AO izdaja časopise v desetih jezikih: Angleški, Nemški, Danski, Švedski, Madžarski, Nizozemski, Francoski, Španski, Portugalski in Italijanski.

  Nacional socialisti po svetu sodelujejo z NSDAP/AO. Oni poznajo slogan: Združeni smo močnejši !

  Naroči se ! Pridruži se ! Posreduj resnico !

  4. KAJ JE NSDAP / AO ?

  - Cilji in izvor

  - Vpogled v NSDAP / AO

  - NSDAP / AO in nasilje

  - Kronologija NSDAP / AO

  CILJI IN IZVOR

  NSDAP / AO se posveča obrambi bele rase. Preživetje bele rase – različnih belih narodov – je naš primaren cilj. Naš pogled na svet, imenovan 'nacionalsocializem' ima osnovo v zakonih narave in v znanju zgodovine. '' Rasa in narod '' so naše največje vrednote. '' Bela moč ! '' je naš cilj.

  NSDAP / AO je bila ustanovljena leta 1972 z namenom širjenja nacionalsocialističnega gibanja v Nemčiji z razno propagando. ( Nacionalsocialistična aktivnost in literatura sta tam prepovedani. )

  Uradna nemško vladna poročila so neštetokrat razpoznavala NSDAP / AO, kot največjega zastopnika za širjenje nacionalsocialistične literature v Nemčiji. Nešteto knjig o ''neonacizmu'' v Nemčiji omenja NSDAP / AO. Seveda pa je NSDAP / AO najbolj izrazito razpoznavna v javnosti po dokumentarcu ' Wahrheit macht frei ' ali po naše 'Resnica osvobaja ', katerega je posnela švedska televizija.

  Po padcu berlinskega zidu je nacionalsocialistično gibanje v Nemčiji – s tem tudi NSDAP / AO doživelo veliki razcvet. Od takrat naprej se je NSDAP / AO začela posvečati globalnemu svetu z vso svetovno propagando v desetih jezikih: Angleški, Nemški, Danski, Švedski, Madžarski, Nizozemski, Francoski, Španski, Portugalski in Italijanski.

  Nezaslišana ugrabitev vodje NSDAP / AO Gerharda Laucka leta 1995 – ki je kršila vse ameriške in internacionalne zakone – je prinesla NSDAP / AO še večji uspeh. Lauck je preživel naslednja štiri leta v nemškem zaporu samo zaradi pisanja časopisa ' IN AMERICA ' (v Ameriki), ki je bil pod zaščito prvega amandmaja! To je pokazalo, da so se sovražniki ustrašili NSDAP / AO.

  Kakorkoli že NSDAP / AO nadaljuje svojo legalno, ne nasilno politično aktivnost v Združenih državah Amerike, Danskem in v drugih državah, kjer ni prepovedana zaradi represivnih režimov. ( V državah, kjer je prepovedana je NSDAP / AO prisiljena v 'nelegalno' delo pa čeprav deluje po načelih nenasilnega odpora.). NSDAP / AO išče legalizacijo in prisotnost v političnem procesu in ne v nasilju !

  REPRESIJA spodbuja upor ( ali tako imenovan 'terorizem' ), NE pa literatura, ki zahteva politično svobodo in celosten poraz tiranije z legalnostjo, nenasilnimi toda političnimi ukrepi. Režim, ki odvzame prostost ljudem samo zaradi njihove tako imenovane 'politične nepravilnosti' NI '' svobodna demokracija ''. Režim, ki 'kriminalizira' nenasilne politične opozicije postane 'kriminalen' sam!

  Samo, ko se bo nacionalsocializem povzpel na najvišjo politično pozicijo v Nemčiji se lahko druga svetovna vojna resnično in dokončno konča. Če je ta političen proces 'legalen' in nenasilen, bo 'amnestija' za obe strani mogoča. Če ne, bo sovražniku sojeno na način, kot so bili ' Nueremberški procesi '.

  VPOGLED V NSDAP / AO

  Članek v nadaljevanju, ki ga je napisal kamerad Michael Storm se je Julija/Avgusta 1992 pojavil v (#99) izdaji časopisa THE NEW ORDER , NSDAP/AO časopisa v Angleščini.

  Kameradi! Lepo se je vrniti!

  Po nekaj letih, ki sem jih preživel zunaj Združenih Držav, je lepo spet priti nazaj in se javiti na dolžnost. Čeprav sem ostal v bližnjem stiku z NSDAP/AO medtem, ko sem bil izven ZDA, sem bil prijetno presenečen ob njenem napredku. Zato sem se odločil napisati ta članek.

  Ampak najprej, nekaj informacij o meni.

  V Nacionalno Socialističnem boju sem aktiven od leta 1973, bil sem prav v centru veličastnega Arijskega vstajenja v Marquette Parku (v Chicagu) v 1970-ih. Ta izkušnja mi daje popolno razumevanje kaj pomeni aktivizem, vključno z Rockwell-ovimi fazami 1, 2 in 3.

  Marquette Park je bila popolnoma bela soseska, poseljena z velikim številom delavnih Litovcev, ki so ubežali sladki zmagi ''demokracije'' v vzhodni Evropi. Ti ljudje neposredno poznajo rdeči teror. Ne potrebujejo nadaljnje izobrazbe o židovskem vprašanju.

  Kakorkoli, ti ljudje so želeli le, da bi bili dobri državljani njihove nove ''domovine'', ZDA. Nenehno vladanje Židovskega terorja v ZDA je bilo za njih zelo resnično, ker se jih je mnogo borilo z ramo ob rami z Nemčijo proti židovskim boljševikom. Mnogo se jih je soočalo z zelo resničnim tveganjem, da postanejo ''vojni zločinci'', odkar je bilo mnogo udomačenih državljanov ZDA ( Litovci, Poljaki, Ukrajinci, Romuni in seveda Nemci) zvlečenih pred samo oklicana židovska ''sodišča'', odvzetih Ameriškega državljanstva in premeščenih v komunistično kontrolirane države, kjer naj bi preživeli svoje življenje v zaporu.

  V takih okoliščinah ni čudno, da niso želeli privlačiti pozornosti nase in na svojo skupnost skozi obstoj aktivne NS enote v njihovih središčih. A še vedno smo tu!

  Ni bil večni Žid tisti, ki je pripeljal množice k blaznosti Bele Revolucije. Bili so podljudje, primitivni črnci, ki so lazili čez včasih bela mesta Amerike. Črnsko ''kugo'' seveda usmerjajo Židje, ampak ne javno. Množice se uprejo le tistemu, kar vidijo in tako je bila črnska invazija tista, ki je radikalizirala ljudi.

  Mi, nacionalsocialisti smo izkoristili to energijo in jo usmerili v samoobrambo belcev, ki še niso slišali o pojavih v Ameriki. To smo storili skozi intenziven aktivizem, skozi obdobje mnogih let, vsak dan smo gradili temelje moči s katero smo se borili. V zgodnjih fazah, smo to počeli na isti način, ki je popularen še danes:

  - AKCIJE Z NALEPKAMI. Posamezni ''volkovi'' ali pa cele skupine mož so šle vsako noč in prekrile ulico za ulico z nalepkami dvakrat hitreje, kot so jih lahko oblasti odstranile. Te nalepke so kmalu zelo jasno označile meje gibanja in ga razglasile kot nacionalsocialistično območje.

  - RAZDELJEVANJE LITERATURE. Dan za dnem, teden za tednom in končno leto za letom smo hodili od hiše do hiše po službah. Naši možje so lastnoročno razdeljevali literaturo izdelano na naših lastnih tiskarskih strojih. Množice so začele prepoznavati sovražnika (zamorce) in njihove zaveznike, proti-belski Židovski sistem. Končno so spoznali, da smo se le mi, nacionalsocialisti borili za njihove pravice, njihove domove in njihova življenja.

  Medtem je naša aktivnost narasla, prav tako sovražnikova. Začeli smo dobivati več reklame, najprej od lokalnih, nato pa nacionalnih novinarjev. Celo delanje intervjujev prek telefona je kmalu postalo navada. Moj najljubši je bil, ko sem novinarju mirno razložil, da me ne zanima koliko Židov je umrlo, ampak koliko jih je pobegnilo smrti.

  Shodi in demonstracije z našimi člani v uniformah, so postali nekaj vsakdanjega belcem v našem mestu. To je bila odlična 'predstava' za televizijo in večkrat se je zgodilo, da smo bili večkrat tedensko na programu. To se je povzročilo, da so na predsedniški novinarski konferenci, histerični židovski novinarji nadlegovali predsednika Carterja glede ''nacistov''.

  Županova Daleyjeva politična organizacija nas je poskušala – ampak spodletela – ustaviti zaradi velike podpore. Po tem, ko je na televiziji obljubljal, da bo ''ustavil nacistični generalni štab'', se je umaknil, ko so mu vodje stranke povedali, da bi ga to stalo preveč glasov v jugo-zahodnem delu mesta!

  Končno, so bile množice pripravljene na končni preizkus: volitve. V štirih mestnih delih smo se borili na vso moč, omejeni le z pomanjkanjem finančnih sredstev. (Jaz sem delal tretjo izmeno v tovarni, medtem, ko sem živel v glavnem štabu in dajal svojo celotno plačo naši stranki. Sočasno sem delal v drugi izmeni za stranko – brez plačila – in poizkušal spati med prvo izmeno.)

  Zdaj so celo televizijske oddaje postajale bolj rutinske za nas. Ljudje na ulicah so mi govorili: ''Včeraj sem vas videl na televiziji!''. Bili so veseli. Dan volitev je konec koncu prinašal nekaj dobrih presenečenj.

  Župan Daley je kontroliral svojo stranko z železno roko. Kljub temu so se njegovi ljudje obrnili proti njemu. Vodje volilnega okraja so govorili svojim ljudem: '' Volite Dalyeja za župana in naciste za mestne svetnike.''

  Dobili smo mnogo glasov na ljudskem nivoju, ampak ko so šteli glasove, so se jih znebili. Eden od štirih članov in njegova celotna deset-članska družina je glasovala za nacionalsocialiste, prav tako večina njegovih sosedov, ampak rezultati štetja, so pokazali 0% glasov za 'naciste'!

  Kot opazovalec glasovanja, sem ujel profesionalnega demokrata, ki je glasoval sedemkrat. (Slišal sem ga, ko je v bližnji restavraciji razlagal o svojih junaštvih sodniku glasovanja.) Kasneje, ko sem legalno izvršil svoje dolžnosti, kot opazovalec glasovanja, me je črnski policaj pospremil ven iz volišča! Proti-napadel sem z dvema agentoma, ki sta zagrozila temu sodniku (izgledal je le ''rahlo židovsko'') in so me spet postavili na moje prejšnje mesto. Ampak profesionalnega glasovalca že dolgo ni bilo več.

  Sistem se nam je odločil dati 15% vseh glasov v našem najmočnejšem okrožju (5.000). Pravega števila ne bomo nikoli izvedeli. Drugi neodvisni kandidat je bil črnec, ki nas je klical v joku, da so tudi njega prevarali in mu podarili čarobnih 15% .

  Po volitvah smo se odločili napasti v srce z operacijo 'Skokie'. Publiciteta je bila neskončna in podpora je zelo hitro naraščala. Denar je pritekal – bilo ga je še vedno premalo, ampak veliko več kakor v preteklosti. In novi možje so se nam pridružili.

  Novinarji so naenkrat postali prijazni v upanju na dobro zgodbo. Ampak seveda, ni nam bilo postlano z rožami. Vsak dan smo bili na sodišču, kjer je sistem obrnil vsak primer proti nam. Fizični napadi na naše može in na našo centralo so se povečali, ampak to nam je pomagalo izločiti šibke.

  To so bili dnevi! Vedno bom hvaležen za te spomine. To je bil aktivizem v stilu Chicaga. Mnogo sem se naučil, ko sem iz podpornika napredoval do predstavnika.

  Ampak to je bilo 15 let nazaj. Kaj pa zdaj? Je tudi danes aktivizem?

  Ja! Toliko aktivizma je, da je preprosto nemogoče poročati o vsem. Nacionalsocialistično gibanje se spet pomika naprej.

  Našo stranko sestavljajo predani nacionalsocialisti, ljudje, ki so pogosto zaposleni s polnim časom in imajo v stranki dobesedno drugo službo. Leto za letom darujejo čas, energijo in denar za prihodnost in ponos naše bele rase.

  Ko sem se spet navajal na operacije s stranko, sem povedal kameradu Laucku, da želim izkusiti te operacije od dna do vrha. Tako sem začel na začetku: v pošti v sobi za pošiljke. (Vnaprej se opravičujem vsem bralcem, katerih naročilo sem zamešal!) Izkušen kamerad mi je pokazal kako pakirati in pošiljati časopisa. To ni tako zapleteno, ko pošiljaš le The New Order. Kaj pa če imaš devet časopisov v devetih jezikih? In nalepke? Nehal sem šteti, ko sem dosege l 25 in več sloganov v enajstih jezikih. Moraš biti premišljen in pazljiv.

  Temu so sledile poštne znamke. Prelepil sem mnogo znamk – ne za posebne pošiljke, ampak za navadno, vsakodnevno pošto! Mnogo podpornikov se ne zaveda cen poštnine. Pritoževal sem se, da poštnina na prekmorskih naročilih za predmete, kot so na primer nalepke komaj pokrije stroške tiskanja.

  Kam je bila vsa ta propaganda namenjena? Točno tisti dan je bilo veliko pošte namenjene v južno Ameriko, kjer so združenja hitro rasla. Seveda tudi v severno Ameriko in v Evropo smo vsakodnevno pošiljali pošto. (Celo ob nedeljah smo dobivali naročila prek faxa iz Finske za 1000 finskih nalepk.)

  Kasneje sem začel pakirati večje pošiljke v katerih so bile značke, zapestnice, zastave, knjige,… Moja najljubša naročila so bila sestavljena iz vsega zgoraj naštetega. Ta sicer niso bila pogosta, ampak cilj me je presenetil: Moskva! Celo časopisi so poročali o ''antisemitizmu'' v Rusiji, ampak jaz vam lahko potrdim dejstvo, da beli Rusi sovražijo Žide!

  Pakiranje naročil nalepk svastik, me je spravilo še v boljše počutje, kot časopis. Svastika je edini pravi mednarodni Arijski simbol, ker so jo naši predniki nosili s sabo na vseh svojih svetovnih osvojitvah. Predstavljajte si, da še danes zastave in zapestnice s svastikami pošiljajo kameradom v Kanadi, Braziliji, Španiji, Norveški, Angliji in Avstraliji. (Vsak dan sem dobil naročilo iz 16-ih držav). Nekaj zastav, ki so jih pokazali na Nemški televiziji so natisnili prav v delavnici, kjer sem delal.

  Počutil sem se pripravljenega da vložim vse samo v perspektivo, ker je svetovna ofenziva v nasprotju z Marquette Parkom kot velika sestavljanka, vsak narod ima več manjših koščkov. V eni sami pisarni imamo veliko telefonov, kopirnih strojev, faxov, računalnikov in printerjev, ki nas povezujejo z svetom.

  Nekega dne je bil prvi paket, ki sem za zagledal iz Argentine. Vseboval je velik vsakodnevni časopis v Nemškem jeziku. Začel sem ga listati in na vrhu druge strani opazil našo Nemško nalepko "Wir Sind Wieder Da!" (Vrnili smo se!), z našim dobro vidnim naslovom. Pod njo je bilo pismo kamerada. Preostanek strani je bil posvečen osebam tretjega rajha. Časopis je bil natisnjen pretekli mesec,

  Nato sem se lotil kupa pošte iz Madžarske, Španije, Anglije,… Prošnje za informacije, zapadla plačila, donacije, poročila o akcijah iz vsega sveta. Kakšne vrste akcij? Manjše? Ja, nekaj od njih je bilo akcij z nalepkami in razdeljevanje literature. Ampak so bile tudi večje akcije,ki so poročale o aretacijah in obsodbah. (Prispelo je tudi posebno pismo. A več o tem kasneje.)

  Kot posledica časovnih razlik, so faxi prihajali ponoči in podnevi, vsak dan v tednu. Na ta dan je kup faxov poročal o demonstraciji, ki je potekala tistega popoldneva v Dresdenu v Nemčiji. 1000 kameradov je protestiralo zaradi oprostitve morilcev Rainerja Sonntaga. (Kamerad Sonntag je bil umorjen zaradi herojskega nacionalsocialističnega upora proti Židovski umazaniji in pornografiji v njegovem preljubem Dresdenu.) Ulice Dresdena so bile napolnjene z enako mislečo populacijo, medtem ko so naši kameradi maširali z zastavami. Celo policija je bila usmiljena, o čemer priča dejstvo, da niti eden kamerad ni bil aretiran ali ranjen. Dresden je utrdba nacionalsocialistov.

  Spet drug fax švedskega kamerada, nas je obvestil, da senzacionalen dokumentarec "Wahrheit macht frei!", ki so ga objavili v trinajstih državah dobil nadaljevanje,''Wahrheit macht frei! 2''. Prvič so ga predvajali na Švedskem, 12.aprila. Oba filma jasno poudarita svetovno nacionalsocialistočno gibanje in vlogo NSDAP/AO. (Škoda, da nismo dobili honorarjev od teh zelo uspešnih dokumentarcev!)

  Naenkrat je prispela še ena stran našega člana iz Evrope: Uradno je! Alessandra Mussolini, ki je tekmovala v odkrito fašistični stranki, so odobrili prošnjo na volitvah v Italijanskem parlamentu. Mestem je kamerad odložil slušalko. Pogovarjali smo se o naslednji (četrti) izdaji Madžarskega časopisa, Uj Rend, z Madžarskim kameradom. NSDAP/AO je ne dolgo nazaj ponudil temu kameradu računalnik na razpolago, da bi lahko prevedel besedila iz Madžarščine.

  Pomoč tega prostovoljca je predstavljala veliko vlogo pri odločitvi, ali bi povečali Madžarski časopis iz štirih na osem strani prvo leto izdaje tega časopisa. Nacionalno Socialistična pomoč v akcijo in k pridobivanju rezultatov!

  Takrat je prevedel posebno pismo, ki sem ga omenil prej. Znamka je bila Hrvaška. Ni imela povratnega naslova niti ni bila podpisana. Avtor je pojasnil, da je nemški nacionalsocialist, ki sodeluje v mednarodni prostovoljni enoti na Hrvaškem. Nadaljeval je z opisovanjem, kako je njegova enota uničila dveh sovražnikovih skrivališča mitraljezov med osvoboditvijo mesta. Napisal je, da želi podvojiti velikost svoje enote.

  Ko smo razpravljali o tem pismu, se je naš pogovor obrnil k Gottfried Küsselu, ki je še vedno v zaporu v ''demokratični'' Avstriji…baje zaradi trditev, ki jih je rekel na fancoski in ameriški televiziji, k aretaciji pa je v velikem delu pripomoglo njegovo delo na Hrvaškem.

  Za konec se ozrimo nazaj na tiste čudovite dneve v Chicagu. To so bili aktivizem, napredek in moč množic na ulicah…kljub omejenim prihodkom in mnogim napakam, ki smo jih storili. To je že mimo in trenutno v Severni Ameriki ni ničesar temu podobnega. Mnogo kameradov –tudi starejših veteranov- je ostalo brez poguma in se odpovedalo političnemu aktivizmu v ''mrtvih'' 1980-ih. Ampak NSDAP/AO je nadaljeval z propagando v 1990 leta in dlje.

  Ne obupaj! Množice so site Židovskega nesmisla in naveličane črncev.

  Zdaj boji niso omejeni le na prgišče sosedov, kot v Marquette Parku v Clevelandu in v Južnem Bostonu. Zdaj je boj svetoven.

  Po celem svetu se pogumni kameradi upirajo. Čas je na naši strani, ne na sovražnikovi. Vsak dan smo močnejši, ker smo združeni. Zmaga v Evropi ali v Južni Ameriki je zmaga za nas vse!

  Danes potrebujemo tvojo podporo bolj kot kadarkoli! Pojdi v akcijo! Razdeljuj literaturo, rekrutiraj se in podpiraj NSDAP/AO.

  Nismo več sami, skupaj smo močni.

  Heil Hitler!

  NSDAP / AO IN NASILJE

  Mediji večkrat prikazujejo nacionalsocialiste kot 'teroriste' in nasilneže. Toda kako NSDAP / AO res gleda na 'nasilje'.

  NSDAP / AO ne opravičuje in ne obsoja nasilja. Nasilje je samo ena vrsta metode. Nasilje pravzaprav ni dobro niti slabo.

  Kakorkoli že, revolucija v Ameriki leta 1776 je potekala zelo nasilno! Po drugi strani je bil Hitlerjev vzpon leta 1933 nenasilen in miren in ga nekateri opisujejo, kot: '' revolucija brez razbite šipe ''.

  Ameriški nacionalsocialisti uživajo v meri 'politične svobode' veliko bolj, kot pa ostali kameradi v katerikoli drugi državi.

   

  3. KATALOG – Nacionalsocialistični časopisi, nalepke, knjige, zastave,..

  Cene tega kataloga so v ameriških dolarjih (USD). Plačuje se lahko tako z euri ali pa z dolarji. Za primer: 1.00 Euro = 1.00 US Dolar. Za naročilo poglej Naročilnica!

  Knjige – Angleški prevodi knjig NS Nemčije: Knjige(Adolf Hitler), Nemške vojaške knjige, NS knjige, Knjige o SS, Knjige o tretjem rajhu, ostale knjige

  Filmi - Original NS vojaški filmi & Propagandni filmi tretjega rajha Angleški prevod.

  Shodi - Original Nemške vojaške koračnice, Vojaške koračnice tretjega rajha, NS koračnice na CD-jih. Ostali cd-ji in kasete.

  Umetnost – Na novo natisnjeni original posterji tretjega rajha (v barvah): Nemška vojaška umetnost Hansa Liske, Nemška vojaška umetnost vojne mornarice, Nemška vojaška umetnost Wehrmachta, NS slikovna propaganda, Umetnost in kultura tretjega rajha

  Zastave in priponke – NS zastave, NS priponke

  PROPAGANDA – Material v angleščini – Material v drugih jezikih

  NS Novice - Poročilo - #111

  Ponovno izvoljeni ?!?

  Zdajšnji predsednik ZDA se lahko hvali z:

  Jaz sem prvi predsednik ZDA, ki je prevzel svoje delo z kriminalno kartoteko.

  Jaz sem napadel in okupiral dve državi in vse to zdaj vi plačujete, z več, kot milijardo dolarji na teden.

  Jaz sem porabil finančne zaloge ZDA in efektivno bankrotiral nekaj znamenitih firm.

  Podrl sem rekord v največjem finančnem primanjkljaju v zgodovini ZDA.

  Podrl sem rekord v ekonomiji: Največ bankrotiranih privatnih firm v enoletnem obdobju.

  Podrl sem rekord v največjem padcu na borzi v vsej zgodovini ZDA.

  V mojih začetkih predsedovanja ZDA je službo izgubilo več kot 2 milijona ljudi in ta trend se še vedno nadaljuje…

  Ponosen sem, da so člani moje administracije najbogatejši od vseh preteklih administracij v zgodovini ZDA. Moj ''najrevnejši milijonar'' Condoleeza Rice ima svoj naftni tanker imenovan po sebi.

  Podrl sem rekord v največ ''politično-propagandnih'' potovanjih v zgodovini vseh ameriški predsednikov.

  Jaz sem lastnih svetovnega rekorda v prejetih donacijah (od različnih firm). Moj največji življenjski sponzor predsedniške kampanje in eden od mojih najboljših prijateljev, Kenneth Lay, je predsedoval največjem goljufivem podjetju Enron, ki je kasneje bankrotiral.

  Moja politična stranka je med odločitvami o elektorskih glasovih uporabljala Enronova letala in Enronovo osebje.

  Zavaroval sem svoje prijatelje pri Enronu in Halliburtonu pred preiskavami. Pri preiskavah o aferi ''Monica Lewinsky'' je bilo pretečeno več časa in porabljeno več denarja, kot pri sesutju enega od največjih finančnih mogotcev (Enron,Halliburton).

  Jaz sem predsedoval med največjo energetsko krizo v zgodovini ZDA in prav tako sem odlašal intervencijo v skorumpiranost naftne industrije.

  Med mojim predsedovanjem so zrasle cene bencinskim derivatom, kot še nikoli prev v vsej ameriški in svetovni zgodovini.

  Spremenil sem politiko ZDA in dovolil obtoženim 'kriminalcem', da lahko pridobijo status uslužbenca vlade.

  Zaposlil sem več obtoženih kriminalcev, kot katerikoli predsednik ZDA pred mano.

  Ustanovil sem oddelek za domovinsko varnost – največjo birokracijo v zgodovini ameriške vlade.

  Prekršil sem več mednarodnih mirovnih pogodb, kot katerikoli predsednik ZDA pred mano.

  Jaz sem prvi predsednik ZDA, ki je dosegel, da se ZDA umakne iz komisije za človekove pravice.

  Jaz sem razveljavil in umaknil ZDA iz okrilja svetovnega sodstva.

  Jaz sem odvrnil in preprečil dostop inšpektorjem, da preverijo ravnanje ZDA z ''zaporniki vojne'' – to zahteva ženevska konvencija.

  Podrl sem rekord v najmanj javnih medijskih konferencah, kot katerikoli ameriški predsednik pred mano od začetka uporabe televizije.

  Podrl sem rekord v največ prostih dni in počitnic v enoletnem obdobju.

  Predsedoval sem največjem varnostnem zlomu v vsej ameriški zgodovini.

  Jaz sem omogočil največjo solidarnost z mojo državo po napadih na WTC in manj, kot leto po tem, da moja država postane najbolj osovražena država na svetu – totalen propad diplomacije.

  Podrl sem rekord v protestih in demonstracijah v vsej svetovni zgodovini, po celem svetu – več kot 15 milijonov ljudi se je zbralo in protestiralo proti meni.

  Jaz sem prvi predsednik v ameriški zgodovini, ki je zahteval vojaški napad in okupacijo na suvereno državo, brez obojestranskega spora. To sem naredil proti volji združenih narodov, večini ameriških državljanov in svetovni skupnosti.

  Prekinil sem zdravstvene olajšave in podporo za vojne veterane ter prav tako podprl prekinitev za ''častno podporo'' aktivnim članom častne garde in njihovim družinam v vojnem času.

  Lagal sem o razlogih za napad na Irak in sem za vse okrivil naše prijatelje, Britance.

  Jaz sem prvi predsednik v zgodovini Amerike, ki je omogočil, da 71% Evropejcev vidi največjo svetovno grožnjo miru v mojem predsedovanju in državi ZDA.

  Do zdaj mi ni uspelo pripeljati Osame bin Ladna na pot k pravici…

  Hokus-pokus na volitvah

  Ameriške predsedniške volitve 2004 so znova pokazale mojstrski hokus-pokus židovskih politikov. Če jih imate radi ali ne – hudiču morate ''oddati'' svojo podporo. Židje upravljajo tako, da ima množica občutek, da je Amerika svobodna dežela, da ameriška demokracija nudi ljudem ''možnost'' in, da bo ''večinska volja'' totalno določala politično življenje.

  Povprečni Američani se strinjajo, da obe stranki ''smrdijo''. Toda enkrat na 4 leta, še vedno presenetljiva številka Američanov – po vsem tem – še vedno verjame manjšini – totalno zmešani. Zmešani pravim zato, ker vidim tiste velike letake za Busha ali Kerrya. Zdaj lahko razumem glasovanje za ''vsaj dva hudiča'', pa čeprav se raje vzdržim volitev ali pa glasujem za kakšno ''tretjo'' stranko. Toda ne morem razumeti, kako lahko Američan, ki se zanima za politiko odda glas za enega ali drugega na podlagi, kako dobro bo imel poliman (propagandno) avtomobil, kakšne letake, plakate bo imel,…

  Ironično je, kako na teh letakih, plakatih,…ne vidimo promocije za kateregakoli kandidata, na teh propagandnih materialnih vidimo samo obtoževanje ene strani proti drugi. Kerry – bedak, pomeni ''mavrično'' sestavo ras, pravice za pedre in liberalizem v najhujšem ''vojaškem'' pogledu. Bush pomeni ''kosher'' – vojaški mogotec, mojster deficita, izdajalec delavsko-kapitalistične pomembnosti – podpornik cenejše delovne sile,…

  In potem znova, mogoče je to, kar hočem poudariti. Kakorkoli posameznik obožuje nekaj ali nasprotuje nekomu, ga toliko ''zmanipulirajo'', da svoj glas odda ''pravi'' strani. In te ''bližnje volitve'', dajo iluzijo, da ima ljudstvo ''možnost do izbire''.

  Seveda, mi nacionalsocialisti vemo, da nobena stranka iz ameriškega kongresa nima namere, da bi kakorkoli naredila res veliko spremembo, ki lahko reši državo ''počasne smrti'', mešanja ras in s tem propada. Samo druga ameriška revolucija, totalno legalna in pravna ter ne-nasilna lahko reši to družbo. Samo nacionalsocializem lahko reši nas!

  Gerhard Lauck

  24. septembra 2004 je nacionalsocialistično gibanje (NSM) organiziralo demonstracije v Valley Forgu. Nekaj sto udeležencev je totalno 'odpisalo' nasprotnike, ki so bili ponižani z njihovo ''hitro-mobilizacijo''. NSDAP / AO je natiskala in sponzorirala nekaj tisoč propagandnih letakov. Kameradi, katere zanima uniformirani ulični aktivizem naj kontaktirajo: NSM, PO BOX 580609, Minneapolis MN 55458 - www.nsm88.com

  Projekt ''Schoolyard''

  Nemški patrioti so poleti 2004 oznanili njihov projekt, ki bo vseboval izdelavo 100.000 zgoščenk z vsebino nemškega nacionalnega rock 'n' rolla in distribucije zgoščenk nemški mladini. Ves projekt so strogo ''pregledali'' odvetniki in se tako prepričali, da glasba ne krši strogih zakonov nemške vlade proti svobodi govora. Zgoščenka je bila odobrena in je vzpodbudila histerično medijsko pozornost, potem pa so ga kar naenkrat prepovedali. Nemška vlada je kontaktirala vsako ''cd-založbo'' in jo posvarila naj ne proizvajajo – zdaj – ''ilegalne glasbe''. Vsaka šola v Nemčiji je bila posvarjena od policije pred tako imenovanimi ''razpečevalci zgoščenk''. Izgledalo je, kot da bo ves projekt padel v vodo, toda na petek, 3.septembra 2004 je hitro-naraščujoča skrajno desna stranka NPD omogočila in objavila, da so se uspeli dogovoriti z eno izmed založb, da se naredi 25.000 zgoščenk ter, da bodo le-te izdane po vsej Nemčiji na vikend 4-5 septembra. Odkar vlada ne obratuje za vikende, niso preprečili širjenje in distribucijo zgoščenk ter bodo tako prepovedali (verjetno) cd takoj v ponedeljek zjutraj. Takrat bodo seveda vse zgoščenke že v rokah borcev za svobodo.

  Kot najboljši dokaz večanja internacionalne solidarnosti in sodelovanja med belimi nacionalisti je projekt Schoolyard prečkal Atlantik in se bo nadaljeval tukaj v ZDA. Založba Panzerfaust je omogočila izdelavo 100.000 zgoščenk pro-bele glasbe, ki bodo razposlane beli mladini od obale do obale v vsaki državi, vključno z Havaji. Prostovoljci iz različnih pro-belih organizacij po ZDA so se javili na pomoč pri tej akciji, prav tako pa se je javilo veliko število zelo izobraženih posameznikov, ki so ponudili svojo pomoč.

  Za več informacij: Panzerfaust Records, PO Box 188, Newport MN 55055 - www.panzerfaust.com

  Ne dolgo nazaj nas je zapustil pastor Richard Butler – ustanovitelj Aryan Nations. Častimo ga!

  Pisma uredniku

  Nenavaden naslov

  Židje nam dajejo samo zelo teško, umazano in slabo plačljivo delo. Oni rekrutirajo samo tuje delavce iz vzhodne Evrope in jim omogočijo trpljenje v teh groznih razmerah – Vzhodno evropski delavec iz Izraela.

  Impresivna predanost

  Sieg Heil! Z zadovoljstvom sem odprl pošiljko v kateri je bil material, ki sem ga naročil od vas. Impresioniran sem nad vašo predanostjo in častjo k ideji. – Južna Nemčija.

  Bolje kasneje kot nikoli

  Moj edini dohodek je socialna pomoč. Boj za firerja, ljudstvo in domovino je moje dnevno opravilo. Iz interneta tiskam toliko, kolikor mi to dopuščajo moje finance. Pri 51. letu sem se vam pridružil. Pred tem sem verjel, kaj so nam govorili v šoli in v medijih. Lagali so nam in nas izdajali celo življenje.

  Vso srečo z delom za našega nepozabnega firerja Adolfa Hitlerja !

  Heil Hitler ! – Nemčija

  Najdeno na internetu

  To stran sem našel na internetu. Dolgo časa sem bil simpatizer vaše organizacije, toda zdaj se vam hočem pridružiti. Tukaj obstaja neka NS skupina. Imate mogoče material v portugalščini? – Rio de Janeiro, Brazilija

  Vzhodna fronta

  Razdelil sem vaše letake kameradom in uredniku nacionalnega časopisa, ki jih je objavil v svojem časopisu in na svoji spletni strani – Moskva

  Podpora spletni strani

  Za vašo spletno stran doniram 60 dolarjev. Obiskujem jo pogosto… - New Mexico

  Čudovito

  4 leta sem bil član druge organizacije, toda zdaj želim spremembo. Spletna stran NSDAP / AO je čudovita. Posnel sem si že veliko dokumentov iz nje… - Italija

  Distribucija nalepk

  Naročil in razdal sem vaše letake in sedaj so pristojni organi ogorčeni. Naša lokalna skupina vsebuje 30 kameradov. – Nizozemska

  Odkritje nalepk

  Našel sem vaše nalepke na območju moje šole. Zelo se zanimam za vašo organizacijo. Prosim pošljite mi informacije. - Nizozemska

   

  NS Novice - Poročilo - #111/01-A - Pomlad 2002

  Tri milijone obiskov na strani v januarju ter računalniške animacije v marcu!

  V januarju je spletna stran NSDAP/AO dosegla presenetljivih TRI MILIJONE zadetkov! Največ zadetkov na dan je bilo 350,000.

  Glavni razlog je bila medijska publiceta v Nemčiji, drugod po Evropi in celo na Japonskem. Prav tako so k temu pripomogle razprave o NSDAP/AO domeni v Nemškem parlamentu.

  Zato so se registrirale protesno v podporo svobode govoru različne domene, skoraj identične domenam nemškemi vladi. Domene so bile registrirane in napisane pri NSDAP/AO organizaciji (Nemški parlament poskuša uveljaviti domeno ".de", zato je NSDPA/AO registrirala domene .com, .net, .org, .info ter .biz in druge variante). Po mesecih legalnih akcij so bile vse te domene ali izgubljene ali pa jim je potekel rok trajanja, toda novejše domene so še vedno aktivne. Navsezadnje, hvala vsem za naraščanje registracij domen, ker je tako dolgoročno registriranju domen padla cena!

  Navsezadnje je bila ena domena "podarjena" od Notranjega ministra Nemčije Otta Schilya. Januarja je Schily povedal največjemu nemškemu magazinu Der Spiegel da je registriral domeno za imigracijsko politiko oz. komisijo, tako, da bi ostala domena izven rok nacional-socialistov. Vendar se je zmotil! Registriral je le ".de" verzijo domene, tako je NSDAP/AO registrirala domeno .com, ustvarila na tej domeni svojo stran in se tako javno zahvalila Schilyju za javno medijsko pomoč oglaševanju NS strani (marsikateri namesto na .de domeno gre avtomatično na .com in tako pride na napačno stran).

  Februarja se je zbrala manjša skupinica ljudi in naredila več različnih računalniških iger, katere promocija je delala tudi MTV (v prejšnjem mesecu so te igre povlekli iz NSDAP/AO strani več kot 12,000 krat). Rekorden zapis zadetkov je bil dosežen v Severni in Južni Ameriki in celo v Izraelu (nekaj kasneje v istem mesecu je bil dosežen rekorden obisk strani iz Madžarske).

  Najnovejše igrice so bile povlečene iz spletne strani preko 5,000 krat v prvih dveh tednih v marcu, igrici sta narejeni v angleškem in nemškem jeziku; „Ghetto Blaster" and „Die Säuberung".

  V marcu in aprilu na stran dodane RAČUNALNIŠKE ANIMACIJE! Te animacije prikazujejo lažnjivi boj politikov za ohranitev političnih mest (pravzaprav je mnogo politikov, ki se bojijo, da bodo izgubili delovno mesto po volitvah, od sedaj naprej mnogi iščejo službo pri internetnem radiju in naši organizaciji). Radijo vključuje novice o Gebhardtu Schrottu, Oskarju Sillyju, Joshua Fischenu, Rolfu Scharfdingu in Jörg Trittreinu v Nemčiji…Wolfa Scheissela v Avstriji…Art Sharoffa v Zionistični okupaciji Palestine…Val Putnik v Rusiji…Greg Bash v ZDA…Tommy Blight v Angliji…Jules Chierass v Franciji…Will Kaka na Nizozemskem…Vincent Organ na Madžarskem…Joseph Merrill Assnar v Španiji…Joseph Barrass na Portugalskem…Sil Bearlowconey v Italiji...in Veliki Šef Kaffir banana v Afriki. Ravno nekaj dni po tem, ko je Gebhardt Schrott bil na internetnem radiju, je nemški internetni magazin chip.de poročal o ponovnem povečanju obiskanosti naših strani.

  Kameradi na štirih kontinentih se trudijo na tem projektu in jim uspeva! Zato se jim zahvaljujemo.

  Skupaj smo močni!

  Prevedel Schimmler.

  Blood & Honour Slovenia

  http://members.odinsrage.com/bhslovenia/

  Kreditkarte-Bestellungen Online - siehe http://www.third-reich-books.com

  Webhosten - siehe http://www.zensurfrei.com 

  Adolf Hitler , Mein Kampf , Schutzstaffel , Waffen-SS

  NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

  NSDAP/AO Home Page