Nazi Lauck NSDAP-AO Nazi Questions and Answers . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

 

Propaganda anyag / Új Rend

Hogyan tudod felvenni harcot a támadás ellen!
 

Első lépés: Lépj kapcsolatba!

A legbiztonságosabb módja annak, hogy kommunikálni velünk, hogy mailt írni:

NSDAP / AO
PO Box 6414
Lincoln NE 68506 USA


Megjegyzés: diszkrétebb elhagyni "NSDAP / AO".

A leggyorsabb módja annak, hogy kommunikálni velünk, hogy küldjön e-mailt:

zensurfrei @ unseen.is

Megjegyzés: NEM elektronikus kommunikáció biztonságossabb a kíváncsiskodó szemek elől. Ha kétségei vannak, ne használja az e-mail. Ha mégis e-mail, majd vegye extra biztonsági intézkedéseket. Először a Tor böngésző jobban védi a névtelenségét. Másodszor, használja a több "viszonylag biztonságos" levélkiszolgálókat például az Unseen-t - Unseen.is biztonságos chat, hívja, és e-mailben vagy biztonságos e-mail: ProtonMail ingyenes titkosított e-mail. . ["Tor" + www.unseen.is / "Tor" + www.protonmail.ch ]

Második lépés: Mondd el, mit hajlandó és képes megtenni!

Döntse el, hogyan szeretne segíteni. Lehetőségek a következők: 1) irodalom forgalmazás, 2) önkéntes munka, és 3) a pénzügyi adományok.

IRODALOM eloszlás: Töltsd le a propaganda anyagot .pdf fájlokat a web-oldalon. Nem is kell, hogy lépjen kapcsolatba velünk, vagy felfedni kilétét. Vagy megrendelheti # 702 Propaganda CD-t, amely sok grafika található. Ezután nyomtassa ki a prospektusok, matricák, stb.
Önkéntes munka: írj nekünk, hogy megvitassák a készségek és az igényeinknek. Munkatársaink szétszórva a világon. Az NSDAP / AO működik HELYI - de ennek ellenére titokban - ahol a nemzeti szocializmus legális. És "illegálisan" - de nem erőszakosan -, ahol a nemzeti szocializmus van tiltva. Megjegyzés: Nem is kell, hogy ismeri a valódi személyazonosságát! Nekünk szükségünk van egy sor kommunikáció. Itt van egy belső nézd meg az NSDAP / AO ma!

ADOMÁNY: Tedd tervezetet fizetendő egy amerikai bank az amerikai valuta. Vagy mailt bankjegyek (euró, dollár vagy bármely más főbb devizában). Ha inkább névtelen maradni, egyszerűen küldjön egy levelet amiben jól elrejti a készpénzt.

VÁSÁRLÁS: A másik lehetőség, hogy a vásárlás vagy az NSDAP / AO közvetlenül vagy egyik kedves barátaink a Harmadik Birodalom Könyvek Filmek Marche Filmek poszterek náci zászlók Katonai Regalia Pins jelvények és az www.third-reich-books.com . Az előbbi egy kiadója eredeti Harmadik Birodalom könyvek lefordították angol és egyéb nyelveken. Ez a főbb hitelkártyákat fogadja. A vállalat neve, amely megjelenik a bankkártya-kimutatáson a kereskedő úgy néz ki, ártalmatlan. Az utóbbi egy weboldal viszonteladó, amelynek különlegessége otthont politikai disszidens web-oldalak. www.zensurfrei.com
 


 

KERESSÜK!

Munkatársai a termeléshez.
Aktivisták forgalmazáshoz.
Adományozók az alapokhoz.

Ember az emberért és dollárt a dollárért, SENKI felülmúlja az NSDAP / AO-t !!!

Az NSDAP / AO Track Record bizonyítja!

"Izolált" cselekmények NS ellenállás jók! ... "Kapcsolt" cselekmények NS rezisztencia
JOBB! ... "Összehangolt" cselekmények NS ellenállás a legjobbak! - Íme öt valós életből vett példákkal.


I. Nyílt NS Bulvár Újságok tíz nyelven
 

Amikor a berlini fal leomlása, az NS mozgalom tapasztalt robbanásszerű növekedése Németországban.

Az NSDAP / AO már kiadói nyitott NS bulvár napilapok két nyelven, németül és angolul, körülbelül egy másfél évtizedben. Mi volt a készségek és módszertan lett. Terjeszkedés további nyelveken volt a logikus lépés, de nem tudtunk csinálni egyedül.

Tehát küldjük a fellebbezést előfizetőink kívül a német nyelvű és angol nyelvű világban. Alapvetően ezt mondta:

"Azt szeretnénk, hogy indítson egy nyitott NS bulvárlap saját anyanyelvén is. Ugyanakkor nem tudjuk, hogy a nyelvet. Segítesz nekünk?"

A válasz elsöprő volt!

Során két év alatt, amit bővült a kettő és tíz nyílt NS bulvár napilapok. Ez teljesen példa nélküli háború utáni történetében. (Mi is segítettünk finanszírozni a NS újságokat nyomtatni OROSZORSZÁGBAN.)

Ezek egyike sem új NYOLC újságok született volna anélkül MINDKÉT az NSDAP / AO és ez hálózata önkéntes munkatársai a világ minden tájáról.

Annak érdekében, hogy jobban értékelem az erőfeszítést igényelt, egy szabad elfelejtenünk, hogy mindez az internet előtt és az e-mail kommunikáció ... és amikor kiadványszerkesztés volt még gyerekcipőben jár! Viszonylag kevés ember tulajdonában volt egy PC.

Kommunikációs többnyire formájában küldött levél postai úton. Csak néhány munkatársa volt és a fax.

A legtöbb ilyen munkatársakkal küldött gépelt cikkeket, amelyek NSDAP / AO önkéntes munkatársak kellett szedésének ... annak ellenére, hogy általában nem ismerték a szóban forgó nyelven. Ez a munka volt, amellett, hogy a rendszeres munkát.

Később az NSDAP / AO felszerelt a legjobb és legmegbízhatóbb "off-site" munkatársai kompatibilis (Atari 520 ST) számítógépek. Ahelyett, írógéppel, ők kulcs-megsimogatta a szöveget az Atari és elküldte nekünk egy 3 1/2 hüvelykes floppy lemezen. A "helyszíni" személyzet behozott azok szöveges fájlokat egy kiadványszerkesztő program, nyomtatott hasábjain indokolt szöveget egy lézernyomtató ... majd vágja ki egy ollót és kézzel beillesztett rá kartonra. Azok elrendezés (más néven "mechanika) küldtek a nyomtatóra, aki lefényképezte a negatívokat tőlük, tette a tányérokat és igy lettek nyomtatott tényleges késztermékek.

Ezek az új bulvárlapok meg évek óta. Még azután is, NSDAP / AO vezető Gerhard Lauck volt "elrabolták" Dániában 1995-ben, és kiadták Németországban, ahol maradt börtönben 1999-ig.

Csak miután Gerhard Lauck visszatérése Lincoln 1999-ben tet
te emelkedő költségek kényszeríteni az eltolódást a bulvár formátumú hírlevél formájában. (Egy ideig ezek a hírlevelek megjelent még több mint tíz nyelven.)

Sajnos, a nő az interneten vezetett folyóiratok csökkenéséhez is vezetett.

Emellett származó bevétel "egyéb források" apadt miatt számos tényező. (Az NSDAP / AO fenntartása veszteséges. Meg kellett, hogy a különbséget a saját zsebébe. Ez vezetett a különböző üzleti vállalkozások, amelyek nyújtott jelentős összegeket évtizedek óta.) - A Nagy Recesszió nem segített!

Az internet úgy tűnik, hogy lesz egyszerre áldás és egy "átok".

Az "áldás" része, az előnyök, elég nyilvánvaló.

Az "átok" része, vagy a hátrányokat, kevésbé nyilvánvaló. Tartalmazzák:

Először is, a "száraz" az információ vált "árvízzé" az információ. A "jó dolgokat" eltemették. Néha olyan, mintha megpróbálja megtalálni a tűt a szénakazalban. Máskor csak lesz eltemetve.

Másodszor, ahelyett, hogy az előfizetők számára folyóirat azonosulás - és anyagilag támogatja - a szervezet adta ki, hogy egyszerűen böngészhet a weben. A "voyeurizmus" szörfözés ingyenes és azonnali átirányítás és szórakoztató. Rokon a "szabad szerelem" formájában egy nem-kötöttségek egyéjszakás kalandja ... szemben a hosszú nevezett, elkötelezett házasság ami a család és a gyerekek.

Harmadszor, hatástalan (még ha jó szándékú) amatőrizmus helyettesíti a szakmaiság. [Megjegyzés: Még ha a technikai min
őség és a tartalom a "propaganda termék" néha nagyon jó, ez a telepítési és a potenciális ritkán optimalizálva. Az NSDAP / AO segíthet itt.]

Negyedszer, számos nemzeti szocialisták és más nacionalisták túlbecsülik az interneten. Ahelyett, hogy megtekinti az internet, mint egy szerszámot, úgy tekintenek rá, mint a EGÉSZ szerszámos láda! (Ez különösen nyilvánvaló Amerikában, ahol a
mozgalom sokkal gyengébb ma, mint volt az 1970-es. Európában ez sokkal erősebb.)

Ez hasonlít egy pajta növelése, ahol húsz embert mutatja fel a hűvös, új, high-tech eszköz, úgynevezett "fűrészét" ... de senki sem hozza a nyers, régimódi és "out-of-date" eszköz ismert, mint a "kalapács". Persze, a fene az a sok fa lesz vágva. De valami furcsa okból, az istálló nem épül!

Ez az, amiért a "NSDAP / AO modell" a 1990-es (a csúcs időszak) nagyon tanulságos.
Az NSDAP / AO propagandagépezet lett világhírű körében barát és ellenség.

Szimpatikus egyének kapcsolatba az NSDAP / AO, és megkérdezte: "Hogyan segíthetnék!" Mi nyújtott lehetőségeket a tényleges aktivizmus.

Szimpatikus szervezetek a kapcsolatot az NSDAP / AO, és megkérdezte: "Hogyan tudunk együtt dolgozni?
" Találtunk módon lehet megtenni. Mindkét részesült. A mozgás növekedett. Ez egy nyerő-nyerő-helyzetet.

Az ellenség (a fő sugárzó média) kapcsolatba lépett az NSDAP / AO-val, és megkérdezte: "Lehetne egy interjút?" (Valahányszor valami NS kapcsolatos történt a világ bármely pontján, a riporterek a kapcsolatot az NSDAP / AO Lincoln, és megkért minket róla. Néha vettünk a meglepetés volt számukra, hogy visszahivjuk őket, miután telefonon vagy faxon kooperációra találtak.)

A "média koordináció" rendkívül haté
kony! A "média csomagok" néha interjúkat foglalt magában a vezetők több NS szervezetek, nemcsak az NSDAP / AO, hanem szintén a legfontosabb szövetségesei Németországban és Európa más részein. (Természetesen az NS vezetők megvitatta ezt előre és összehangolt mi volt - és mi nem - meg kell mondani!)

Még egy szép kis NS propaganda akció néhány távoli sarkából a világot jelentőssé vált, és így hírértékű, ha volt egy NSDAP / AO "kapcsolat" vagy egy "szög a történetből".

Sokszor, ez a kapcsolat formáját öltötte egy NSDAP / AO horogkereszt matrica.

Néha formáját öltötte cselekvési ismert NSDAP / AO szövetségesei. Például, a nagy Rudolf Hess tüntetések Németországban és a nyílt NS rádióállomás Dániában.

A legdrámaibb kifejezése ez a svéd televíziós dokumentumfilm "Wahrheit macht frei", amelyben az NSDAP / AO kiemelkedő szerepet játszik. (Ez a film már sugárzott egy tucat országban.)

Ezek tényleges cselekedetek és a tények. Nem pusztán "elmélet". [Lásd a "NSDAP / AO kronológiája" és a "Média Szemelvények" fejezetekre az online könyvet Bevezetés az NSDAP / AO: A harc folytatódik!


II. NSDAP / AO horogkereszt Matricák a milliók
 

Ha a jövőben alapítója az NSDAP / AO, Gerhard Lauck, beutazta Németországot 1972-ben sokszor látta NS graffiti. A jelszavak és a design néha javasolt őszinte nemzeti szocialisták voltak a munkában. Nem csak gyermeki bolondozás.

Azonban ő nem lát egyértelmű jelei a komoly szervezett NS ellenállási mozgalom Németországban. (Különösen, nyitott NS és ezért tiltott, azaz a föld alatti mozgalom.)

J
obb, miután visszatért az Egyesült Államokba, nyomtatott 1000 német nyelvű horogkereszt matricák a neve "NSDAP-Auslandsorganisation" kis betűkkel az alján. Ők voltak a légi postán több kis csomagokat elvtársak Németországban. Egyikük hamarosan megjelentek a német televízióban a Willi Brandt választási plakátján.

A nyomtató, elvtárs George Adam Link, nyilatkozott: "Bárcsak lehetett volna nyomtatni ezer helyett tizezret."

Lauck elszörnyedt! Azt gondolta magában: "Hogy is engedhetné meg magának,amikor túl sokba kerül?"

Egy évvel később az átlagos nyomtatás 100.000 és a költség 300 $.

A megjelenése professzionális, horogkeresztet matricák (és plakátok stb) az azonos nevű / címet hamar kiderült, egy drámai és megkerülhetetlen módon, hogy létezik olyan szervezett NS ellenállási mozgalom Németországban. A legtöbb hitelt ennek tartozik a sok névtelen és nem azonosított NS underground harcosok Németországban. Azonban ez nem lett volna lehetséges az NSDAP / AO fogalmát és annak végrehajtását.

Massziv nyilvánosságot volt az eredmény. Ez általában bejött hullámok. Néha az várható volt, olykor váratlan. Akárhogy is, ez ingyenes hirdetési készített számos új munkatársakat!

Ez volt a kezdete az NS mozgalom Németországban, hogy létezik ma!

Az évek során a "jogi karon"
a mozgalom alakult ki a "jogellenes karját". A leghíresebb vezetője a volt Michael Kühnen. Ő volt válogatott és képzett az egyik az NSDAP / AO legkorábbi és legsikeresebb underground harcosok, "Armin". Kühnen (és utódai) szorosan együttműködött Lauckal.

Kühnen és Lauck tartották magukat tagjai nem csak az azonos "mozgalom", hanem akkor is, ugyanazt a "szervezet"!
Ezt tükrözte egy kis változás a szervezet
név. "Auslandsorganisation" lett "Auslands- und Aufbauorganisation".

Kapcsolatuk már le hasonlít két k
ülönböző ágai szolgáltatás ugyanabban hadseregben. (Például az amerikai haditengerészet és a US Air Force ... Az ő esetükben talán Kriegsmarine és Luftwaffe megfelelőbb példa.)

Ezt megerősítette Michael Kühnen a könyveiben. Egy kiterjedt idézet jelenik meg Gerhard Lauck a autobiográfiájában: Egy gonosz zseni oktatása. Együttműködésük is feltűnően ábrázolta a svéd televíziós dokumentumfilm "Wahrheit macht frei!" [Ez a könyv bevezetőjében röviden, de tanulságos, összefoglaló Gerhard Lauck a háttérben.]

Mint
a nagyon hosszú háború, a "hadszíntéren" - és így a leginkább meghatározó "szolgálati ág" - megváltozott oda-vissza. Az "illegális karja", megtestesülő az NSDAP / AO, volt az uralkodó 1970-es és ismét a 1990-es. A "jogi kar", másrészt, meghatározó volt az 1980-as és után ismét a századfordulón. Még ma is. Ez lehet, hogy nem változik ismét. Senki sem tudja a jövőben.


III. NSDAP / AO Szponzorált Public Access Televízió
 

Vissza a korai 1990-es, a csomag érkezett egy videokazetta Lincolnba. Nem teljesen érthető jelentős a motivációs levél. És mi volt túlságosan elfoglalt ahhoz, hogy hagyja abba a munkát, nézzek és egy videót. Szóval ez van félretettük egy pár nappal előtte átadták valakinek azzal a kéréssel, hogy nézze meg, és adjon jelentést.

Talán egy hét múlva kaptunk egy nagyon izgatott munkatársunk telefonhívást, hogy látta a videót. Kiáltotta Nagyon jó volt! Egy nyitott NS televíziós műsor éppen itt, az Egyesült Államokban!

Mi soha nem hallotta, vagy akár képzelük, hogy ilyesmi egyáltalán létezik! (Megjegyzés: A műsor már létezik egy ideje! Nyilvánvaló, hogy jól ismert a városukban, de nem máshol!)
A legénység termelő ezt a műsort kérték az NSDAP / AO válni a "hivatalos szponzora". Elfogadtuk egy szívveréssel! Ettől kezdve, volt egy rövid üzenet a képernyőn "Az NSDAP / AO" által szponzorált" minden egyes epizód ezt heti program.

Az NSDAP / AO közzé CÍMLAP cikkek ezen a kiállításon mind a tíz újságokban.
Arra biztattuk, elvtársak, hogy meg kell kérni, hogy a nyilvános hozzáférés városukban is. Mi fizetett a "
sub-mesterek" lenne szükség. Egy ponton, a show adásba került tizenhat különböző városokban.

A puszta léte ez a nyitott NS televíziós műsor volt morál (és a presztízs) fellendítésére világszerte!
A német tudományos közzé egy értekezés az NSDAP / AO. Idézte
a létezését saját televíziós műsorban, mint bizonyítéka a jelentős finanszírozási és kifinomultságot jelentett!

Amikor a nemzetközi NS brigád harci Horvátországban küldött az NSDAP / AO első felvételeket, még harci felvételek, mentünk végig a televíziós műsor legénység. Ők szerepelnek azok, most "MI" shownkban.

Ez egyértelműen "win-win" helyzet legénysége számára, hogy show és a NSDAP / AO ÉS A NS mozgalom világszerte!

Most a kicker. Ez a televíziós műsor legénység már megközelítette két másik jelentős NS szervezetek - de már fordult meg a két (!) -, Mielőtt hozzánk került. Kétszer is elutasította, mind a ketten most megtalálta az "igaz szerelem".


IV. A nemzetközi "náci" Internet Video Project
 

Ez a projekt indult tavasszal 2014. 422 új NS internetes videó készült, és feltöltötte kevesebb, mint két hónap ... az NSDAP / AO csapat tagjai három földrészen ... nagyon korlátozott számítógépes ismeretek, az elavult berendezések, és még kevesebb pénzt .


V. Az NS hírösszefoglaló Project
 

Ez a projekt indult 2015. március Nyolcvanhatban kérdések tizenhat nyelvre tették közzé márciusa és decembere között 2015-ig.


Te is segíthetsz! Csatlakozz hozzánk!
Együtt erősek vagyunk!


Az Inside Nézd meg az NSDAP / AO ma!


Kezdjük egy analógia!

Egyszer régen volt egy "tanácsadó cég". Ez a cég működött a globális piacon. És önmagában, ez nem hangzik túl szokatlanul. Különösen ma. Ennek ellenére ez a cég volt szokatlan. Még a mai szabványoknak között sem.

Az ügyfelek e-tanácsadó cég volt, elsősorban a kisvállalkozások és non-profit szervezetek Európában. A vállalkozás maga alapult az Egyesült Államokban, ahol a szólásszabadság és - európai összehasonlításban - a minimális kormányzati szabályozás adta a legfontosabb előny a európai székhelyű cégek.

A vezérigazgató (CEO) ennek a cégnek volt a "német-amerikai". Vagy, pontosabban, a "Amerikadeutscher" vagy "Auslandsdeutsche."

Ez a cég munkatársai beleesett különböző kategóriákban: a) "üzlettársak" és a "független vállalkozók", b) "önkéntesek", akik szimpatizáltak a személyes meggyőződés a cég vezérigazgatója, c) "önkéntesek", akik összehangolták csoportok hasonló hiedelmek és d) az emberek, akik egyszerűen csak hittek az ideális szólásszabadságot és aki akart, hogy tiltakozzanak az elnyomás a szólásszabadság ellen. Függetlenül az ideológiától.
A szoros együttműködés az összes ilyen sokszínű elemek belsejében ugyanazon cég volt előnyei és hátrányai. Az előnyök nyilvánvalóak. A hátrányok közé biztonság!

Ezért a cég vette nagyon szigorú és részletes biztonsági óvintézkedéseket. (Például még csak belsőleg "becenevek" használtak valódi nevek helyett) Ezek az óvintézkedések is tűnt túlzottnak. Különösen, hogy az amerikaiak belül élnek Amerikában. Ennek ellenére fennáll a "kereszt-szennyeződés" és a lehetséges "vezeti vissza" a különösen az elektronikus hírközlési kényszerítette a céget, hogy legyen elővigyázatos.

Most vessünk egy közelebbi pillantást "belül" ez a cég!

Kedvéért mi illusztrációt, fogjuk használni egy ember neve "János". 

János felvette a kapcsolatot a céggel, és azt mondta volna, hogy vállal önkéntes munkát.
Ő kapott választ, amely tartalmazza a következőket:

Először azt kérdezték, ő képességeinek, érdeklődésének, és az a fajta munkát ő szeretne csinálni.
Másodszor, ő felajánlotta az első "feladat." (Természetesen, szabad volt, hogy vagy elfogadja vagy elutasítja a feladatot. Ha ő elfogadta, ő kérte, hogy egy ETA.)

Harmadszor, azt mondták neki, egy kicsit a cég biztonsági intézkedéseket.

Amikor János első feladat írták le, azt mondták neki, ez a feladat az volt, "könnyű, de unalmas." Ő elfogadta.

János szorgalmasan végezte a valóban "könnyű, de unalmas" feladat. Most már egyértelmű, hogy neki, hogy valóban ez a "munka", nem "szórakozás és játék". De ános nem egy külön idealista. Nem egy amatőr. Tehát nem bánta.

János ebbe az irányba nézett. Ez a "röfög munka" kellett tenni valaki. Különben is, ez adta az "új fiú" bebizonyíthatja ő a "tettre kész", és nem "csak beszélő".

Végül Jánosnak ajánlottak egy másik feladat. Ő elfogadta. Ez a megbízás nem volt sem olyan egyszerű, és nem is olyan unalmas, mint az elsőt. De ez nem volt nehéz. János mondta magában: "Oké! Most már végzett a a kiképző táborban".

Egy év telt el. János nagyon örült. Tett, és sokat tanultam ez idő alatt. Megértette, hogy milyen a munkája járult hozzá a cég látványos haladást. Látta, konkrét eredményeket. Tudta, hogy játszott egy értelmes szerepet. Ő feladatok fokozatosan egyre érdekesebb. Szerette csinál velük!
Voltak sokan, mint János és a cég.

Persze, "János" egy kitalált karakter. De a történet alapjául valódi emberek valódi eseményeket tükröz!

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA http://www.nazi-lauck-nsdapao.com & www.nsdap.info

NSDAP/AO Home Page