Nazi Lauck NSDAP/AO Suomeksi Uutislehti 105-4 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Kansallissosialistinen Uutislehti

NSDAP/AO – Suomen painos

Numero 105/4 Syksy 2000/111

Kansallissosialistista Uutislehteä julkaisee NSDAP/AO useilla eri kielillä; suomeksi, englanniksi, saksaksi, unkariksi, hollanniksi, ranskaksi, ruotsiksi, espanjaksi, portugaliksi ja italiaksi. Lehti ilmestyy epäsäännöllisesti. 12 numeron tilaus maksaa 200 mk. (Jokainen numero on saatavana myös 650 MB:n tietokone-CD:nä - Microsoft Publisher 98® - hintaan 80 mk.)

NSDAP/AO julkaisee myös joka toinen kuukausi ilmestyviä sanomalehtiä, englanninkielistä The New Orderia ja saksankielistä NS Kampfrufia. (Tanskalainen tabloidilehti Fædrelandet on yhteisprojekti Tanskan DNSB:n kanssa.)

Hyväksyttäviä maksutapoja ovat käteinen (vain setelit – ei kolikkoja tai postimerkkejä) ja kansainväliset rahaosoitukset (ei henkilökohtaisia sekkejä , ei "postiosoitus"-sekkejä).

Vapaaehtoisten kirjoittajien ja kääntäjien apu on tervetullutta.

NSDAP/AO - PO BOX 6414 - Lincoln NE 68506 - USA

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

Netti-hyökkäys

Tänä kesänä käynnistetty INTERNET-HYÖKKÄYS on ollut suuri voitto!

NSDAP/AO:n verkkosivuilla käy PÄIVITTÄIN keskimäärin VIISINUMEROINEN määrä kävijöitä!!!

Mein Kampfia ladataan koneille TUHANSIA kertoja joka kuukausi.

Vaikka NSDAP/AO:lla on ollut verkkosivut usean vuoden ajan, niin vasta tammikuussa 2000 aloitettiin pitkäaikanen ja systemaattinen kehitystyö luomalla uusi "palvelin-nimetty" verkkosaitti osoitteessa http://www.nazi-lauck-nsdapao.com. Siitä lähtien käyntien määrä on enemmän kuin kaksinkertaistunut joka kuukausi.

Pian sivuilla oli edustettuna 13 eri kieltä, ja Mein Kampf lisättiin sinne.

Valmistelut tehostuivat heinäkuussa, kun eri ikäiset toverit eri maista työskentelivät yhdessä päivittäin. Elokuussa suuri promootiokampanja alkoi "Nazi-tietokonepeleillä", joita voidaan ladata koneelle ilmaiseksi. "Nazi Doom NSDAP/AO" oli pian saatavana kahdeksalla eri kielellä, kuten myös kaksi vanhempaa peliä. (Tätä kirjoittaessa edistyksekkäämpi peli valmisteilla.) Mein Kampfin kuvitettu versio korvasi vanhan. Kolme kirjasta ja lisää sarjakuvia lisättiin myös valikoimiin. Sekä "kuvalliset lentolehtiset", jotka voidaan tallettaa omalle koneelle, tulostaa ja levittää kaikkialla maailmassa.

Jopa musiikki (mp3) -tiedostoja on nyt saatavana. Puolueen tunnuslaulu Die Fahne hoch! nousi ilmaan kuin V2-raketti! Sitä seurasi pian Deutschlandlied.

Jokaisen latauksen mukana seuraa NSDAP/AO-esittelytiedosto, joka sisältää myös ohjeet kuinka päästä "estetyille" sivuille ja vihjeitä internet-aktivismiin.

Hämmentenyt juutalaismedia Saksassa - sekä lehdistö että TV - reagoi näyttämällä useasti NSDAP/AO-sivut luettavissa olevalla url-osoitteella!

Ainoa huono puoli tässä on työpanosten ja varojen suuri kulutus. Kun "datan siirtomäärä" kasvoi KYMMENKERTAISESTI kymmenessä päivässä, kasvoivat myös saitin KULUT kymmenkertaisesti!

Tämän hetken keskittyminen internet-aktivismiin saattaa hetkellisesti viivästyttää julkaisutoimintaamme, mutta sen tuomat pitkän aikavälin edut ovat vaivan arvoiset. Joten pyydämme lukijoiltamme ymmärtämystä ja tukea.

YHDESSÄ OLEMME VAHVOJA!

SS-Obergruppenführer

Reinhard Heydrich

Esimerkki tuleville sukupolville

H.H. Norden

Reinhard Tristan Eugen Heydrich syntyi 7.3.1904 Halle an der Saalessa. Hänen vanhempansa olivat säveltäjä Richard Bruno Heydrich ja Elisabeth Anna Amalia Krantz. Hänen isänsä toimi musiikkikoulun johtajana. Richard kävi Reform-Realgymnasiumia Hedwigstraßella Halle an der Saalessa. Hän oli jo koululaisena erittäin sivistynyt. Esimerkiksi hän oli perehtynyt ranskalaisen Charles Seignobosin teokseen"Histoire de la civilisation" ja oli keskustellut siitä ystävänsä Erich Schultzin kanssa.

Päätettyään lukion Heydrich liittyi laivastoon merikadetiksi Kiel-Holtennussa. Heydrichin valintaan vaikutti varmasti perhetuttu, kuuluisa "meripaholainen", Graf Luckner. Heydrich aloitti palveluksen Ryhmä 22:ssa. Neljän ja puolen vuoden harjoitteluvaiheen jälkeen hänet ylennettiin laivaston luutnantiksi 1.10.1926, jonka jälkeen hän kouluttautui yhdysupseeriksi. 1928 hänestä tuli laivaston yliluutnantti. Myöhemmin vara-amiraaliksi kohonneen Kleikampin mukaan Heydrich oli mies, jonka lahjakkuus, tiedot ja taidot olivat huomattavasti keskitason yläpuolella. Mikään ei näyttänyt estävän menestyksellistä uraa laivastossa. Kohtalo oli kuitenkin päättänyt toisin. Joulukuun 6. 1930 yliluutnantti Heydrich tapasi 18-vuotiaan Lina von Ostenin. Tyttö oli kotoisin Itämeren Fehrmarnin saarelta, jossa hänen isänsä toimi koulumestarina. Tapaninpäivänä 1930 pari kihlautui. Heydrich lähetti kihlajaiskortin myös entiselle tyttöystävälleen, joka oli vaikutusvaltaisen teollisuusmiehen tytär. Tämän isä vaati Heydrichia avioitumaan tyttärensä kanssa, joka toivoi Heydrichia sulhasekseen. Kun Heydrich kieltäytyi, valitti isä asiasta amiraali Raederille. Tästä seurasi, että Heydrich joutui laivaston kunniaoikeuden eteen. Oikeuden suosituksesta amiraali Raeder päätti, että yliluutnantti Heydrich oli erotettava laivastosta. Huomioitavaa on, ettei koskaan ole löydetty mitään kirjallista todistetta kunniaoikeuden päätöksestä. Heydrich oli varma, että hänet erotettiin laivastosta poliittisista syistä.

SS-Obergruppenführer Karl von Ebersteinin kautta Heydrich tutustui Heinrich Himmleriin, josta oli tullut Reichsführer-SS tammikuussa 1929. Himmler oli etsimässä miestä, joka kykenisi rakentamaan SS:lle tiedustelupalvelun. Hän antoi Heydrichille 20 minuuttia aikaa kirjoittaa, kuinka tämä tekisi sen. Heydrich kirjoitti ylös ideoitaan ja sopivan organisaatio-rakenteen. Reichsführer oli erittäin tyytyväinen ja päätti heti ottaa palvelukseen entisen laivastonupseerin. Heydrichistä oli tullut NSDAP:n jäsen jo 1.6.1931 ja SS:n jäsen Hampurissa 13.7.1931. Hän oli SS-Sturmmann SS-numerolla 10120. Joulukuun 26. 1931 Heydrich ja Lina von Osten avioituivat Grossentroden kyläkirkossa.

Heydrich ryhtyi heti rakentamaan tiedusteluosastoa. Se tunnettiin aluksi nimellä "Abteilung Ic". Vuoden 1931 lopussa "SS-Ic:llä" oli vuokrattuna kaksi huonetta Türkenstraße 25:n neljännessä kerroksessa Münchenissä. Se oli puoluejäsen Viktoria Edrichin asunto, joka piilotteli "Verilippua" vaatekaapissaan, silloin kun SA ja SS olivat kiellettyjä. Näihin aikoihin Heydrichista tuli SS-Hauptsturmführer. Hänestä tuli SS-Sturmbannführer 25.12.1931 ja SS-Standartenführer ja Reichsführer-SS:n Turvallisuuspalvelun päällikkö 29.7.1932. Palvelun nimi oli nyt Sicherheitsdienst (SD). Syyskuussa 1932 SD toimi pienessä huvilassa Zuccalistraße 4:ssä Münchenissä. Heydrich vaimoineen asui samassa osoitteessa. Turvallisuuspalvelun johtajana Heydrichia kutsuttiin "C:ksi" ja hänen toimistonsa oli "Zentrale Dienststelle des SD". Kesäkuussa 1933 syntyi Heydrichin ensimmäinen poika Klaus. Valtaannousun vuotena 1933 hänestä tuli SS-Brigadeführer. SD toimi nyt Wittelsbacherpalacessa Briennerstraßella Münchenissä. SD:stä tuli itsenäinen SS-toimisto 9.10.1933. Vuoden 1934 lopussa SD muutti Wilhemstraße 102:een Berliiniin. Reinhard Heydrichistä tuli SD:n ja Turvallisuuspoliisin päällikkö 16.6.1936. Heydrichin johtama Valtakunnan ylin turvallisuuselin Reichsicherheitshauptamt muodostettiin 27.9.1939. Vuonna 1940 hänet valittiin Kansainvälisen Rikospoliisien Komission johtoon.

Saksan läntisten sotatoimien alussa Heydrich suoritti taistelulentäjän tutkinnon. Norjan kampanjan aikana hän lensi Stavangerista useita tiedustelulentoja Englantiin ja Skotlantiin ME 110:lla. Näistä sankarillisista teoista hänet palkittiin pronssisella Rintamalentäjien kunniamerkillä ja 2. luokan Rautaristillä. Toukokuussa 1940 hän palasi Berliiniin. Hänestä tuli Valtakunnallisen kansallissosialistisen Urheiluliiton miekkailuosaston johtaja. Venäjän kampanjan aikana Heydrich palveli jälleen taistelulentäjänä Etelä-Venäjällä, ja hänet palkittiin hopeisella Rintamalentäjien kunniamerkillä ja 1. luokan Rautaristillä. Hitler vapautti 23.9.1941 Constantin von Neurathin Böömin ja Määrin Valtakunnanprotektoraatin virasta ja nimitti tilalle 27.9.1941 Heydrichin. Samalla hänet ylennettiin SS-Obergruppenführeriksi. Führer luotti Heydrichin kykyyn saada protektoraatin hallitus toimimaan harmoniassa Valtakunnan kanssa. Sudeettisaksalainen valtiosihteeri Karl Hermann Frank toimi hänen apurinaan.

Prahassa Heydrich otti komennon vastaan virallisessa seremoniassa Hradcanyn linnassa. Vaimonsa ja lastensa kanssa hän muutti Jungfern-Breschanin linnaan, 20 km:n päähän Prahasta. Nykypäivän valheellisten "tietojen" vastaisesti Heydrichin toimet otettiin hyvin vastaan protektoraatissa. 200 000 kenkäparia jaettiin ilmaiseksi ja työläisten savukeannoksia lisättiin tuntuvasti. Heydrich myös suunnitteli rakentavansa Prahan uudestaan saksalaiseksi kaupungiksi ja liittävänsä sen Berliiniin Saksan Autobahn-verkoston osana.

Huolimatta Valtakunnanprotektoraatin virasta Heydrich pysyi myös Reichssicherheitshauptamtin johtajana. Tässä ominaisuudessa hän toimi 20.1.1942 puheenjohtajana konferensissa, joka pidettiin huvilassa Am Großen Wannsee 56/58:ssa Berliinissä.Valtakunnanmarsalkka Hermann Göring oli nimittänyt Heydrichin tekemään valmisteluja juutalaiskysymyksen suhteen. Sodan jälkeisten väitteiden vastaisesti kansallissosialistisen Saksan tarkoituksena ei ollut juutalaisten fyysinen tuhoaminen, vaan lopettaa juutalaisten vaikutusvalta, josta oli tullut rasite kansakokonaisuuden kaikille osille. Jo 30-luvulla Saksan hallitus oli kannustanut - yhteistyössä juutalaisjärjestöjen kanssa - juutalaisten maastamuuttoa Palestiinaan. Esimerkkeinä tästä politiikasta voidaan mainita "Haavara-sopimus" ja "Rublee-Wohlthat-sopimus". Näitä seikkoja selventää yksityiskohtaisesti suositeltava Ingrid Weckertin teos "Auswanderung der Juden aus dem Dritten Reich". Erityisesti SS uskoi juutalaisten emigraatioon tähtäävään politiikkaan. Vain sodan vuoksi - jota Saksa ei aiheuttanut - emigraatio alkoi tyrehtyä. Sodan kuluessa tehtiin päätös juutalaisten siirtämisestä itään työvoimaksi. Tässä yhteydessä kannattaa muistaa, että jo marraskuussa 1933 maailman juutalaiset olivat julistaneet sodan Saksalle. Wannsee-konferenssin aiheen olivat toimenpiteet, jotka tähtäsivät juutalaisten poissiirtämiseen Euroopasta.

Samaan aikaan Eduard Benesch, joka piti itseään maanpaossa toimivana presidenttinä, suunnitteli Valtakunnanprotektoraatti Heydrichin salamurhaamista. Kaksi Tsekkoslovakian entisen armeijan aliupseeria, Jan Kubis ja Josef Gabcic, valittiin tehtävään. Muutamien muiden kanssa he laskeutuivat laskuvarjolla protektoraattiin 28.12.1941. Seuraavien kuukausien aikana he piileskelivät ja selvittivät Heydrichin elämäntapoja ja liikkeitä. Lontoosta ohjattujen ja rahoitettujen terroristiryhmien aktiviteettien lisääntymisen johdosta, erityisesti Belgiassa ja Ranskassa, Heydrich nimitettiin Belgian, Pohjois-Ranskan ja Vichy-Ranskan protektoraatin Siviilihallinnon päälliköksi. Olihan Heydrich palauttanut toimillaan järjestyksen omaan protektoraattiinsa. 27.5.1942 hän aikoi lentää Berliiniin tapaamaan Führeriä. Salamurhaajat olivat silloin valinneet sopivimmaksi iskupaikaksi Prahan esikaupungissa Hobschowitzissa sijaitsevan hiuspinni-mutkan, jossa Heydrichin auton olisi hidastettava vauhtiaan. 27.5.1942 Heydrich lähti klo 10 Jungfern-Breschanista. 10:30 hän saapui kohtaan, jossa salamurhaajat odottivat. Tummanvihreässä avo-Mersussa häntä kuljetti SS-Oberscharführer Klein. Toinen murhaajista, Gabcic, tähtäsi ja painoi aseen liipasinta, mutta mitään ei tapahtunut. Ase ei toiminut. Heydrich otti pistoolinsa ja ampui Gabcicia. Sillä välin toinen murhaaja, Kubis, heitti pommin, joka räjähti auton oikean etupyörän tuntumassa. Heydrich haavoittui sirpaleista vakavasti, mutta ampui kuitenkin useita laukauksia Kubisiin. Sitten hän pyörtyi. Eräs Tsekkinainen kiirehti Heydrichin apuun ja hänet vietiin Bulovka-sairaalaan, jossa tsekkiläiset ja saksalaiset lääkärit yrittivät yli viikon ajan pelastaa hänen henkensä. Valitettavasti se ei auttanut; Reinhard Heydrich menehtyi aamulla 4.6.1942.

Hakaristilipulla peitetty arkku, jossa Valtakunnanprotektori lepäsi, oli esillä Hradcany-linnan sisäpihalla. Wehrmachtin ja SS-upseerien kunniavartiosto piti vahtia. Iltapäivällä 7.6.1942 arkku kuljetettiin Prahasta Berliiniin, jossa se asetettiin esille Turvallisuuspalvelun tiloihin, Prinz Albrech Straße 8:ssa, ja myöhemmin 9.6.1942 Mosaiikkihalliin uuteen Valtakunnankansliaan. Hautajaisissa Reichsführer-SS Heinrich Himmler piti puheen, jossa hän toi esille Reinhard Heydrichin suuruuden. Viimeinen puhuja oli Adolf Hitler, joka sanoi Heydrichin olleen yksi parhaimmista kansallissosialisteista, yksi vahvimmista Saksan Valtakunnan puolustajista ja yksi suurimmista Valtakunnan vihollistsen vastustajista. Füher palkitsi kaatuneen sankarin kultaisella Verwundetenabzeichenilla ja Oberste Stufe des Deutschen Ordensilla. Heydrichin arkku kuljetettiin kuuden mustan hevosen vetämällä tykinlavetilla Wilhemstraßelle Invaliden-hautausmaalle. Siellä suuri sotilas Reinhard Heydrich laskettiin haudan lepoon.

Kuinka me, 21. vuosisadan kansallissosialistit, voimme seurata esimerkkiä, jonka Reinhard Heydrich antoi meille elämäntyöllään? Ensinnäkin meidän täytyy vankkumattomasti uskoa kansallissosialistiseen ideologiaan ja olla valmiita tekemän kaiken tarpeellisen arjalaisen rodun tulevaisuuden turvaamiseksi. Pyhä velvollisuutemme on taistella vihollisiamme vastaan kaikella ankaruudella. Jos tarpeellista, me käytämme niin salaliiton keinoja kuin aseellistakin toimintaa. Me emme tunnusta demokraattisten systeemien laillisuutta, jotka ovat hallinneet Eurooppaa vuodesta 1945 lähtien. Joten meidän tarkoituksenamme on kukistaa demokratiat ja eliminoida näistä kauheista ajoista vastuulliset poliitikot. Meillä kansallissosialisteilla on vielä pitkä matka kuljettavana ennenkuin poliittinen ja sotilaallinen valta on käsissämme. Erittäin harvinaisia ovat nykyään poliitikot, jotka kansallissosialisteina olisivat verrattavissa heidän loistaviin edeltäjiinsä viime vuosisadalta 20-40-luvuilta. Juutalaisten kontrolloimien tiedotusvälineiden kohdistama huomio poliitikkoihin, jotka teeskentelevät olevansa nationalisteja ja patriootteja, on loukkaus vakaumuksellisia kansallissosialisteja kohtaan. Vertaapa eräitä belgialaisia ja itävaltalaisia poliitikkoja todellisiin kansallissosialisteihin. Näillä poliitikoilla ei ole mitään tekemistä Johtajamme Adolf Hitlerin ideologian kanssa; hehän jatkuvasti etäännyttävät itseään nk. "Kolmannen Valtakunnan rikoksista" ja joskus he jopa osoittavat kunnioitustaan sivistyneiden arjalaisten pahimmille vihollisille - juutalaisille. Tuollaisiin ihmisiin pitäisi luottaa jopa vähemmän kuin kristillisiin, liberaaleihin ja sosialistisiin poliitikkoihin. He eivät ole muuta kuin selkärangattomia ja luonteettomia pelkureita. SS-Obergruppenführer Reinhard Heydrichin elämä näyttää meille päämäärän, jota kohti kuljetaan. Emme saa koskaan hylätä tätä tietä. Vain siten Voitto on meidän. Heil Hitler!

Kiitämme kirjoittajaa tästä artikkelistä. Kiitokset myös niille lukuisille tovereille, jotka kääntävät näitä artikkeleita omille kielillensä. Näin yhä useammat toverit voivat nauttia niistä. Kansallissosialistista solidaarisuutta toiminnassa!

Aatteelliset Uutiset

Hess-marsseja Hollannissa ja Tanskassa

26. elokuuta 80 saksalaista ja hollantilaista toveria marssi Echtissä ilman välikohtauksia. 29. heinäkuuta 100 toveria Tanskasta, Ruotsista, Suomesta, Norjasta ja Saksasta marssivat tanskalaisessa Helsingörin kaupungissa.

Hess-aktivismia Hofgeismarissa, Saksassa

Rudolf Hessin kuoleman 13. muistopäivänä havaittiin 17 upeaa "seinämaalausta" - sekä sloganit "Heil Hitler" ja NSDAP/AO" - Hofgeismarissa Saksassa. Tapauksesta raportoi saksalainen HNA 17. Elokuuta. Poliisi pitää tapausta "erittäin vakavana", koska alueella ei ole ennen tavattu näin laajamittaista aktivismia.

Ensimmäinen NSDAP/AO:n tietokonepeli

NSDAP/AO:n ensimmäisen tietokonepelin - NAZI DOOM (NSDAP/AO) - ansiosta verkkosivuilla kävijöiden määrä on kasvanut räjähdysmäisesti. Saatavana on kahdeksan eri kielistä versiota: englanti, saksa, ranska, portugali, espanja, hollanti, unkari ja suomi. Ilmainen lataus - http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

Ilmaista julkisuutta

9. elokuuta saksalainen maanlaajuinen TV-kanava näytti NSDAP/AO:n tarroja raportoidessaan Berliinissä tehdyistä "uusnatsi-terroristien" vastaisista ratsioista. Associated Pressin raporttissa näytettiin samana päivänä NSDAP/AO:n verkkosivuja, joiden url-osoite oli luettavissa. Kölner Rundschau teki samoin 15. elokuuta. Saksalainen ARD-kanva näytti 7. Elokuuta NSDAP/AO:n verkkosivuja, joiden url-osoite oli luettavissa. PRO SIEBEN-kanava teki samoin 26. kesäkuuta.

Joka kahdeksas saksalainen ajattelee oikeistolaisesti

Saksalaisen sosiologin Richard Stössin tutkimuksen mukaan joka kahdeksas saksalainen ajattelee kuin "äärioikeistolainen". (Lähde: Der Spiegel online, 28.7.2000.)

Matkailijoille jaettu varoituksia Minneapolisin lentokentällä

National Socialist Movementin (NSM) toverin jakoivat VAROITUS MATKAILIJOILLE -lentolehtisiä Minneapolis/St. Paulin kansainvälisellä lentokentällä 27. kesäkuuta. Tämä on käytännön NS-solidaarisuutta!

Ratsioita Saksassa

24. kesäkuuta ratsasi 250 poliisia 50 asuntoa - myös yhden kaupunginvaltuuston jäsenen - Pirnan alueella Saksin osavaltiossa. Toimet oli suunnattu oikeistolaisen "SSS"-järjestön kovaa ydintä vastaan. Sen arvioitu jäsenmäärä on 300. Poliisi löysi räjähteitä, käsikranaatteja, käsiaseita, kiväärejä, sinkoja ja runsaasti propaganda-materiaalia. Viranomaiset olivat järkyttyneitä siitä, että mukana oli useita keskiluokkaisia henkilöitä. Huhut, että mukana oli myös paikallisia poliiseja ja rajavartioita, vahvistuivat kun vain muutamia paikallisia poliiseja oli mukana ratsioissa. (Lähde: FAZ online, 5.7.2000.)

Hakaristi-tarrat

100 – 40 mk

500 – 120 mk

1000 – 200 mk

Nimi _______________________________________________

Katuosoite __________________________________________

Postiosoite __________________________________________

Maa _______________________________________________

NSDAP/AO – PO Box 6414 – Lincoln NE 68506 – USA

Kopioi – Leikkaa – Levitä !

Parempana laatuna: Tilaa #701 propaganda CD – 80 mk.

Etsitään

  1. Kolmannen Valtakunnan aikaisia kirjoja ja lehtiä sekä alkuperäisiä (ennen 1945 ilmestyneitä) saksalaisia marsseja sisältäviä levyjä.
  2. Tovereita, jotka kirjoittavat sujuvasti (mutta eivät välttämättä puhu) jotakin vierasta kieltä ja ovat halukkaita tekemään käännöksiä.
  3. Internet-aktivisteja tiedon kokoomiseen ja levittämiseen.

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO Suomeksi