Nazi Lauck NSDAP/AO Suomeksi Uutislehti 107-6 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Kansallissosialistinen Uutislehti

NSDAP/AO – Suomen painos

Numero 107/6 – Kevät 2001 (112)

Kansallissosialistista Uutislehteä julkaisee NSDAP/AO useilla eri kielillä; suomeksi, englanniksi, saksaksi, unkariksi, hollanniksi, ranskaksi, ruotsiksi, espanjaksi, portugaliksi ja italiaksi. Lehti ilmestyy epäsäännöllisesti. 12 numeron tilaus maksaa 200 mk. (Jokainen numero on saatavana myös 650 MB:n tietokone-CD:nä - Microsoft Publisher 98® - hintaan 80 mk.)

NSDAP/AO julkaisee myös joka toinen kuukausi ilmestyviä sanomalehtiä, englanninkielistä The New Orderia ja saksankielistä NS Kampfrufia. (Tanskalainen tabloidilehti Fædrelandet on yhteisprojekti Tanskan DNSB:n kanssa.)

Hyväksyttäviä maksutapoja ovat käteinen (vain setelit – ei kolikkoja tai postimerkkejä) ja kansainväliset rahaosoitukset (ei henkilökohtaisia sekkejä , ei "postiosoitus"-sekkejä).

Vapaaehtoisten kirjoittajien ja kääntäjien apu on tervetullutta.

NSDAP/AO - PO BOX 6414 - Lincoln NE 68506 - USA

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

Michael Kühnen - in Memoriam

Kymmenen vuotta sitten, 10. huhtikuuta 1991, kuoli saksalainen toverimme Michael Kühnen.

Vaikka hän ei ennättänyt täyttää edes 36 vuotta, oli hän viettänyt lyhyestä elämästään väkivallattoman poliittisen toimintansa vuoksi kahdeksan vuotta Bonnin hallituksen poliittisena vankina.

Hän oli sukupolvensa lupaavin, joskin kiistanalainen, kansallissosialistinen johtaja. Hänen johtajuutensa, energisyytensä ja esimerkkinsä inspiroivat nuorisoa omaksumaan kansallissosialistisen maailmankatsomuksen ja toimimaan sen puolesta.

Tänään hän odottaa meitä Valhallassa. Toivottavasti jokainen meistä osoittautuisi kyllin hyväksi seuraamaan häntä sinne!

Dietrich Eckart - Runoilija, opettaja ja marttyyri

Runoilija ja näytelmäkirjailija Dietrich Eckartilla oli tärkeä rooli kansallissosialistisen liikkeen varhaisina aikoina. Eckart oli kotoisin Neumarkt in der Oberpfalzista ja hän liittyi Saksan Työväenpuolueeseen kesällä 1919. Hänen tunnetuin työnsä on saksankielinen käännös Henrik Ibsenin näytelmästä "Peer Gynt", joka julkaistiin 1912. Eckart toimi myös kirjoittajana ja toimittajana useissa antisemitistisissä julkaisuissa: esimerkiksi viikottain ilmestyneessä "Auf gut deutsch" -lehdessä, jota Thule-Society julkaisi vuodesta 1919 lähtien. Dietrich Eckartista, joka tutustui Hitleriin syyskuussa 1919, tuli hänen ystävänsä ja opettajansa. Hänen radikaalit nationalistiset, antidemokraattiset ja antisemitistiset näkemyksensä olivat ideologisena esimerkkinä Hitlerille. Dietrich Eckart oli jo 1920 vakuuttunut, että juutalaiset täytyi tuhota.

Eckart joutui vaikeuksiin 1923, kun yleinen syyttäjä - erittäin epätavallisesti Weimarin tasavallan aikana - päätti syyttää kirjoittajaa silloisen valtakunnanpresidentin Friedrich Ebenin halventamisesta antisemitistisilla kirjoituksilla. Varsinainen syy oli Baijerissa 1922 julkaistu vuoropuhelun muotoon kirjoitettu pamfletti "Miesbacher Haberfesttreiben", jossa Friedrich Eben esitettiin anti-saksalaisena juutalaisuuden työkaluna. Dietrich Eckart ei ollut paikalla oikeuden istunnossa 12. maaliskuuta 1923 Leibzigin Staatsgerichtshofissa, joten hänestä tehtiin etsintäkuulutus. Huhtikuun lopussa kävi selväksi, että Leipzigin rikospoliisi etsi häntä aivan tosissaan. Adolf Hitler määräsi aseistetut SA-miehet vartioon hänen talonsa eteen, mutta pidätys oli vain ajan kysymys.

Christian Weber, eräs Adolf Hitlerin harvoista läheisistä ystävistä ja yksi NSDAP:n ensimmäisistä taistelijoista (jäsennumero 15), tiesi sopivan turvapaikan. Hänellä oli ystävä nimeltä Bruno Büchner, joka piti "Moritz"-täysihoitolaa, myöhemmin "Platterhof", Berchtesgadenin yläpuolella Obersalzbergissa, jonne etsintäkuulutettu Dietrich Eckart voitaisiin piilottaa. SA:n johtaja Ernst Röhm järjesti salaisesti Eckartin huomaamattoman siirron Berchtesgadeniin. Muutamia päiviä myöhemmin Adolf Hitler vieraili siellä. Eräässä öisessä monologissaan sodan aikana 1941 Hitler muisteli tätä ensimmäistä päiväänsä Obersalzbergissa:

"Tiesin vain, että hän oli täysihoitolassa Berchtesgadenin yläpuolla. Eräänä päivänä huhtikuussa pyysin nuorempaa sisartani tulemaan mukaani. Kerroin hänelle, että minulla olisi tapaaminen muutaman herran kanssa Berchtesgadenissa. Kuljimme hänen ja Weberin kanssa sinne jalkaisin. Tie oli pelkkää ylämäkeä, eikä se näyttänyt päättyvän koskaan! Vain kapea polku lumessa. 'Oletko tullut hulluksi?', kysyin, 'Eikö tämä tie pääty koskaan? Luuletko, että olen ryhtynyt munkiksi ja tallustelen mielelläni Himalajalle? Taivaanvallat, etkö keksinyt parempaa paikkaa? Minä käännyn takaisin, jos matkaa on vielä paljon jäljellä. Vietän mieluummin yön alhaalla ja kiipeän vuorelle huomenna päiväsaikaan.' Weber sanoi: 'Olemme kohta perillä huipulla.' Ja pian näin edessäni talon, Moritzin täysihoitolan. 'Onko meillä huoneita varattuna tuonne?' 'Ei, mutta voimme mennä sisään, koska ulkopuolella ei ole kenkiä.' Saapumisestamme ei ollut mahdollista ilmoittaa puhelimitse. 'Katsotaan onko Dietrich Eckart paikalla.' Koputimme oveen. 'Diedi, Wolf on täällä.' Hän avasi oven yöpaitasillaan. Tervehdimme toisiamme. Hän oli erittäin liikuttunut. 'Moneltako nousemme huomenna ylös?' Hän vastasi: 'Seitsemältä, puoli kahdeksalta täällä on kauneimmillaan.' En ollut katsellut vielä lainkaan maisemia. Seuraavana aamuna herätessäni oli jo valoisaa. Menin verannalle ja katselin ulos - mahtavan kaunista. Näkymä Untersbergille oli sanoinkuvaamaton. Eckart oli jo tullut alas. Rouva Büchner hymyili ystävällisesti. Eckart esitteli minut Büchereille: 'Tässä on nuori ystäväni, herra Wolf.' Kukaan ei tiennyt, että olin pahamaineinen Adolf Hitler. Eckart oleskeli siellä tohtorina Hoffmannina."

Epäonnistuneen Feldherrnhallen marssin (9. marraskuuta 1923) jälkeen - johon Eckart oli rohkaissut Hitleriä - Eckart pidätettiin seuraavana päivänä. Sydänvikansa vuoksi hänet vapautettiin hieman ennen joulua. Joulukuun 26. päivänä Dietrich Eckart kuoli 55-vuotiaana. Hänet haudattiin 30. joulukuuta Berchtesgadenin vuoristohautasmaalle. Yhä tänä päivänäkin hänen vaikuttava hautakivensä on siellä.

Vuoden 1933 jälkeen Adolf Hitler kunnioitti esikuvaansa ja "isällistä ystäväänsä, kuten hän kutsui Eckartia julkisesti, rakennuttamalla muistohuoneen Platterhofiin. Mitään ei saanut muuttaa huoneessa. Sinne lisättiin vain runoilijan rintakuvapatsas. Samanlainen oli myös Münchenin Ruskeassa Talossa. Kun vuonna 1938 aloitettiin Platterhofin uudistus- ja laajennustyöt - suunnitelmissa oli talo, jossa olisi 150 huonetta ja 300 vuodetta sekä muita tarpeellisia huoneita. Muut vanhat rakennukset purettiin, paitsi ei Dietrich Eckartin huonetta, joka jäi koskemattomaksi. Uusi Platterhof rakennettiin sen ympärille.

Eckart oli avainhahmo Adolf Hitlerin nousun varhaisessa vaiheessa. Myöhemmin häntä muistettiin näkijänä, joka oli jo Liikkeen alkuvaiheessa julistanut, että Adolf Hitleristä tulee vielä saksalaisten Johtaja.

Hitler, joka piti itseään Dietrich Eckartin opetuslapsena, ilmaisi kunnianosoituksessaan, että Eckart "on kirjoittanut yhtä kauniita runoja kuin Goethe". Hitler kunnioitti häntä enemmän kuin ketään muuta vanhoista taistelijoistaan. Kirjassaan "Taisteluni" hän kutsui häntä kirjaimellisesti marttyyriksi ja omisti kirjansa viimeisen lauseen hänelle:

Ja heidän joukkoonsa minun pitää lukea myös se mies, joka eräänä parhaimmista runoillaan ja ajatuksillaan ja lopulta myöskin teollaan uhrasi elämänsä oman ja meidän kansamme heräämiselle:

Dietrich Eckart.

Kiittämättömyys on maailman palkka

Palomiesten päällikkö seisoo liekehtivän talon edessä. Hysteerinen nainen kirkuu, että hänen lapsensa on yhä sisällä. Nainen vaatii päällikköä lähettämään palomiehen tulihelvettiin pelastamaan lasta.

Päällikkö tietää, että se on mahdotonta. Yritys olisi itsemurha.

Kuitenkin yksi kokenut palomies ilmoittautuu vapaaehtoiseksi.

Hän syöksyy tulihelvettiin!

Mutta hän ei tule takaisin.

Myöhemmin äiti menee sen palomiehen hautajaisiin, joka uhrasi henkensä yrittäessään pelastaa lasta. Hän kävelee surevan perheen luo... Mitä hän tekee? Hän sylkäisee heidän kasvoilleen, koska menehtynyt palomies oli epäonnistunut hänen lapsensa pelastamisessa!!!

Uskomatonta?

Eipä oikeastaan.

Menehtynyt palomies oli Adolf Hitler. Tulihelvetti oli kommunistien hyökkäys Eurooppaan. Kuollut lapsi symboloi jokaista kommunismin uhria. Ja kiittämätön äiti on sodanjälkeinen Eurooppa.

Ajatelkaapa sitä!

- Gerhard Lauck

Aatteelliset Uutiset

Uusi verkkosaitti-ennätys 6. maaliskuuta: 150 000 käyntiä yhden päivän aikana!

17. kieli: NSDAP/AO:n verkkosaitilla on edustettuna 21. maaliskuuta lähtien myös romanian kieli.

Sensuuria vastaan: Mielipiteen vapauden viholliset sabotoivat NSF:n verkkosaitin Ruotsissa ja B&H:n saitin Bulgariassa. Maailmanlaajuisen kansallissosialistisen solidaarisuuden ansiosta saitit olivat pian taas toiminnassa.

13. maaliskuuta kuoli tri. Jutta Rüdiger Bad Reichenhallissa 90-vuoden iässä. Hän oli Bund Deutscher Mädelin (Hitler-Jugendin vastine) korkein johtaja. Hän pysyi uskollisena toverittarena koko elämänsä ajan. Kunnioitamme hänen muistoaan!

Laajin kansallissosialistisen materiaalin levitys Ruotsin historiassa! 200 NSF:n, Motstandin ja B&H:n ruotsalaista toveria jakoivat protestiksi 11. maaliskuuta 50 000 lentolehtistä, koska ruotsalaisen toverin Daniel Wrestsrömin seitsemän murhaajaa eivät saaneet rangaistukseksi lainkaan vankeutta!

Kolme "Nazi Internet Slide Showta" lisättiin 25.-27. helmikuuta 2001 (112) NSDAP/AO:n verkkosaitille: SS-taitelija Wolfgang Willrichen Arjalaisia muotokuvia, Kolmannen valtakunnan taidepostikortit ja Kolmannen valtakunnan alastonkuvia.

Ensimmäinen espanjankielinen "Nazi Internet Radio" -ohjelma NSDAP/AO:n verkkosaitilla aloitti 20. helmikuuta 2001 (112). Kiitämme espanjalaisia tovereitamme!

Gerhard Lauck asetettiin syytteeseen 15. helmikuuta 2001 (112). Häntä odottaa oikeudenkäynti "väärästä valasta", koska hän oli kieltäytynyt kutsumasta mielipiteen vapautta "rikokseksi"! Suurin mahdollinen rangaistus: viisi vuotta vankeutta sekä 10 000 dollarin sakot.

Serbian suurin tv-kanava raportoi NSDAP/AO:n propaganda-iskusta 15. helmikuuta 2001 (112). Onnittelemme serbialaisia tovereitamme!

Saksan liittotasavallan poliisi pyytää FBI:ta toimiin NSDAP/AO:n verkkosaittia vastaan, väitetään Saksan tiedotusvälineiden uutisissa 23. tammikuuta. Syy: Zyklon B -tuotekuva. (Ehkä he ovat pettyneitä, että se on vain jäljennös?)

Venäläinen taistelulaulu: NSDAP/AO:n verkkosaitille lisättiin 12. tammikuuta ensimmäinen venäjänkielinen äänitiedosto. Se on juutalaistyrannian vastainen taistelulaulu. (Venäjänkielinen Mein kampf lisättiin sivuille 31. joulukuuta 2000.)

Etsitään

  1. Kolmannen Valtakunnan aikaisia kirjoja ja lehtiä sekä alkuperäisiä (ennen 1945 ilmestyneitä) saksalaisia marsseja sisältäviä levyjä.
  2. Tovereita, jotka kirjoittavat sujuvasti (mutta eivät välttämättä puhu) jotakin vierasta kieltä ja ovat halukkaita tekemään käännöksiä.
  3. Internet-aktivisteja tiedon kokoomiseen ja levittämiseen.

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO Suomeksi