Nazi Lauck NSDAP/AO Suomeksi Tue . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Tue NSDAP/AO:ta!

NSDAP/AO on omistautunut valkoisen rodun puolustamiseen. Valkoisen rodun – ja eri valkoisten kansakuntien – eloonjääminen on "keskeisin tavoitteemme".

Maailmankatsomuksemme, kansallissosialismi, perustuu luonnonlakeihin ja historian opetuksiin. "Rotu ja kansa" ovat meidän korkeimmat arvomme. "Valkonen valta" on tavoitteemme.

NSDAP/AO:n toiminta ja jäsenyys ovat kansainvälisiä. Kansallissosialistisille tovereille ympäri maailmaa levitetään useilla eri kielillä ilmestyviä kansallissosialistisia julkaisuja, esim. suomeksi, englanniksi, saksaksi, tanskaksi, ruotsiksi, unkariksi, hollanniksi, ranskaksi, espanjaksi, portugaliksi ja italiaksi.

NSDAP/AO harjoittaa laillista, väkivallatonta toimintaa Yhdysvalloissa, Tanskassa ja muissa maissa joissa toimintaamme ei ole julistettu laittomaksi sortohallituksen toimesta. (Maissa, joissa olemme pakotettuja maanalle, toimintamme rajoittuu kuitenkin vain väkivallattomaan vastarintaan. Me pyrimme saamaan toimintamme lailliseksi ja osallistumaan politiikkaan – ilman väkivaltaa.)

Onko valkoisen rodun säilyttäminen tärkeää sinulle? Oletko halukas lahjoittamaan muutaman dollarin kuukaudessa tukeaksesi työtämme?

Tule VIRALLISEKSI TUKIJAKSI jo tänään!

( ) Haluan tulla NSDAP/AO:n VIRALLISEKSI TUKIJAKSI. Lupaan maksaa kuukausimaksuni 40 mk säännöllisesti ilman erilliskehoitusta. Olen liittänyt mukaan perusmaksuni 240 mk (minimi). – Virallinen Tukija saa automaattisesti ilman muita kustannuksia valitsemansa sanomalehden tilauksen valitsemallaan kielellä.

NSDAP/AO Suomeksi