Nazi Lauck NSDAP/AO Suomeksi Uutislehti 108-7 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Kansallissosialistinen Uutislehti

NSDAP/AO – Suomen painos

Numero 108/7 – Kesä 2001 (112)

Kansallissosialistista Uutislehteä julkaisee NSDAP/AO useilla eri kielillä; suomeksi, englanniksi, saksaksi, unkariksi, hollanniksi, ranskaksi, ruotsiksi, espanjaksi, portugaliksi ja italiaksi. Lehti ilmestyy epäsäännöllisesti. 12 numeron tilaus maksaa 200 mk. (Jokainen numero on saatavana myös 650 MB:n tietokone-CD:nä - Microsoft Publisher 98® - hintaan 80 mk.)

NSDAP/AO julkaisee myös joka toinen kuukausi ilmestyviä sanomalehtiä, englanninkielistä The New Orderia ja saksankielistä NS Kampfrufia. (Tanskalainen tabloidilehti Fædrelandet on yhteisprojekti Tanskan DNSB:n kanssa.)

Hyväksyttäviä maksutapoja ovat käteinen (vain setelit – ei kolikkoja tai postimerkkejä) ja kansainväliset rahaosoitukset (ei henkilökohtaisia sekkejä , ei "postiosoitus"-sekkejä).

Vapaaehtoisten kirjoittajien ja kääntäjien apu on tervetullutta.

NSDAP/AO - PO BOX 6414 - Lincoln NE 68506 - USA

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

Se mikä ei tuhoa MEITÄ, vahvistaa MEITÄ!

Gerhard Lauck

Patriootteihin, erityisesti kansallissosialisteihin, kohdistuvat vainot ovat voimakkaassa kasvussa niin Saksassa kuin muissakin arjalaisissa valtioissa. Vastauksemme voi olla vain: Me emme ole vielä edes aloittaneet taistelua!

Jokainen sortotoimi vahvistaa taistelutahtoamme. Jokainen esimerkki epäoikeudenmukaisuudesta herättää pyhän vihamme juutalaisten lakeijoita kohtaan. Jokainen yritys tahrata valkoisten maine, esim. holokaustivalheen kautta, on etnistä parjausta koko valkoista rotua vastaan. Kaikki tämä vain vahvistaa päättäväisyyttämme taistella tämä ristiretki kaikkien kansojen vihollista vastaan lopulliseen ratkaisuun saakka.

Se, joka puolustaa kansallissosialistien vainoja, on nojatuoli-tuholainen. Se, joka täyttää viattomat arjalaislapset perversillä itseinholla, suorittaa henkistä raiskausta ja hyväksikäyttöä. Se, joka juhlii Dresdenin joukkomurhaa "vapautuksena", ihannoi väkivaltaa. Se, joka pakottaa "uudelleenkoulutukseen"/aivopesuun, syyllistyy älylliseen saastuttamiseen. Se, joka edistää kokonaisen valtion ja mantereen rotusekoitusta, osallistuu kansanmurhaan!

Juutalaisen systeemin gangstereita kohtaan ei saa tuntea mitään armoa! (Ei omankädenoikeutta! Rehellinen oikeudenkäynti ja oikeudenmukainen rangaistus!)

Tällä saastalla on kuitenkin myös hyvät puolensa. Se tekee meistä kovia! Se tekee meistä armottomia! Se tekee meistä fanaattisia!

Se edistää myös globaalia, pan-arjalaista solidaarisuutta, joka yksin voi pelastaa rotumme! Waffen-SS:n kautta solidaarisuus alkoi ja se jatkoi kehittymistään toisen maailmansodan jälkeen. Aluksi se oli Suur-Saksan ja pan-saksalaisuuden edistämistä. Tänään se on haave, johon angloamerikkalaiset ja slaavikansat ovat yhtyneet. Meistä on tullut rodullisia ja poliittisia tovereita, todellakin taisteluvalmiita tovereita, joita yhdistää vakaumus, että vain Johtajamme Adolf Hitlerin luonnonmukainen ja sankarillinen kansallissosialistinen maailmankatsomus voi antaa valkoisille vastarintataistelijoille sen henkisen voiman, joka tarvitaan lopullisen voiton saavuttamiseen.

Hakaristi omaa sekä poliittista että psykologista energiaa, jopa henkistä voimaa, jonka esi-isämme huomasivat jo tuhat vuotta sitten. Siksi se on ollut hallitsevien ali-ihmisten vainojen ja kieltojen kohteena. Siksi meidän täytyy käyttää tätä asetta tietoisesti ja viisaasti.

Aina kun vihollinen pelkää jotakin asetta, on siihen jokin syy. Jos vihollisemme pelkäävät erityisesti tiettyä asetta, on se merkityksellistä. Vihollisemme pelkäävät suunnattomasti kansallissosialismia, rotumme suurinta poikaa Adolf Hitleriä ja pyhää hakaristiä.

Me kansallissosialistit emme kuitenkaan pelkää mitään. Miksi meidän pitäisikään? Voimme tuntea vain inhoa ja halveksuntaa vihollistemme kaltaisia olentoja kohtaan. He eivät ole kyllin kunniallisia ja arvokkaita ylpeälle, miehiselle vihalle.

Olemme vakuuttuneita:

Se mikä ei tuhoa MEITÄ, vahvistaa MEITÄ!

Friedrich Nietzsche

Kun Friedrich Nietzsche syntyi 15.10.1844 Röckenissä lähellä Lützeniä Saksin preussilaisessa provinsissa, oli hänen isänsä varma, että pojasta tulisi sukunsa perinteen mukaisesti luterilainen pappi, aivan kuten hänen isästään ja isoisästään. Kukaan ei aavistanut, että pojasta tulisi myöhemmmin kristinuskonvastaisten opetusten mestari ja vakaumuksellinen ateisti. Nietzschen olessa 5-vuotias hänen isänsä kuoli. Hänen äitinsä otti huolehtiakseen pojan kasvattamisen taloudessa, johon kuuluivat hänen kummatkin tätinsä, isoäitinsä ja sisarensa.

Varhaisiällä Nietzsche kiinnostui runoudesta ja hän sävelsi ensimmäiset runonsa 10-vuotiaana. Päätettyään lukion 1864 Sleesian Naumburgissa Nietzsche pääti seurata omia halujaan ja opiskella teologiaa ja klassista filosofiaa Bonnin yliopistossa. Vuonna 1865 Nietzsche seurasi opettajaansa Leipzigiin ja päätti opintonsa. Vahvoja vaikutteita antiikin estetiikasta ja Arthur Schopenhauerin kirjoituksista saanut Nietzsche tapasi vuonna 1868 Richard Wagnerin, joka itsekin oli innostunut Schopenhauerista. Seuraavien kymmenen vuoden aikana Wagner ja Nietzsche tapasivat useita kertoja ja he vaikuttivat toisiinsa merkittävästi.

Helmikuussa 1869 Nietzschestä tuli Baselin yliopiston kreikankielen ja kirjallisuuden professori. 24-vuoden iässä hän piti esitelmän "Homeros ja Kreikan filosofia", joka saavutti suurta suosiota kriitikkojen keskuudessa. Vuonna 1871 isänmaanystävä Nietzsche halusi osallistua vapaaehtoisena lääkintämiehenä Ranskan ja Saksan väliseen sotaan. Kun Toinen Saksan valtakunta perustettiin 18.1.1871, Nietzsche valitti ettei Saksan poliittista yhdentymistä seurannut henkistä yhdentymistä. Vuosia myöhemmin hän kritisoi Saksan jokaista puolta. Nuori ja kunnianhimoinen Nietzsche julkaisi ensimmäisen merkittävän teoksensa vuonna 1872: "Tragedian synty musiikin hengestä". Siinä hän ilmitoi tuntemuksiaan. Tämä teos, joka käsitteli kulttuurikysymyksiä, johti Nietzschen omaan pääongelmaansa: moraaliin.

Kuuluisien teologien ja filosofien kirjoitusten tuntemuksen ohella Nietzsche vaali erityisesti ystävyyttään Richard Wagneriin. Kuitenkin vuonna 1876 näkyivät ensimmäiset merkit heidän välisestä vieraantumista ja lopulta ystävyyssuhde päättyi. Syynä olivat heidän mielipide-erot kristinuskosta ja moraalista. Nietzsche hylkäsi ahdasmielisen omistautumisen kristinuskolle ja sen "orjamoraalille", jonka hän näki elämänvastaisena. Nietzsche julisti: "Jumala on kuollut!"

Kun Nietzschen nopeasti heikkenevä terveys pakotti hänet luopumaan Baselin professuurista vuonna 1879, hän työskenteli itsenäisenä filosofina seuraavat kymmenen vuotta ja loi suurimmat teoksensa. Kirjoittaen useilla eri paikkakunnilla, erityisesti Italiassa, hän julkaisi "Inhimillistä liian inhimillistä" (1880), "Sarastukset" (1881) ja "Iloinen tiede" (1882). Näissä kolmessa teoksessaan hän kuvasi ihmisen olentona, jolla on vapaus valita taitonsa, tapansa ja moraalinsa. Kuitenkaan Nietzschen käsite "perinteisten arvojen hylkääminen" ei kohdistunut yksilöön, vaan tavoitteena oli luoda valikoitu, kulttuurialuova yli-ihmiskunta, jolla oli oma "herramoraalinsa". Nietzschen filosofinen mestariteos oli 4-osainen "Näin puhui Zarathustra" (1883-85), jossa hän vahvisti runollisella tyylillä teoriansa. Vuosina 1886 ja 1887 seurasivat "Hyvän ja pahan tuolla puolen" ja "Moraalin alkuperästä". Seuraavat lyhyemmät teokset kuten "Tapaus Wagner" (1888), "Anti-Kristus" (julkaistiin 1894) ja "Nietzsche contra Wagner" (1895) jatkoivat hänen ateistista ja antikristillistä elämännäkemystään.

Italian Turinissa 1889 tapahtuneen hermoromahduksen jälkeen Nietzsche joutui Jenan yliopistossa Saksassa sijainneeseen psykiatriseen laitokseen. Hänestä huolehtivat hänen äitinsä ja äidin kuoleman jälkeen hänen sisarensa. Nietzsche ei enää toipunut ja hän kuoli 25.8.1900 Weimarissa.

Friedrich Nietzsche oli yksi suurimmista arjalaisista filosofeista ja ajattelijoista. Hän antoi myös suuntaviivat eksistentialismille. Kansallissosialistinen kirjoittaja Karl Schlectas kirjoitti hänestä:

"Liikkeen kontekstissa (jonka käynnistävänä tekijänä on uudistaminen) Nietzsche, etsiessään ihmisluonnon perimmäistä alkuperää ja luennetta, yritti pakottaa itsensä vapautumaan kulttuuriperinnön vanhoista arvoista."

Toimittaja: Tämän artikkelin tarkoituksena on vain kunnioittaa erään vaikutusvaltaisimman ajattelijan muistoa - EI hyökätä mitään uskontoa vastaan.

Aatteelliset uutiset

Jälleen kirja sodanjälkeisestä kansallissosialismista. "The Hitler Virus" -teoksessa, joka julkaistiin USA:ssa 2001, on kappale NSDAP/AO:sta ja jopa sen postiosoite.

Kolmiosainen TV-sarja vuoden 1945 jälkeisestä kansallissosialistisesta liikkestä lähetettiin Saksassa kesäkuussa. Tuloksena oli merkittävä nousu NSDAP/AO:n verkkosaitin kävijämäärissä.

Bulgariassa 19. toukokuuta suoritettujen ratsioiden tarkoituksena oli tuhota bhbulgaria.com-saitti. Kuitenkin sanavapauden viholliset epäonnistuivat siinä.

Tsekinkieli lisättiin NSDAP/AO:n saitille toukokuun 6. päivänä ja puola huhtikuun 15. Sivuillamme on nyt 19 kieltä.

Saksalainen uutislehti FOCUS (# 17/2001) raportoi NSDAP/AO:n saitista.

Deutsche Welle (Saksalainen radioasema) mainitsi huhtikuun 10. päivänä NSDAP/AO:n tietokonepelin KZ-RATTENJAGDIN.

Lauckin oikeudenkäyntiä siirrettiin jälleen. Häntä syytetään "väärästä valasta", koska hän kieltäytyi tunnustamasta mielipiteenvapautta "rikokseksi". Suurin mahdollinen tuomio: viisi vuotta vankeutta ja $ 10 000 sakko.

SPIEGEL TV:n Gerhard lauck -haastattelu näytettiin Saksassa huhtikuun 8. päivänä.

Vuoden 2001 ensimmäisellä neljänneksellä NSDAP/AO:n saitti saavutti miljoonia käyntejä.

Etsitään

1. Kolmannen valtakunnan aikaisia kirjoja ja lehtiä sekä alkuperäisiä (ennen vuotta 1945 ilmestyneitä) saksalaisia marsseja sisältäviä levyjä.

2. Tovereita, jotka kirjoittavat sujuvasti jotakin vierasta kieltä ja ovat halukkaita tekemään käännöksiä.

3. Internet-aktivisteja tiedon kokoamiseen ja levittämiseen.

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO Suomeksi