Nazi Lauck NSDAP/AO Price List . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

 

Propaganda Materiaal - Gratis Proefkopie

Hoe U kan terugvechten!

Stap 1: Houd Contact!


De veiligste manier om met ons te communiceren is per brief:

NSDAP/AO
PO Box 6414
Lincoln NE 68506 USA


Tip: Het is discreter om "NSDAP/AO" er niet bij te schrijven.

De snelste manier om met ons te communiceren is via email:

zensurfrei @ unseen.is

Nota: Geen enkele elektronische manier van communiceren is vrij van pottenkijkers.
Wanneer u twijfelt, gebruik dan geen email.
Indien u WEL wilt mailen, neemt u best een aantal voorzorgsmaatregelen. Ten eerste: Gebruik Tor Browser om uw anonimiteit te beschermen.
Ten tweede: Gebruik een van de "relatief veilige" email diensten zoals Unseen (Unseen.is beveiligde Chat, bellen en email) of Secure email (ProtonMail is gratis een versleutelde email). [Tor Browser + www.protonmail.ch / Toor Browser + www.unseen.is ]


Stap 2: Vertel ons wat u WIL en KAN doen!
 

Beslis HOE u wil helpen. De mogelijkheden zijn: 1) Publicaties verdelen, 2) Vrijwilligerswerk, en 3) Financiële steun.

PUBLICATIES VERDELEN: Download onze propaganda materiaal.pdf documenten van deze website. U hoeft niet eens contact met ons op te nemen of uw identiteit bekend te maken. 
Of bestel onze #702 Propaganda CD, waarop vele layouts staan. Print vervolgens de folders, stickers, etc. zelf uit.

VRIJWILLIGERSWERK: Contacteer ons om uw vaardigheden en onze behoeften te bespreken. Onze medewerkers zijn verspreid over de hele wereld. De NSDAP/AO werkt LEGAAL -maar wel geheim- waar Nationaal Socialisme legaal is.
En "illegaal" -maar geweldloos- waar Nationaal Socialisme verboden is. Nota: We hoeven uw echte identiteit niet eens te kennen! Alles wat we nodig hebben is een vaste communicatielijn. Hier een blik achter de schermen van de NSDAP/AO Vandaag!

FINANCIËLE STEUN: Maak een overschrijving die kan worden gestort op een Amerikaanse bank in de Amerikaanse munt.Of stuur ons bankbiljetten (euro, U.S. dollars of eender welke andere gekende munteenheid). Indien u anoniem wenst te blijven, stuur ons dan simpelweg op discrete wijze baar geld.

AANKOOP: Nog een mogelijkheid is om iets te kopen van de NSDAP/AO rechtstreeks bij een van onze vrienden bij www.third-reich-books.com en www.zensurfrei.com . Die eerste is een uitgever van originele boeken van het derde rijk vertaald in het Engels en andere talen. 
Ze aanvaarden de meest voorkomende bankkaarten.
De naam van het bedrijf die op het betaaloverzicht zal staan ziet er onschuldig uit.
De tweede is een website verkoper die zich heeft gespecialiseerd in het hosten van websites voor politiek andersdenkenden.GEVRAAGD!
Medewerkers voor de productie.
Activisten voor het verdelen.
Sponsors voor fondsen.
Man per man en dollar per dollar, NIEMAND doet beter dan de NSDAP/AO!!!

Ons spoorverslag bewijst het...
Niemand doet beter dan de NSDAP/AO


Al in de eerste jaren na de oprichting in 1972, heeft de NSDAP/AO Duitsland overspoeld met miljoenen swastika stickers. Ze werden uitgedeeld door de ondergrondse Nationaal Socialistische beweging, georganiseerd in groepen, in welke zowel onze kameraden van de generatie van voor als die van tijdens de oorlog zij aan zij werkten. Het werd de hele wereld duidelijk dat de Nationaal Socialistische beweging in Duitsland niet zou verdwijnen met de oude generatie. Eerder het tegenovergestelde: Ze werd nóg sterker! Het BRD bezettingsregime (de zogenaamde "Federale Republiek van Duitsland") was duidelijk niet in staat om deze ondergrondse Nationaal Socialistische beweging te verslaan. Uit de rangen van deze "illegale tak" van de Nationaal Socialistische beweging kwam de "legale tak" voort, die in de jaren '80 de hoofdtak van de beweging werd. Beide takken hebben altijd erg goed samengewerkt (Zie de Zweedse documentaire "Truth Makes Free!"). 


Tien Nationaal Socialistische tabloid kranten


De NS KAMPFRUF werd gelanceerd in 1973. De NS REPORT in 1975 (in 1977 werd deze herdoopt tot THE NEW ORDER). In 1990 werd er een Zweedse krant aan toegevoegd en in 1991 een Hongaarse. In 1992 werden er gelijktijdig 5 extra talen toegevoegd: Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, en Nederlands. In 1993 werd ook een Deense toegevoegd. Vandaar dus tien openlijk Nationaal Socialistische tabloid kranten. (Voor een tijdje werd ook een Russische krant, die gedrukt werd in Rusland, gefinancierd.)
Na het begin van deze eeuw bleven ze verschijnen in het kleinere 28x44 centimeter formaat. Enkel in 2012, na een derde van een eeuw publicatie, werden ze "tijdelijk" opgeschort. In 2015 werden ze terug tot leven geroepen. 86 uitgaven in 16 talen verschenen in 2015, en inderdaad, gedrukt, niet enkel online.


Internet
 

De hoofdwebsite van de NSDAP/AO werd gelanceerd in januari 2000. In het eerste jaar had deze 2,2 miljoen hits, in het tweede jaar 10 miljoen, en in het derde jaar 20 miljoen. Enkele jaren later bereikte deze site zijn hoogtepunt met 60 miljoen hits (ongeveer 3 miljoen bezoekers) in één jaar. We kregen te horen van een van de grootste servers in Amerika dat we in de top 10 van website wederverkopers wereldwijd stonden.


Uitgeverij
 

In 2008 vestigde onze uitgeverij een nieuw record: Ongeveer 100 nieuwe boeken in acht talen in één jaar.


Internet Video's
 

In 2014 produceerde de NSDAP/AO 422 internet video's in 25 talen in twee maanden. Deze prestatie werd mogelijk gemaakt dankzij een succesvolle, wereldwijde aanwervingscampagne, die later tot bijkomende succes heeft geleid.


Kameraden! Sluit u aan!

Een kijkje achter de schermen van NSDAP/AO Vandaag!


Laat ons beginnen met een analogie!

Er was eens een "adviesbureau". Dit bedrijf werkte wereldwijd. Op zich klinkt dit niet zo ongewoon. Vooral vandaag. Toch was dit bedrijf ongewoon. Zelfs volgens de huidige normen.

De klanten van dit adviesbureau waren vooral kleine bedrijfjes en non-profit organisaties in Europa. Het bedrijf zelf had zijn hoofdzetel in Amerika, waar het een groot voordeel had tegenover bedrijven die in Europa zetelen dankzij de vrijheid van meningsuiting en -volgens de Europese standaarden- minimale overheidsregulering. 

De directeur (CEO) van dit bedrijf was een "Duitse Amerikaan". Of eerder een "Amerikadeutscher" of "Auslandsdeutscher".

De medewerkers van dit bedrijf kon men indelen in verschillende categorieën: a)"zakenpartners" en "zelfstandige ondernemers", b)"vrijwilligers" die sympathiseerden met de persoonlijke overtuigingen van de directeur, c) "vrijwilligers" die zich op één lijn plaatsten met groepen met soortgelijke overtuigingen, en d) mensen die simpelweg geloofden in het ideaal van vrije meningsuiting en die wilden protesteren tegen de onderdrukking van vrije meningsuiting. Los van idealen.

De erg dichte samenwerking van al deze diverse elementen in eenzelfde bedrijf had zowel voor- als nadelen. De voordelen zijn vanzelfsprekend. Eén van de nadelen is VEILIGHEID!

Daarom nam het bedrijf erg strikte en uitgebreide veiligheidsmaatregelen. (Bijvoorbeeld, zelfs intern werden enkel "nicknames" gebruikt in plaats van echte namen.) Deze maatregelen lijken misschien overdreven. Vooral voor Amerikanen die binnen Amerika wonen. Niettemin, werden ze gedwongen tot het nemen van deze maatregelen door het risico van "kruisbesmetting" en mogelijke tracering via voornamelijk elektronische communicatie.

Laten we nu dit bedrijf eens van wat dichterbij bekijken!

Voor de leesbaarheid van de hierna volgende "illustratie", zullen we een man genaamd "Leo" gebruiken.

Leo contacteerde het bedrijf en verklaarde dat hij vrijwilligerswerk wilde doen.

Hij ontving een antwoord waarin het volgende werd medegedeeld:

Eerst vroeg men hem naar zijn vaardigheden, interesses en het soort werk dat hij wilde doen.

Vervolgens werd hem zijn eerste "opdracht" aangeboden. (Uiteraard was hij vrij om eender welke opdracht aan te nemen of af te wijzen. Als hij het aannam, werd hem gevraagd een ETA (elektronische reistoestemming) te voorzien.)

Dan vertelde men hem een klein beetje over de veiligheidsmaatregelen van het bedrijf.

Wanneer Leo's eerste opdracht werd omschreven, werd hem verteld dat het "makkelijk maar saai" was. Hij aanvaardde de opdracht.

Leo voerde ijverig zijn effectief "makkelijk maar saaie" taak uit. Het was hem intussen duidelijk geworden dat het inderdaad "werk" was en niet "plezier en spelletjes". Maar Leo was een toegewijde idealist. Geen hobbyist. Dus het maakte hem niet uit.

Leo bekeek het als volgt; Dit ondankbare werk moest door iemand gedaan worden. Overigens bood dit de "nieuweling" een kans om te bewijzen dat hij een "doener" was en geen "praatjesverkoper".

Tenslotte werd Leo nog een opdracht aangeboden. Hij aanvaardde ze. Deze opdracht was noch zo makkelijk, noch zo saai als de eerste. Maar het was niet aartsmoeilijk. Leo zei tegen zichzelf: "Oké! Nu ben ik geslaagd voor het boot camp."

Een jaar ging voorbij. Leo was zeer tevreden. Hij had gedurende die tijd veel gedaan en geleerd. Hij begreep nu hoe zijn werk had bijgedragen tot de indrukwekkende vooruitgang van het bedrijf. Hij zag concrete resultaten. Hij wist dat hij een betekenisvolle rol had gespeeld. Zijn opdrachten werden geleidelijk aan interessanter. Hij vond het leuk ze uit te voeren!

Er waren vele mensen zoals Leo in het bedrijf.

Uiteraard is "Leo" een fictioneel persoon. Maar dit verhaal is gebaseerd op echte mensen en echte gebeurtenissen!

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA http://www.nazi-lauck-nsdapao.com & www.nsdap.info

NSDAP/AO Home Page