Nazi Lauck NSDAP/AO

Slovenski

ZADNJE NOVICE

29.april 2005 (116)

Veterani rdeče armade v Estoniji so besni, ker se župan estonskega glavnega mesta Talina ne bo udeležil 'proslave' 9.maja v Moskvi. Prav tako so napovedali, da se bodo zavzeli za ruske sankcije Estoniji ( nafta, blokiranje trgovskih poti ). Povabilo od ruskega predsednika Putina, da se udeleži proslave 9.maja v Rusiji ( ''proslava osvoboditve Evrope'' ) je zavrnil tudi estonski predsednik. Estonci te ''osvoboditve'' ne gledajo, kot nekakšen simbol miru in demokracije, toda raje kot boljševistični teror in okupacijo.

V Švici je na volitvah 20% volilnih upravičencev oddalo glas za ''odprtega'' nacionalsocialista. Kandidat stranke ''stranka švicarskih nacionalistov'' (PSN) 19-letni Dominc Bannholzer je bil ta konec tedna izvoljen v izvršni svet mesta Gunsberg v Švici, kjer je več, kot ena oseba od petih glasovala zanj. Župan mesta je to seveda označil za ''katastrofalno''. Stranko ''PSN'' sta leta 2000 ustanovila dva skinheada z idejami, kot so preseliti vse emigrante iz Švice, zahteva po življenjskem prostoru za raso in nasprotovanje mešanim zakonom, katerih produkt so ''barabe z mešano krvjo''. Prvi izvoljeni kandidat za stranko PSN je bil izvoljen lansko jesen v Langenthal-u, ki je prejel tudi več kot 3000 glasov v Argovie-u. Za uspeh jim čestitamo tudi mi!

Pred kratkim napisana knjiga v nemščini o Reinhard-u Heydrich-u ''Heydrich – Das Gesicht des Bösen'', ki jo je leta 2003 napisal pred kratko preminuli novinar Stern-a Mario R. Dederich navaja tudi članek kamerada Nordna o Heydrichu, ki je bil objavljen na strani NSDAP/AO – objavljen je bil tudi URL te strani. Za več si oglejte 223. in 313. stran v omenjeni knjigi.

V prvi četrtini leta 2005 je primarna stran NSDAP / AO zabeležila več kot milijon klikov na teden.

Nemška vlada se prepira o registraciji domen http://federalrepublicofgermany.us in http://bundesrepublikdeutschland.us, ki jih je registriral aktivist svobode govora Gerhard Lauck.

V SREDIŠČU – 13. februarja se je v Dresdnu odvijala največja nacionalsocialistična parada po letu 1945. Zbralo se je neverjetnih 8000 kameradov. Namen te parade je bil spomin na sto tisoče sežganih žrtev, otrok in žena, med bombardiranjem Dresdna. Udeleženci so vzklikali parole ''bombni holokavst'' ter ''bombni holokavst ne smemo pozabiti''. Avstrijska Židinja Ruth Kluger ''preživela holokavst'' v Auschwitzu, ki živi na račun pisanja knjig o Auschwitzu je imela najavljen govor v Dresdenski dvorani vendar ga je v zadnji minuti preklicala, ker se je ustrašila množice, ki je korakala po Dresdnu. Vrgli bi jo ven ! Kameradi iz Španije,Švedske,…so se začeli zbirati že 12.februarja samo, da bi lahko maširali z bakljami v roki v spomin na žrtve zavezniškega terorja. Naši kameradi iz NPD so v dresdenski operi in v centru Dresdna imeli veliko govorov, prav tako pa tudi poskrbeli za pravo vzdušje z glasbo Wagner-ja in Bach-a. Prav tako smo lahko tudi zasledili neverjetno sodelovanje treh nacionalističnih strank: NPD,DVU ter republikancev.

Dvajset članov ruskega parlamenta je podpisalo deklaracijo, ki zahteva prepoved vseh židovskih organizacij, ker so ekstremistične, sovražne do ruskega naroda ter zagovarjajo ritualne umore otrok.

5.februarja 2005 se je nekaj vodilnih članov NSM ter dva člana divizije Chicago udeležilo protesta pred kanadskim konzulatom v predmestju Minneapolisa in izrazili ostro nasprotovanje ravnanju države Kanade z političnim zapornikom Ernst-om Zündlom.the Protest je potekal od 15. do 17 ure. Praktično se ni zbralo nobenih nasprotnikov, nekaj levičarjem je kmalu obupalo in demoralizirani so odšli, toda večina je mimoidočih je izrazila svojo podporo…Prav tako so bili razdeljeni tudi letaki, ki so opisovali Ernst-a Zündla in njegov boj. Vsi so se strinjali (se strinjamo), da je njegova aretacija kriminalno dejanje. Za več informacij si oglejte: www.nsm88.com 

NS založba v Parizu "LA LICORNE BLEUE" je bila kaznovana s plačilom 3000 € zaradi prodajanja knjige, ki jo je napisal Leon Degrelle, ker je vsebovala nekaj vrstic, ki so zanikale plinske celice…

Nacional-demokratska stranka Nemčije (NPD) prešteva v provinci Saška še več glasov, ki so jih prejeli na nedavnih lokalnih volitvah. Ostale stranke in državni mediji so besni, ker ne vedo, kdo je kriv za to, da se je število glasov za NPD v nekaj letih množično povečalo…Medtem NPD zahteva, da se dresdensko bombandiranje v času konca vojne razglasi za pravi ''holokavst'' in še vedno odklanja prisostovanje na umetno-narejenem Auschwitz holopotegavščini.

Kot, je dejal evropski komisar za sodstvo Franco Frattini namerava EU prepovedati svastiko in vse NS simbole po celi Evropi, ker so nekateri nemško govoreči člani komisije dejali, da je takšen način zelo učinkoval v boju proti ''fašizmu in rasizmu'' v Nemčiji. Prvo kot prvo bi bilo treba preveriti, če ima EU sploh legitimno in pravno podlago, da prepove takšne simbole. Vendar vsak tak poskus prepovedi vedno blokira italijanska severna liga…


V nekaterih internetnih forumih in pismih, so ljudje (ali raje Židje) zahtevali, ''Harry v Auschwitz'' ali ''Harry v taborišče''. Kot sem pisal že prej se bo vse to res zgodilo kmalu toda ne zaradi tega, ker Židje tako hočejo. Zdaj so v javnost pricurljali novi detajli o tem, da naj bi Harry imel zelo dober odnos z afriškim diktatorejm Mugabe-jem, ki osebno podpira in izvršuje lov in uničevanje belcev. Še več, Harry naj bi imel celo (ali jo je imel) punco iz Zimbabveja. Dobre novice za belsko perspektivo in slabe novice za perspektivo rasnega mešanja: Ko so ga vprašali o njej je Harry dejal: ''Moj bog, saj sploh ni tako črna!''

Kevin Quinn – nacionalni direktor gibanja November 9th Society (n9s) je bil obtožen zaradi širjenja sovražne propagande proti drugim rasam…za več informacij si oglejte: www.n9s.org 

Akcijska reportaža z vzhodne fronte (Moskva): ''V Moskvi je bilo razdeljenih 1800 letakov z vsebino zastonj snemanja računalniških igric, ki jih ponuja NSDAP / AO. Nekaj letakov je prišlo tudi v druga ruska mesta, katere so prinesli nacionalsocialisti iz povratka iz Moskve. Prav tako bo kmalu na voljo v ruskem jeziku knjiga Rassen und Bevölkerungspolitik, na voljo bo 1OOO kopij te knjige, ki se bo distribuirala po celi Rusiji, največ pa seveda po Moskvi.

Adolf Hitler , Mein Kampf , Schutzstaffel , Waffen-SS

www.third-reich-books.com - www.zensurfrei.com

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

Slovenski