Nazi Lauck NSDAP/AO Suomeksi Uutislehti 103-2 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

Kansallissosialistinen Uutislehti

NSDAP/AO – Suomen painos

Numero 103/2 Kevät 2000/111

Kansallissosialistista Uutislehteä julkaisee NSDAP/AO useilla eri kielillä; suomeksi, englanniksi, saksaksi, unkariksi, hollanniksi, ranskaksi, ruotsiksi, espanjaksi, portugaliksi ja italiaksi. Lehti ilmestyy epäsäännöllisesti. 12 numeron tilaus maksaa 200 mk. (Jokainen numero on saatavana myös tietokone-CD:nä hintaan 80 mk.

Englannin- ja saksankieliset painokset Kansallissosialistisesta Uutislehdestä ovat ennenkaikkea sisäisiä julkaisuja. Ne täydentävät joka toinen kuukausi ilmestyviä sanomalehtiä, englanninkielistä The New Orderia ja saksankielistä NS Kampfrufia. (Tanskalainen tabloidilehti Fædrelandet on yhteisprojekti Tanskan DNSB:n kanssa.)

Hyväksyttäviä maksutapoja ovat käteinen (vain setelit – ei kolikkoja tai postimerkkejä) ja kansainväliset rahaosoitukset (ei henkilökohtaisia sekkejä , ei "postiosoitus"-sekkejä).

Vapaaehtoisten kirjoittajien ja kääntäjien apu on tervetullutta.

NSDAP/AO: PO BOX 6414, Lincoln, NE 68506 USA

www.nazi-lauck-nsdapao.com

Adolf Hitler - Vuosisadan suurin mies!

Adolf Hitler - Itsensä uhrannut Johtaja

Michael Storm

Kansallissosialismin, kuten kaikkien vallankumouksellisten liikkeiden, polttoaineena on henkilökohtainen uhrivalmius. Liikkemme on poikkeuksellinen siksi, että Johtajamme todellakin näytti esimerkkiä uhrimielestä alusta loppuun asti.

Kun Hitler oli vain nuorukainen, hän luovutti orvoneläkkeensä nuoremmalle sisarelleen Paulalle, ja koetti sen jälkeen tulla omillaan toimeen kovassa maailmassa, jossa jokainen leipäpala oli taisteltava. Koko elämänsä ajan hän asetti muiden ihmisten tarpeet omiensa edelle.

Ensimmäisessä maailmansodassa Hitler kärsi yhdessä muiden sotilaiden kanssa. Hänen joukko-osastonsa koki kovia tappioita, ja jokaista miestä kehoitettiin ponnistelemaan entistä enemmän, kun miesvahvuus pieneni. Kukaan ei koskaan ponnistellut yhtä kovasti kuin Hitler. Hän ilmoittautui jatkuvasti vapaaehtoiseksi lisävelvollisuuksiin ja vaarallisiin tehtäviin, joissa oli usein menettää henkensä. Näytti siltä, kuin vain hänen tahdonvoimansa olisi voinut tuoda voiton Saksalle. Kun oli hänen vuoronsa lähteä hyvinansaitulle lomalle, hän kieltäytyi ja vaati, että loma annettaisiin jollekin avioituneelle miehelle, joka voisi näin viettää aikaa perheensä kanssa.

Saksan nöyryyttävän tappion jälkeen Hitler vannoi omistavansa loppuelämänsä Saksan suuruuden rakentamiselle ja Versaillesin häpeärauhan kumoamiselle. Näinä taistelun vuosina hän koki jopa suurempaa köyhyyttä kuin nuoruusvuosinaan.

Führerin omat vaatteet olivat niin huonoja, että puoluetovereiden täytyi lahjoittaa hänelle puku, jotta hän saattoi tavata vaikutusvaltaisia teollisuuspohattoja. Hän hylkäsi haaveensa (tai niin hän ajatteli silloin) tulla taitelijaksi tai arkkitehdiksi ja eli vaatimattomasti, jotta jokainen markka olisi hyödyttänyt taistelua.

Materialistiset seikat eivät olleet ainoa uhraus, jonka puolue vaati johtajaltaan. Hitler usein valitteli sitä, ettei voinut avioitua, koska oli naimisissa koko Saksan kanssa. Ja hän tiesi, ettei voinut koskaan nauttia isyyden iloista, sillä se olisi ollut kohtuutonta hänen lapsilleen, joille isänsä jalanjälkien seuraamisen taakka olisi ollut liian raskas.

Kun Saksa joutui sotaan, Führerin oli hylättävä unelmansa kaupunkiensa uudelleenrakentamista. Hän puki ylleen asetakkinsa ja kieltäytyi riisumasta sitä kunnes voitto olisi saavutettu. Hän työskenteli kellon ympäri. Töitä oli aina vain enemmän ja enemmän. Hänen päämajansa, "Sudenpesä", Rastenburgissa sijaitsi soisessa metsässä, joka oli liian kuuma kesällä ja liian kylmä talvella. Hänen esikuntansa piti sitä lohduttomana paikkana ja he malttoivat tuskin odottaa komennusta Pariisiin tai Berliiniin. Führer sai jäädä uurastamaan Saksan puolesta ilman huvituksia, kirkkaita valoja tai voiton makeaa hedelmää.

Keväällä 1945 bunkkerissaan Hitler saattoi siirtyä sotilaallisista neuvonpidoista vaivihkaan hetkeksi ihailemaan mahtavien kansallissosialististen kaupunkien, jotka hän unelmoi rakentavansa sodan jälkeen, pienoismalleja. Hän tiesi vallan hyvin, ettei niitä koskaan rakennettaisi hänen elinaikanaan.

Kun Ryssän kranaatit putoilivat Berliiniin, Hitler kertoi Waffen-SS:n kenraali Leon Degrellelle, että jos hänellä olisi ollut poika, olisi hän toivonut sen olleen kuin Degrelle. Hitler vannotti Degrelleä pysymään hengissä Hans-Ulrich Rudelin kanssa, jotta he innostaisivat Saksan tulevaa nuorisoa sankaruudellaan. Führer kertoi tekevänsä äärimmäisen uhrauksen Saksalle. Hän ei pakenisi, vaan taistelisi vihollista vastaan katkeraan loppuun asti. Siten hän veisi juutalaismielisiltä kapitalisteilta ja bolsevikeilta näiden ilon hänen oikeuteen asettamisesta ja ruumiiin häpäisemisestä. Niin Hitler taisteli, kunnes "Untermenchenit" olivat vain muutaman metrin päässä, ja sitten hän nousi Valhallaan.

Adolf Hitler oli mies, joka uhrasi itsensä, koko elämänsä, kansalleen. Tämä suuri hyve, itsensä uhraaminen suuremman asian puolesta, on syvälle juurtunut kansallissosialismiin. Siksi yksi kansallissosialisti vastaa sataa demokraattia tai republikaania. Siksi olemme niin vahvoja ja pelättyjä.

Nuorena aktivistina työskentelin paikallisessa tehtaassa 48 h viikossa, lahjoitin koko palkkani puolueelle, siivosin päämajan, tein ruokaa, keräsin nimiä kansalaisadresseihin, annoin haastatteluja ja pidin välillä hauskaa katutaisteluissa roskaväen kanssa. Monet "hyvän sään" kansallissosialistit katosivat aina kuvasta, kun piti työskennellä tai lahjoittaa suurempia rahasummia. He eivät hylänneet liikettä uhkauksien tai väkivallan vuoksi, vaan koska heiltä puuttui todellinen sitoutuminen kansallissosialismiin. He halusivat vain huvitella ja korjata kunnian muiden tovereiden uhrauksista. Nämä kuhnurit hylkäsivät nopeasti puolueen - ja se teki meistä aina vahvempia, kun niin tapahtui.

Verrattuna Führeriin, minun rahani, hikeni ja vereni ovat vähäpätöisiä uhrauksia. Kuitenkin liikkeessämme on tänäänkin tovereita, joiden uhraukset tekevät heistä sankareita, todellisia kansallissosialisteja: esim. muutamia vuosia sitten menehtynyt Reinhard Sonntag ja Gottfried Küssel, joka on ollut vankeudessa yli kaksi vuotta (ja on seuraavat kahdeksan) sekä monia muita, joita ei voida nimetä turvallisuussyistä, mutta joita ilman et pitäisi kädessäsi tätäkään lehteä.

Me kansallissosialistit arvotamme ihmisiä sen mukaan, kuinka paljon he uhraavat voiton vuoksi. Sillä ei ole merkitystä kuinka fiksuja he ovat (tai luulevat olevansa), kuinka rikkaita, kuinka hyviä taistelijoita he väittävät olevansa tai kuinka paljon olutta he pystyvät kittaamaan. Vain sillä on merkitystä kuinka paljon ihminen antaa itsestään!

Jokaisen meistä, niin sinun kuin minunkin, täytyy kysyä itseltään tämä avainkysymys!

Heil Hitler!

Kiitämme toveri Michael Stormia NSDAP/AO:n USA:n osastosta tästä inspiroivasta kirjoituksesta! -päätoimittaja

Einstein: "Vuosisadan mies" tai sitten ei!?!

Joulukuussa 1999 Time-lehti ylensi Albert Einsteinin Vuosisadan Mieheksi. Ei mitenkään yllättävää, sillä molemmat ovat juutalaisia. Pitäisi kuitenkin muistaa, että Einsteinin panos ihmiskunnan hyväksi oli Hiroshiman ja Nagasakin atomiholokausti (atomipommit oli tarkoitettu Saksan kaupunkeihin). Hän rakensi pommin yhdessä juutalaisten työtovereittensa Leo Szilardin (Pitz), Edward Tellerin, Eugene (Jeno) Wignerin ja Robert Oppenheimerin kanssa. Heitä saamme kiittää ydinjätteistä tänä päivänä aiheutuvista ympäristöongelmista.

"Vuosisadan miehestä" - ihmiskunnan esikuvasta - ei ole kuitenkaan muistettu kertoa kaikkia faktoja: Einstein, salonki-bolsevikki ja -siionisti, menestyi heikosti koulussa. Hän varasti suurimman osan ideoistaan muilta, mukaanlukien vaimoltaan, serbialaiselta Mileva Marielta, joka oli hänen luokkatoverinsa Zürichin teknillisessä korkeakoulussa, ja jonka kanssa hän avioitui 1903. Opportunistina Einstein erosi kuitenkin Mareista 1919, samana vuonna, jolloin hän saavutti kuuluisuutta, kun brittitutkijat vahvistivat joitakin hänen väitteitään.

Einsteinia kutsutaan täysin ansaitsemattomasti "20. Vuosisadan suurimmaksi neroksi". Historioitsijat ovat aina tienneet, että saksalainen matemaatikko David Hilbert keksi yleisen suhteellisuusteorian keskeiset kohdat ennen Einsteinia. Lisäksi Olinto de Pretto keksi ja julkaisi 1903 kaavan "E=mc2", joka käynnisti atomiajan. Einstein käytti hyväkseen de Pretton oivallusta 1905, mutta tämä jäi ilman tunnustusta!

Pasifistina hyvin tunnetun Einsteinin ristiriitainen ja synkkä luonne paljastui, kun hänestä tuli USA:ta Saksan kanssa sotaan ajaneen liikkeen johtava hahmo. Samalla hän kehitti salaa atomipommia!

Minkälainen oli sitten tämän miehen, joka usein kuvataan ystävällisenä isähahmona ja hupsuna professorina, yksityiselämä? Einstein oli naistenjahtaaja, joka oli uskoton kahdelle vaimolleen. Hän hylkäsi lapsensa ja hänellä oli avioton lapsi. Ne, joita kiinnostavat nämä salatut, likaiset faktat, voivat lukea The Privat Lives of Albert Einstein -teoksen (New York, 1994), jonka on kirjoittanut Highfield & Carter. Se paljastaa Eisteinin persoonallisuutta hallinneet tuhoisat tunteet ja hänen henkilökohtaisen elämänsä sotkuisuuden.

Sellainen on siis tämä "Vuosisadan mies"!

Kuinka Einstein sitten valittiin? Vuonna 1998 Time järjesti "Vuosisadan henkilö" -äänestyksen, johon osallistui miljoonia ihmisiä. Jeesus Kristus äänestettiin ykköseksi ja Adolf Hitler kakkoseksi. Jeesus kuitenkin hylättiin, koska hän ei elänyt 20. vuosisadalla. Näin Hitler olisi ollut listan kärjessä.

Sitä ei kuitenkaan suvaittu, että Hitleristä olisi tullut "Vuosisadan mies"! Juutalaisten hallitsemat tiedotusvälineet ovat viimeiset 60 vuotta demonisoineet Hitleriä holokausti-tarinoillaan ja syytöksillään. Hitleriin juutalaiset ovat siirtäneet kommunistitovereittensa julmuudet Neuvostoliitossa. He ovat tehneet kaikkensa, jottei totuus paljastuisi, että Hitler asetti kansansa itsensä edelle, että hän eli vaatimattomasti eikä ottanut palkka, ei perustanut perhettä, jotta saattoi omistaa itsensä kansalleen. Sinun ei anneta tietää Hitlerin positiivisista saavutuksista hänen johtaessaan toiminnan - ei tyhjien sanojen - hallitusta: kuudessa vuodessa kuuden miljoonan työttömyys muuttui miljoonan työvoimapulaksi (suurimmaksi osaksi ennen jälleenvarustautumista); köyhyys voitettiin, elintaso nousi huomattavasti, 300 000 uutta asuntoa rakennettiin ja muita sosiaalista ja terveydellistä hyvinvointia lisääviä toimia käynnistettiin (Esim. lisää lääkäreitä ja sairaanhoitajia); opetuksen ja kulttuurin sekä teollisuustuotannon aloilla tapahtui suurta kehitystä; rikosmäärät laskivat jyrkästi… Koetapa löytää näitä positiivisiä saavutuksia historiankirjoistasi! Jos et löydä, niin kysy miksi lähes 80 miljoonaa ihmistä antoi äänensä Hitlerille useita kertoja, tai miksi toisessa maailmansodassa yli miljoona ulkomaalaista taisteli vapaaehtoisesti Hitlerin puolesta, jopa hänen entiset vihollisensa. Totuus on puolellamme!

Mahdollisuus Hitlerin äänestysvoitosta sai juutalaisryhmät toimimaan. He masinoivat Israelin salamurhatun entisen pääministerin Yitzhak Rabinin voittajaksi, vaikka hän ei ollut alunperin edes top-20:ssä. Jonkin ajan kuluttua valintaraati nosti, kansalaisten äänestystulosta halveksien, listan kärkeen toisen juutalaisen, Albert Einsteinin.

Ensimmäinen marssi Brandenburgin portin läpi!

Tammikuun 30. päivänä marssi 800 nationalistia ja kansallissosialistia Berliinin kuuluisan Brandenburgin portin läpi ensimmäisen kerran sitten vuoden 1945! Marssi oli osa protestia, jolla vastustetaan miehitetyn Valtakunnan pääkaupunkiin suunniteltua solvaavaa HoloHuijaus-muistomerkkiä.

Samana päivänä 150 nationalistia osoitti mieltä entisen liittokanslerin Helmut Kohlin asunnon edessä Oggersheimissa.

Samoihin aikoihin Tukholmassa pidetyssä kansainvälisessä HoloHuijaus-konferenssissä surkuteltiin kansallissosialismin elpymistä.

Tervetuloa "Swatikan" kaupunkiin!

Jos joskus olisi ollut olemassa valkoisen rodun muinaisen symbolin mukaan nimetty paikkakunta, olisi luulut sen sijainneen kansallissosialistisessa Saksassa. Sellainen kaupunki todellakin oli olemassa 1900-luvun alkupuoliskolla, mutta ei Kolmannessa Valtakunnassa.

Swastikan kylä sai alkunsa vuoden 1906 paikkeilla kaivosyhdyskunnasta lähellä Kirkland-järveä Pohjois-Ontariossa Kanadassa. Sen asukasluku kasvoi 30-luvun puoliväliin mennessä 10 000 henkeen. Silloin Kandan hallitus ryhtyi painostamaan Swastikan asukkaita vaihtamaan kyseenalaisen nimensä. He kieltäytyivät. Monet heistä, ehkä suurin osa, olivat avoimesti Hitler-myönteisiä ja kuuluivat Avery Brundagen kansallisfasistiseen liikkeeseen. Vähintäänkin myönteisesti kansallissosialismiin suhtautuneet asukkaat saivat hallituksen nimenvaihto-yrityksestä syyn osoittaa halveksuntaansa juutalaisten hallitsemille liberaalikonservatiivisille keinottelijoille, jotka olivat ajaneet maailman syvään lamaan.

Tapausta käsitellyt nykykirjailija kirjoittaa: "Toisen maailmansodan puhkeamisen jälkeen Ontarion pääministeri Mitch Hepburn päätti, että nimi oli epäisänmaallinen. Hän vaati sen muuttamista Winstoniksi Iso-Britannian sodanaikaisen johtajan Winston Churchillin kunniaksi. Mutta Swastikan asukkaat ajattelivat asiasta toisin ja vastustivat muutosta kansalaiskokouksessa 13. syyskuuta 1940." Uskomattomasti nimi säilyi koko veljessodan ajan. Valkoisen rodun viholliset eivät kuitenkaan koskaan luovuta. Peläten rotutietoisuuden uutta nousua nk. "McCarrthy-aikana" 50-luvun puolivälissä, jolloin juutalaisia kommunisti-maanpettureita paljastettiin hallituspiireistä, juutalainen rakennusliike (Leavitt-yhtiö) osti Swastikan pikkukaupungin ja vaihtoi välittömästi sen nimen.

Tarinamme voisi loppua tähän, mutta yksi kummallinen seikka, yhteensattuma, liittää kanadalaiskylän Adolf Hitleriin. Kun tuleva Johtaja oli rivisotilaana 1. Maailmansodassa, lordi Redesdale asui hirsimajassa Ontarion Swastikassa. Hän oli viehättävän kansallissosialistin ja Hitlerin henkilökohtaisen ystävättären Unity Mitfordin isä. Unity oli omistautunut Iso-Britannian ja Saksan välisen sodan estämiselle. Hänestä tuli järjettömän konfliktin ensimmäinen uhri, kun hän riisti itseltään hengen läntistä sivistystä kohdanneen katastrofin musertamana. Se, mitä hänen isänsä kertoi hänelle Swastikan vuosistaan, ei ole tiedossa.

Tästä oudosta tarinasta, kaukaisen pohjolan kaupungista, jolla oli pyhä nimi, on tullut pieni osa taistelumme historiaa. Kanadalaisilla kansallissosialisteilla on yksi lisäsyy olla ylpeitä ontariolaisista juuristaan.

- A.V Schaerffenberg

Lähde: Colombo, John Robert, Mysterious Canada, Strange Sights, Extraordinary Events and Peculiar Places, Doubleday Canada Ltd., Toronto, sivu 240.

Aatteelliset Uutiset

Globaalia solidaarisuutta Gerhard Lauckille

Chilen entinen Itävallan suurlähettiläs (1964-70) Miguel Serrano on lähettänyt virallisen valituskirjeen USA:n Santiagon lähetystöön viimeisimmästä Gerhard Lauckia vastaan nostetusta syytteestä. Kirje toimitettiin perille 26. marraskuuta. (Lauckia uhkaa jopa viiden vuoden vankeustuomio ja/tai 10 000 dollarin sakot siitä, että hän kieltäytyi kriminalisoitumasta sananvapauden harjoittamisesta.)

Toisella puolella maapalloa Japanin Kansallissosialistinen Työväenpuolue (NSJAP) osoitti mieltä 5. joulukuuta USA:n Tokion lähetystön edessä Lauckin syytteiden vuoksi. Japanista lähetetty faksi päättyi sanoihin AKSELIVALTIOT IKUISESTI!

Venäjän Kansallinen Yhtenäisyys (RNE) aikoi pitää tukimielenosoituksen USA:n Moskovan lähetystön edessä, mutta poliisi esti sen. RNE lähetti kuitenkin kirjeitse vastalauseensa Lauckin syyttestä USA:n lähetystöön.

USA:ssa The Spotlight raportoi heti Lauckin pidätyksestä, ja tri. Pierce käsitteli tapausta laajasti National Alliancen radio-ohjelmassa 13. Marraskuuta.

Lähetä lahjoituksesi: Gerhard Lauck Defence Fund, NSDAP/AO, PO Box 6414, Lincoln, NE 68506 USA.

Japanilaiset toverimme protestoivat USA:n Tokion lähetystön edessä Lauckin viimeisintä syytettä vastaan.

Jonni Hansen pidätetty!

Jonni Hansen, NSDAP/AO:n tärkeän veljesjärjestön Tanskan Kansallissosialistisen Liikkeen (DNSB) johtaja, pidätettiin 21. joulukuuta. Häntä saattaa odottaa jopa neljän vuoden tuomio - itsensä puolustamisesta!

Näin kaikki tapahtui…

Hansenin pysäytettyä autonsa DNSB:n päämajan eteen Grevessä, hänet saartoi 20-30 kommunistia. He olivat aseistautuneet rautatangoilla ja jopa moottorisahoilla. (Ilmeisesti he olivat aikoneet hyökätä DNSB:n puuaidan kimppuun. Aikaisemmin he olivat heitelleet päämajaa palopommeilla ja jopa yrittäneet myrkyttää vahtikoiran.) Yksin autossaan istunut Hansen teki ainoan mahdollisen ratkaisun - ajoi punikkimuurin läpi. Heistä kuusi joutui sairaalaan.

Lähetä tukikirjeesi: Jonni Hansen, Prisoner Number 4860-99, Vestre Faengsel, Vigerslev Allee 1 D, DK-2450 Copenhagen SV, Denmark.

Tanskalaissaksalaista solidaarisuutta

"Täällä Flensburgissa elämä on käymässä mahdottomaksi tavalliselle kansalaiselle. Punikit ovat pesiytyneet tänne. He käyttävät ruumiillista väkivaltaa kaikkia niitä - jopa naisia ja lapsia - vastaan, jotka eivät ole heidän kanssaan samaa mieltä. Poliisi ei tee mitään."

Näin lopetti paikallinen asukas tilannekatsauksensa ulkopuolisille, jotka olivat tulleet auttamaan. DNSB:n toverit ympäri Tanskaa ja saksalaiset nationalistit tulivat taistelemaan tätä jokapäiväistä uhkaa vastaan. Nationalistien mielenosoitusmarssia punikit tervehtivät kivillä. Eräs marssija sai osuman ja kaatui maahan. Toverit nostivat hänet nopeasti ylös jaloilleen. "Eteenpäin!"

Siitä tuli marssin iskulause. Marssioiden päättäväisyys valkeni niille, jotka olivat paikalla. Vanhimmat katselijat olivat nähneet saman 1920-30 -luvuilla. He hymyilivät ja kannustivat.

Sieg Heil!

Tanskalaiset ja saksalaiset toverit marssivat rinta rinnan Flensburgissa punikkeja vastaan. Yhdessä olemme vahvoja!

"Ilmaista mainosta" Ruotsissa

Neljä suurta ruotsalaista sanomalehteä halusi ilmeisesti tukea kansallissosialismia, kun ne päättivät julkaista n. 60 ruotsalaisen toverin nimet, osoitteet ja kuvat. Luultavasti lehdissä ajateltiin, että ruotsalaisnaiset tuntisivat vetoa näihin salskeisiin nuoriin kavereihin, ja siten jäsenmäärät kasvaisivat.

Kansallissosialistinen Rintama (NSF) osoitti kiitollisuuttaan julkaisemalla neljän päätoimittajan nimet ja kuvat (mutta ei osoitteita).

Peläten kansallissosialismin suurta kasvua, Ruotsin lähetystö painosti USA:ssa sijaitsevan palvelimen poistamaan NSF/Motstandin verkkosivut.

Uusi NSDAP/AO:n verkko-osoite

NSDAP/AO avasi uudet verkkosivunsa 20. tammikuuta osoitteessa: http://www.nazi-lauck-nsdapao.com. Tämä on nyt NSDAP/AO:n virallinen verkko-osoite. Se sisältää n. 100 sivua tekstiä 11 eri kielellä.

Ensimmäinen suomenkielinen julkaisu

NSDAP/AO:n ensimmäinen julkaisu uudella vuosituhannella oli NS News Bulletinen suomenkielisen version ensimmäinen numero. Kiitokset suomalaisille tovereillemme! Yhdessä olemme vahvoja!

NSDAP/AO:n uusi suomalaislehti.

Unkarilaiset tukevat Haideria

Yli tuhat nationalistia osoitti mieltä 13. tamikuuta Jörg Haiderin puolesta Itävallan Budapestin lähetystön edessä. Mielenosoituksen järjesti Unkarin Oikeus ja Elämä -puolueen (MIEP) nuoriso-osasto. MIEP:iä johtaa näytelmäkirjailija Istvan Csurka. Sillä on 12 paikkaa Unkarin parlamentissa.

Natsi-lyhytaaltoradio

Newyorkilainen toveri keskustelee politiikasta voimakastehoisella lyhytaaltoradiollaan sunnuntaiaamuisin 09:45 itäistä aikaa. Aaltoalue 20 metriä, taajuus 14.340, kutsusignaali KB2Q611. Hän puhuu englantia ja saksaa.

Nationalistinen radio Kanadassa

Kanadan Nationalistinen puolue sponsoroi tiistaisin klo 16.00 itäistä aikaa lähetettävää "Radio Free Canada" -ohjelmaa WBCQ:ssa, 7,415 kHz.

Allen Vincent kuollut

Allen Vincent, yksi viimeisistä Rockwellin ajan aktivisteista, on kuollut. Hänen vuosikymmeniä jatkunut kansallissosialistinen toimintansa kertoo hänen uskollisuudestaan ja omistautumisestaan enmmän kuin mikään muistokirjoitus. Vuonna 1976 hän muuten osoitti mieltä saksalaisen vankilan edessä Lauckin (ensimmäistä) poliittista vankeutta vastaan. Nyt hän lepää Valhallassa komentaja Rockwellin kanssa.

Kanne juutalaisia vastaan

New Yorkissa on nostettu kanne manhattanilaista sairaalaa vastaan. Sitä syytetään kristittyjen kansalaisoikeuksien rikkomisesta. Se oli juhlapyhinä estänyt kristillisen kuvaelman esittämisen, mutta koristanut kuitenkin seinänsä Daavidin tähdillä ja muilla juutalaistunnuksilla.

Epäoikeudenmukaisuus hallitsee Saksassa

Lokakuun 27.-28. välisenä yönä punikit - jotka myöhemmin rehentelivät rikoksesta puhelimitse - tuhosivat palopommein saksalaisen patriootin Thorsten Heisen kodin. Savumyrkytyksen vuoksi hän joutui 3-vuotiaan (!) poikansa kanssa sairaalahoitoon. Kun patriootin sitten ilmoittivat pitävänsä väkivallan vastaisen mielenosoituksen, niin viranomaiset eivät vain kieltäneet sitä, vaan myös vangitsivat Thorstenin - "turvasäilöön", he sanoivat!!!

Matkustajia varoitettu Mainessa

Satoja TRAVELLERS ALERT -lentolehtisiä on jaettu Portlandin kansainvälisellä lentokentällä. Paikalliset tiedotusvälineet mainitsivat myös Lauckin äskeisen pidätyksen.

Japanilainen valisti Berliiniä

Japanilaisen Jiji Tsushin sanomalehden mukaan 40-vuotias japanilainen liikemies pidätettin Berliinissä, kun hän oli levittänyt juutalaisvastaisia lentolehtisiä. Kolmen päivän pidätyksen ja Japanin lähettilään vierailun jälkeen hänet karkoitettiin maasta.

Pidätyksiä Itävallassa

Poliisi pidätti kahdeksan kansallisen vastarintaryhmän johtajaa Pohjois-Itävallassa. Noin 70 ihmistä kuulusteltiin. Ryhmällä väitettiin olevan harjoitusleiri Tsekinmaassa.

Vartija takaisin virkaansa

New Yorkin osavaltion ylin oikeusistuin on pitänyt voimassa välimiesoikeuden päätöksen, jolla erotettu vanginvartija saa virkansa takaisin, vaikka hän oli heilutellut hakaristilippua kotonaan. Kuvernööri ei ollut päätöksestä mielissään.

Jack Prins kuollut

Kanadan Nationalistinen Puolue ilmoitti Jack Prinsin äkillisestä menehtymisestä 22. marraskuuta Torontossa. Hän oli 77-vuotias, syntynyt 1922 Alankomaissa ja muuttanut 1955 Kandaan, jossa hänestä tuli kuuluisa ammattilaispainija. Hän oli pitkäaikainen aktivisti valkoisessa rotutietoisessa liikkeessä. Hänen viisauttaan, kokemustaan, rohkeuttaan, omistautumistaan ja lämmintä toveruuttaan jäädään kaipaamaan.

Ilmaista mainosta Saksan hallituksen avustuksella

Toverimme vieraili äskettäin hallituksen "anti-ääriliike" -näyttelyssä Freiburgissa. Näyttelyä vartioivat lukuisat poliisit. NSDAP/AO:sta oli useita mainintoja ja Gerhard Lauckista oli kuvia esillä. Tietenkään esittelijä-raukka ei tiennyt, että hän oli puhunut nimenomaisen, pelätyn NSDAP/AO:n aktivistille "äärioikeiston uhasta Saksan Liittotasavallassa"!

Mielipiteen vapautta rajoittava laki Meksikossa

Juutalaiset ovat saaneet läpi "anti-viha" -lain Meksikossa. Nationalisti eivät jää kuitenkaan toimettomiksi. Laki ei heitä pysäytä, vaan taistelua käydään nykypäivänä maailmanlaajuisesti. Taistelu jatkuu kohti lopullista voittoa.

Petturi ja murhaajatar

Saksalaisen sanomalehden mukaan petturi Ingo Hasselbach on kihlautunut Saksan kansalaisen Debbie Milken kanssa, joka istuu USA:ssa kuolemansellissä 4-vuotiaan poikansa murhasta. Mikä sopiva pari!

Muistomerkki juutalaisille rikollisille

Kun juutalaiset onnistuivat viime vuonna torpedoimaan hankkeen muistolaatasta Ukrainaan haudatuille suomalaisille SS-sankarivainajille, ovat he nyt vaatimassa muistomerkkiä Helsinkiin niiden kahdeksan ulkomaalaisen juutalaisen muistolle, jotka luovutettiin Saksaan 1942. (Jotkut heistä olivat rikollisia ja vakoilijoita.)

Etsitään

  1. Kolmannen Valtakunnan aikaisia kirjoja ja lehtiä sekä alkuperäisiä (ennen 1945 ilmestyneitä) saksalaisia marsseja sisältäviä levyjä.
  2. Tovereita, jotka kirjoittavat sujuvasti (mutta eivät välttämättä puhu) jotakin vierasta kieltä ja ovat halukkaita tekemään käännöksiä.
  3. Internet-aktivisteja tiedon kokoomiseen ja levittämiseen.

NSDAP/AO: PO Box 6414, Lincoln, NE 68506 USA

NSDAP/AO Suomeksi