Nazi Lauck NSDAP/AO Suomeksi Uutislehti 104-3 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Kansallissosialistinen Uutislehti

NSDAP/AO – Suomen painos

Numero 104/3 Kesä 2000/111

Kansallissosialistista Uutislehteä julkaisee NSDAP/AO useilla eri kielillä; suomeksi, englanniksi, saksaksi, unkariksi, hollanniksi, ranskaksi, ruotsiksi, espanjaksi, portugaliksi ja italiaksi. Lehti ilmestyy epäsäännöllisesti. 12 numeron tilaus maksaa 200 mk. (Jokainen numero on saatavana myös tietokone-CD:nä hintaan 80 mk.

Englannin- ja saksankieliset painokset Kansallissosialistisesta Uutislehdestä ovat ennenkaikkea sisäisiä julkaisuja. Ne täydentävät joka toinen kuukausi ilmestyviä sanomalehtiä, englanninkielistä The New Orderia ja saksankielistä NS Kampfrufia. (Tanskalainen tabloidilehti Fædrelandet on yhteisprojekti Tanskan DNSB:n kanssa.)

Hyväksyttäviä maksutapoja ovat käteinen (vain setelit – ei kolikkoja tai postimerkkejä) ja kansainväliset rahaosoitukset (ei henkilökohtaisia sekkejä , ei "postiosoitus"-sekkejä).

Vapaaehtoisten kirjoittajien ja kääntäjien apu on tervetullutta.

NSDAP/AO: PO BOX 6414, Lincoln, NE 68506 USA

www.nazi-lauck-nsdapao.com

Tänään Berliini

Huomenna maailma !

3000 toveria

marssi Vappuna

Toimintaraportti Fürthistä, Saksasta

Toukokuun 1. päivänä 2000 (111), klo 11:20, jossakin päin Nürnbergiä. Kuten joka vuosi, myös tänään toverit ympäri Saksaa kokoontuivat marssimaan kaduille - kansallisena työläisten päivänä, jonka rakas Johtajamme perusti 1933, ja jota nykyään juutalaiset ja punikit väärinkäyttävät tarkoituksiinsa.

Ensimmäiset bussit - täynnä nationalisteja ja kansallissosialisteja Baden-Württenbergistä ja Baijerista - saapuivat autiolle pysäköintialueelle, joka toimi alueellisena kokoontumispaikkana. Poliisi oli eristänyt sitä ympäröivän alueen. Hiljaista. Sadat toverit jalkautuivat busseista. Lippuja ja plakaatteja jaettiin tovereille, jotka halusivat marssia joukkomme kärjessä. Tovereiden kasvoilla näkyi innostus ja jännitys. Kaikki odottivat malttamattomina meitä varten järjestettyä metrokuljetusta Fürthiin. Mielenosoituksen virallinen alkamisaika oli klo 13:00.

Muutama päivä sitten varmistui, että tänä vuonna seitsemän yhdeksästä NPD:n vappumielenosoituksesta oli saanut luvan Liittohallitukselta! Samaan aikaan punikkien ei annettu kaikissa paikoissa pitää omia mielenosoituksiaan. Näin kävi mm. Berliinin Kreuzbergissä, jossa äärivasemmistolaisilla on ollut tapana terrorisoida koko kaupunginosaa rakennusten ja esineiden polttamisilla, jolla he toteuttavat perverssiä unelmaansa "totaalisesta kaaoksesta". Viime vuonnakaan Bremenissä ei ollut mitään kieltoa NPD:lle. Kuitenkin meidän täytyi noudattaa muutamia sääntöjä: ei pilottitakkeja, eikä maihinnousukenkiä (varsinainen vitsi, sillä n. 80% tovereista oli pukeutunut niihin), myöskään naamioitumista ei sallittu. Tuskin maltoimme odottaa tulevaa "huvitusta", sillä Fürthissä ulkomaalaisten osuus on lähes 50% (!) ja useat juutalais- ja antifasistiset järjestöt olivat valmistautuneet pysäyttämään meidät.

Kello 12:30 metromme oli valmiina lähtöön. Tietystikin meitä oli saattamassa muutamia mukavia vihreäpukuisia miehiä ja naisia, jotka pyörivät ympäriinsä hermostuneesti ja puhuivat välillä jotakin radioihinsa. Mikä näky: Koko metroasema täynnä tovereita, jotka olivat varustautuneet lipuin, kyltein ja jopa kilvin!

Saavuimme lopultakin Fürthiin ja kuljimme kokoontumispaikkaan, keskelle jotakin asuinaluetta. Kadut vaikuttivat autioilta. "Kuumaa" uutismateriaalia metsästävät TV- ja lehtitoimittajat tervehtivät meitä mikrofoneillaan ja kameroillaan. He aikoivat seurata ja kuvata meitä koko marssin ajan. Eräs omista järjestysmiehistämme ilmoitti megafonilla, ettemme aikoneet aiheuttaa mitään uhkaa tai väkivaltaa kenellekään, vaan pitäisimme vain rauhanomaisen mielenosoituksen. Tekisimme kuitenkin kaikkemme pitääksemme sen myös sellaisena, emmekä välittäisi mistään vasemmistolaisidiooteista. Järjestäydyimme neljän hengen riveihin ja lipunkantajat marssivat aivan kärjessä. Järjestysmiehemme valkoisine hihanauhoineen ja megafoneineen pitivät yllä kuria ja järjestystä.

Sitten hieman ennen klo 13:00 kuulimme säälittävää, tuskin kuuluvaa uikutusta. Muutamat nk. "Antifasistit" halusivat tehdä meihin vaikutuksen nerokkailla iskulauseillaan, kuten "Natsit ulos!". Saimme siitä tilaisuuden esitellä hieman äänivarojamme. Iskulauseemme tehosivat hyvin hiljentäen vasemmistolaiset täydellisesti. Joillakin heistä oli kyyneleet silmissä! Pienen viivytyksen jälkeen pääsimme vihdoinkin aloittamaan marssimme klo 13:15. Marssiaskeleemme kaikuivat kaduilla ja lippumeri aaltoili ja sadat toverit julistivat sanomaamme. "Kadut vapaaksi Kansalliselle Vastarinnalle!" oli taisteluhuutomme. Muita iskulauseitamme olivat mm: "Työtä ensi saksalaisille!", "Punaista ruttoa vastaan idässä ja lännessä!", "Saksa saksalaisille - Me olemme kansa!", "Kansalaiset! Kaduille marssimaan kanssamme!", "Vapaus, sosiaalisuus ja nationalismi!". Niin marssimme pitkin Fürthin kapeita katuja ja iskulauseemme kaikuivat kaupungissa.

Tietystikin monet Antifasistit, punkkarit, turkkilaiset ja muu roskaväki kihisivät raivosta ja koettivat hiljentää meidät hysteerisillä huudoillaan ja oudoilla kasvojen vääntelyillään. Mutta aivan turhaan! Jopa juutalaisia oli paikalla. Heidän kaulasta roikkui keltaiset juutalais-tähdet tekstillä "Ei koskaan enää!". Nautimme tilanteesa, kun marssimme heistä kolmen metrin päässä ja esittelimme heille lippujamme hymyssä suin, täysin varmana totaalisesta voitostamme. Ja hekin tiesivät: Kerran vielä tulee koston päivä!

Vaikka vihollisjoukko oli neljä kertaa suurempi, onnistuimme kuitenkin voittamaan kadut haltuumme ja siten koko kaupungin. Kaikkialla päättäväiset toverit etenivät vakain askelin lippuja heiluttaen. Välillä poliiseja juoksi ympärillä tuuppimassa punikkeja tieltä pois. Ilmapiiri oli erikoinen; kaikki jotka olivat siellä tietävät mistä puhun. Silloin tällöin muutamia kiviä ja pulloja heitettiin meitä kohti. Poliisi pidätti naamioituneet heittäjät. Ei tappioita meidän puolellamme.

Jonkin ajan kuluttua saavuimme kaupungin keskustaan pitämään kokoustamme. Puhujan pöydät asetettiin paikoilleen, ja viiden metrin päässä seisoivat punikit kommunistilippuineen ja pilleineen. Katsoimme toisiamme suoraan silmiin. Lippujemme liehuessa puhujamme pitivät hienot puheet, joita vihamielinen joukko koetti turhaan keskeyttää.

Tämän jälkeen oli aika palata metrolle. Poistuimme metroasemalle poliisin saattamana ja huusimme "Tulemme takaisin!" ja annoimmme lippujemme liehua viimeisen kerran hämmentyneiden tomittajien kameroiden edessä.

Päivän erittäin kuuma sää ja iskulauseiden jatkuva huutaminen olivat saaneet kurkkumme kuiviksi ja kipeiksi. Olimme ilosia, kun saatoimme busseissamme nauttia hieman virvokkeista.

Me tulimme Fürthiin ja lähdimme sieltä voittajina. Mielenosoitus Fürthissä ja muut tilaisuudet Liittotasavallan alueella olivat täydellisiä menestyksiä liikkeelleemme! Ketään meistä ei pitdätetty, vain joitakin vasemmistolaisia "poistettiin heidän rivivahvuudestaaan". Tapahtumat näyttivät ehdottomasti, että meidän kokouksemme olivat kunnioitusta herättäviä ja voimakashenkisiä - vain punikit halusivat mellakoida. Vaikka meitä oli Fürthissä "vain" 600 henkeä, saavutimme paljon. Berliinissäkin oli raporttien mukaan yli 1500 toverin mielenosoitus.

Myös tiedotusvälineet oivalsivat tarkoitusperämme. Seuraavana päivänä meistä ei kerrottu oikeastaan mitään, jotta ihmisten myötätunto ei olisi herännyt. Näytettiin vain väkivaltaisten vasemmistoanarkistien katutappeluja poliisin kanssa ja kaupungin terrorisointia Berliinin Kreuzbergissä. Mutta kaupungin asukkaat tietävät: Olemme olleet siellä ja meillä on yliote! Me voimme saada kansan vakuuttuneeksi suoralla toiminnalla. Juutalaiset joukkotiedotusvälineetkään eivät voi sitä muuttaa! He tietävät kuten mekin: Voitto on meidän!!!

Heil Hitler!

Todellinen sankaruus

Gerhard Lauck

Kansallissosialismi ei kärsi sankarien ja sankarittarien puutteesta. Heidän tekonsa, saavutuksensa ja ennen kaikkea heidän uhrauksensa toimivat meille esimerkkinä, valvoitteena ja voiman lähteenä.

Minun sukupolvellani, ensimmäisellä "sodanjälkeisellä sukupolvella", oli yhä mahdollisuus tavata henkilökohtaisesti monia näistä sankareista. Muistan vierailuni kuuluisan everstin Hans-Ulrich Rudelin kotona Kufsteinissa, Tirolissa 70-luvulla. Suuri kunnia!

Mutta monilla muilla tovereilla on ollut jopa suurempi vaikutus minuun. Ensinnäkin vietin heidän kanssaan enemmän aikaa, ja toiseksi he olivat "vain normaaleja ihmisiä", vaikka he tekivätkin paljon enemmän kuin "normaalisti".

Heitä olivat vanhat SA-toverit Walter Luttermann ja Karl-Ferdinand Schwarz, Müllerin pariskunta ja Hitler-Jugend-sukupolven edustaja Thies Christophersen, sekä sodanjälkeisen sukupolven taistelijat Michael Kühnen, Gottfried Küssel, Michael Storm ja muut, jotka pysyvät nimeämättöminä vain turvallisuussyistä.

Jotkut näistä tovereista ja heidän elämänsä tekivät erityisen voimakkaan vaikutuksen minuun.

…1945. Sota on loppunut. Kaikki on hävitty. Elämästä on tullut tarkoituksetonta. Joku kävelee junankiskoja pitkin metsään. Hän istuutuu kiskoille ja odottaa junaa, joka päättäisi hänen onnettoman elämänsä. Hän miettii. Sitten hän tekee toisen ratkaisu. Jos hän jäisi henkiin, voisi hän vielä jonakin päivänä tehdä jotakin Führerin hengessä. Hän nousee ylös ja lähtee kotiin. Vuodet kuluvat. Keväällä 1972 Breslaun evakko kertoo NSDAP/AO:sta. Hänestä tulee yksi sen ensimmäisistä jäsenistä, yksi eniten työskentelevistä vapaaehtoisista ja antelias taloudellinen tukija, vaikka hän ei olekaan rikas vaan elää vaatimattomasti. Hän tekee vapaaehtoistyötä vuodesta toiseen, vuosikymmenestä toiseen. Vanhuus tuo sokeuden mukanaan. Mutta hän jatkaa työskentelemistä - hän voi yhä pakata postilähetyksiä.

… Kuollettavasti syöpäsairas. Voi tuskin syödä tai nukkua. Käveleminen on vaikeata ja väsyttävää. Mutta hän voi vielä tehdä jotakin: hän raahautuu pöydän ääreen tekemään tietokonetöitä. Useita tunteja. Koska on vaikeata nousta ylös ja palata lepotuoliin. Päivästä toiseen. Vuodesta toiseen. Se on rutiinia vielä hänen elämänsä viimeisen päivän aamunakin. Iltapäivällä kuolema saapuu.

…1945. Nuori sotilas jatkaa taistelua aselevon jälkeen. Myöhemmin hänet vangitaan, mutta ei tunnisteta werwolf-taistelijaksi. Neljä vuotta erityisvankileirillä, joka on tarkoitettu parantumattomille natseille. Lopulta vapaus. Välittömästi paluu poliittiseen aktivismiin. Vankila. Vaimo jättää. Taas vapaus, poliittista aktivismia ja merkittävä rooli NSDAP/AO:n kasvussa 70-luvulla. Mutta petturi aiheuttaa vankeutta. Toinen vaimo jättää.

…Neljä vuotta poliittista vankeutta - ilman ehdonalaista vapautta aina viimeiseen päivään asti. Sitten vapaus. Paluu polittiseen työhön. Vuosi intensiivistä aktiivisuutta. Jota seuraa neljä vuotta lisää vankeutta. Jälleen vapaus, jälleen aktivismia, aina kuolemaan asti.

…Yksi haluaa avioitua, mutta puolue tarvitsee työntekijöitä ja rahaa. Perheen perustamista täytyy odottaa vielä muutama vuosi. Mutta nuoresta iästä huolimatta hän sairastuu. Ei perhettä, vaan kuolema.

…Sotainvalidi. Ilman jalkoja. Ilman toista kättä. Toinen käsi vammautunut. Ei kuitenkaan avuton. Puhelintyö on mahdollista. Tämän puhelintyön ansiosta NSDAP/AO:n televisio-ohjelman näkyvyys laajenee vuoden sisällä yhdestä kuuteentoista kaupunkiin.

…Kriisi. Eräs tulee ja ottaa tehtävät vastaan ilman mitään kokemusta. Vapaa-aika ja ammatti vaihtuvat poliittiseen työhön, vastoinkäymisiin, huoliin ja stressiin. Hän hoitaa tointa vuosien ajan kunnes kriisi on ohi, ja sitten hänen suuri perheensä saa jälleen etusijan.

Toverit!

Nämä tarinat ovat totta!

Olen työskennellyt näiden toverien kanssa tiiviisti, joissakin tapauksissa vuosikymmenten ajan. NSDAP/AO:n saavutukset viimeisten kolmen vuosikymmen ajalta ovat heidän ansiotaan.

Toimikoot he teille esimerkkinä ja velvoitteena, lohtuna ja innoitteena, kuten he ovat minulle toimineet.

Tulkoot joistakin TEISTÄ esimerkki niille, jotka tulevat myöhemmin liittymään joukkoihimme kantamaan pyhää hakaristitunnusta, sitten kun myös meidät kutsutaan taivallisiin iskujoukkoihin…

…Lipun puolesta kuolemaan asti!

Aatteelliset Uutiset

Jonni Hansenille vuosi vankeutta

Tanskan DNSB:n johtaja Jonni Hansen on tuomittu yhden vuoden ehdottomaan vankeuteen. Hänen "rikoksensa" oli itsensä puolustaminen aseistautuneita kommunisti-huligaaneja vastaan! Kolmen kuukauden istumisen jälkeen hän on jälleen vapaana, ainakin tällä hetkellä.

Yllä: Jonni Hansen Roskilden käräjillä.

Alla: Hänen autonsa palopommien jälkeen.

Maaliskuussa runsaasti tuotantoa

Maaliskuussa NSDAP/AO julkaisi seitsemän sanomalehteä ja Uutislehteä seitsemällä eri kielellä (poislukien japani), lisäsi kahdennentoista kielen verkkosivuilleen, lisäsi sinne linkit ruotsalaisten veljesjärjestöjen sivuille (Motstand, Sveriges Nationella Förbund ja Nordiska Rikspartiet) ja valmisteli kolmen kirjan julkaisua (englanniksi ja saksaksi).

Verkkosivuille japaninkieli

Maaliskuun 10. päivästä lähtien japani on ollut kahdestoista kieli NSDAP/AO:n verkkosivuilla (http://www.nazi-lauck-nsdapao.com). Japanilainen versio Kansallissosialistisesta Uutislehdestä perustettiin myös maaliskuussa NSDAP/AO:n ja Japanin NSJAP:n yhteistyönä.

Ensimmäinen Kansallissosialistinen Uutislehti japaniksi.

Horst Wesselin hautaa häpäisty

Punainen roskajoukko häpäisi kansallissosialistisen marttyrin Horst Wesselin hautaa helmikuun 23. ja 24. päivän välisenä yönä. He jopa kaivoivat (väärän) luurangon ylös ja heittivät luut Spree-jokeen. Teosta ilmoitettiin nimettömällä "antifasistisella" kirjeellä.

Tämän vastenmielisen teon sai aikaan ilmoitus Horst Wesselin kuoleman 70-vuotismuistopäivän viettämisestä, jonka kuitenkin Berliinin poliisipäällikkö kielsi.

Protestiksi tätä päätöstä vastaan toverit vartioivat hautaa helmikuun 27. päivänä.

Israelin presidentti - antisemiitti?!?

Saksan poliittinen poliisi ratsasi suositun nationalistisen lehden Zentralorganin toimistot tammikuun alussa. Zentralorgan oli vain lainanut etusivullaan Israelin presidenttiä, joka oli vaatinut juutalaisia lähtemään Itävallasta Jörg Haiderin vaalimenestyksen jälkeen. Tämä on muka "antisemitismiä"!

Zentralorganin nettisivut: www.widerstand.com/zentralorgan/welcome.html.

Ranskalainen tuomioistuin sakotti Yahoo!:ta

Toukokuun 22. päivänä ranskalainen tuomioistuin määräsi sakot YAHOO!:lle, koska tämä USA:ssa sijaitseva, englanninkielinen verkkosaitti huutokauppasi sivuillaan "uusnatsi-materiaalia". Vaikka materiaalia ei ollut Yahoo!:n ranskankielisillä sivuilla, olivat ne kuitenkin Ranskassakin luettavissa, ja siten Ranskan tuomiovallan ulottuvissa. (Lähde: The Age, Melbourne, Australia, 23.5.2000.)

Aikaisemmin Saksan hallitus uhkasi BARNES AND NOBLES:in ja AMAZON:in johtoa samankaltaisella prosessilla. (Katso Die Welt, 17.9.1999 ja Jewish Press 13.8.1999.)

Tätäkin aikaisemmin Saksan oikeusministeriö uhkaili (Der Spiegel #46/1996) amerikkalaisia internetin käyttäjiä vain kome kuukautta sen jälkeen kun saksalaisessa näytösoikeudenkäynnissä "tuomittiin" NSDAP/AO:n johtaja Gerhard Lauck laillisen sanomalehden julkaisemisesta USA:ssa. (Tällä hetkellä Lauckilla on oikeustaistelu USA:n hallituksen kanssa, koska tämä julisti Lauckin "tuomituksi rikolliseksi" Saksassa istutun neljän vuoden poliittisen vankeuden vuoksi.)

Juutalaisjärjestön maksettavaksi $ 10,5 miljoonaa!

USA:ssa oikeusistuin on määrännyt ANTI-DEFAMATION LEAGUE:n (ADL) maksamaan 10,5 miljoonaa dollaria pariskunnalle, jota se oli julkisesti parjannut "antisemitistiseksi" laittomin kuuntelulaittein saadu tiedon perusteella. Summa on yksi neljäsosa ADL:n vuotuisesta budjetista. (Lähde: The New York Times, 13.5.2000.)

NSDAP/AO:n verkkosivuille venäjänkieli

Venäläisten tovereiden ansiosta venäjänkielistä materiaalia lisättiin ensi kerran NSDAP/AO:n verkkosivuille toukokuun 21. päivänä. Yhdessä olemme vahvoja!

NSDAP/AO:n verkkosivuille lisättyä venäjänkieleistä aineistoa.

Juutalaiset ovat hermostuneita

Israelilaiset turvajoukot partioivat nyt Berliinissä ja suojelevat sen juutalaista yhteisöä. Näemmä jutskut eivät voi enää edes luottaa heidän saksalaisiin petturi-vasalleihinsakaan. Kyllä, juutalaiset ovat hermostuneita! (Lähde: Tagespiegel, 14.3.2000.)

Saksan poliittinen poliisi tunaroi

Nationalisteihin kohdistuneiden ratsioiden aikana toukokuussa Saksan pahamainen poliittinen poliisi ("Verfassungsschutz" eli "Verfassungsschmutz") hukkasi vahingossa listan, jossa oli useiden agenttien nimet ja kännykkänumerot. Lista julkaistiin sitten nationalistisella verkkosaitilla ( http://www.beobachter.tsx.org ), joka herätti sillä huomiota systeemin tiedotusvälineissä.

Flaamilaiset nationalistit vahvistuvat

Äskettäisissä vaaleissa äärioikeistolainen Vlaams Blok on saanut Flandersissa 40% kannatuksen. Syntymässä on toinen "Itävalta".

Kirjoja lisätty NSDAP/AO:n verkkosivuille

Kaksi kirjaa on lisätty NSDAP/AO verkkosivuille: MEIN KAMPF ja DIE NSDAP/AO: STRATEGIE, PROPAGANDA UND ORGANISATION.

Propaganda-isku

Maaliskuun 8. päivänä NSDAP/AO:n aktivistit pystyttivät Berliiniin johtavan autobahnin ylle lakanan, jossa oli teksti: "Emme antaudu koskaan - NSDAP/AO". Samana päivänä he levittivät lentolehtisiä Berliinissä. Sitten he liimailivat tarroja erään pienen kaupungin keskustassa. Paikallinen sanomalehti uutisoi lyhyesti tapahtuneesta.

Uudet "Mini-sarjikset"

NSDAP/AO:n propaganda-arsenaaliin on lisätty "Mini-sarjakuvat". Takakannessa on nähtävillä muutamia näistä sarjakuvista. (Adobe Acrobat Reader®)

Etsitään

  1. Kolmannen Valtakunnan aikaisia kirjoja ja lehtiä sekä alkuperäisiä (ennen 1945 ilmestyneitä) saksalaisia marsseja sisältäviä levyjä.
  2. Tovereita, jotka kirjoittavat sujuvasti (mutta eivät välttämättä puhu) jotakin vierasta kieltä ja ovat halukkaita tekemään käännöksiä.
  3. Internet-aktivisteja tiedon kokoomiseen ja levittämiseen.

NSDAP/AO: PO Box 6414, Lincoln, NE 68506 USA

NSDAP/AO Suomeksi