Nazi Lauck NSDAP-AO Romana Brom108 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

BULETIN DE STIRI NATIONAL SOCIALIST

al NSDAP/AO – Editia Romana pe Internet

Numarul 108/2 – 2001 (112)

Subscriere

NS NEWS BULLETIN este publicat de NSDAP/AO in 17 limbi, incluzand Engleza, Germana, Maghiara, Olandeza, Franceza, Suedeza, Spaniola, Portugheza si Italiana, atunci cand timpul o permite. Pretul subscrierii este de US$30.00 (echivalentul a 12 aparitii). Fiecare Buletin este disponibil si pe CD, cuprinzand 650 MB (format Microsoft Publisher 98®) la pretul de US$10.00 per CD.

Versiunile Engleza si Germana ale NS NEWS BULLETIN sunt oferite NUMAI pe CD – si intr-o forma prescurtata pe Internet. Pentru acesti camarazi, NSDAP/AO publica ziare de mare tiraj in Germana (NS KAMPFRUF, bi-lunar, $30.00 pentru 12 numere), in Engleza (THE NEW ORDER, bi-lunar, $30.00 pentru 12 numere in USA si Canada, sau $50.00 pentru alte tari, cu transport postal de suprafata) si in Daneza (FÆDRELANDET, DNSB in Danemarca). Contact: DNSB, Postboks 32, DK-2670 Greve, Denmark).

Orice valuta convertibila este acceptata – dar numai bancnote (nu se accepta monezi sau timbre postale). Ordinele de plata Internationale sunt acceptate din orice tara, cu exceptia Germaniei si Austriei. Cei care doresc sa publice sau sa traduca articole (voluntar) sunt bineveniti.

Click pe "lista de preturi" pentru a vedea oferta noastra de materiale de propaganda (steaguri, casete, carti si multe altele).

NSDAP/AO: PO Box 6414, Lincoln, NE 68506 USA www.nazi-lauck-nsdapao.com

Ceea ce nu ne distruge,

ne face mai puternici!

de Gerhard Lauck

Persecutiile asupra patriotilor – in special National Socialisti – sunt in crestere in Germania si in toate tarile Aryene. Raspunsul nostru nu poate fi decat: Noi nu am inceput inca lupta!

Fiecare represiune la care suntem supusi ne intareste dorinta de a lupta, fiecare nedreptate ne intareste ura impotriva jidanilor si a lacheilor acestora, orice campanie anti-alba precum minciunile "Holo-costului" este o defaimare etnica impotriva intregii rase albe.Toate actiunile adversarilor nostri ne determina sa luptam in aceasta cruciada pana la solutia finala

Cei care sustin persecutiile impotriva National Socialistilor sunt incendiatori. Cei care indoctrineaza copii aryeni cu o ura perversa impotriva propriei rase comit violuri spirituale si abuzuri. Cei care sarbatoresc crima in masa din Dresda ca "eliberare" glorifica violenta. Cei care promoveaza imixtiunea rasiala sistematica participa la un genocid!

Nici o mila pentru acesti gangsteri politici ai sistemului jidanesc! (cerem pentru ei sentinte grele prin procese corecte)

Acesti nemernici au totusi si o parte buna. Ne fac mai puternici! Mai nemilosi! Mai fanatici!

De asemenea incurajeaza solidaritatea pan-Aryana, care ne va salva rasa! A inceput cu Waffen-SS si continua sa se dezvolte dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Dupa primul au fost Germania si pan-Germanismul. In prezent s-au alaturat luptei latinii, anglo-americanii si slavii. Am devenit camarazi politici si rasiali, camarazi de arme uniti de convingerea ca numai viziunea pro-natura a National Socialismului creat de Adolf Hitler este capabila sa genereze luptatorilor din rezistenta alba puterea necesara castigarii victoriei.

Svastica genereaza o energie politica si psihologica – si chiar si o forta spirituala – pe care stramosii nostri au recunoscut-o cu mii de ani in urma. De aceea ea rezista, chiar si sub opresiunea regulilor create de sub-speciile umane.

Daca dusmanul se teme de o arma, inseamna ca exista si un motiv. Daca dusmanul se teme de o anume arma, atunci existra un motiv special. Inamicul are o frica de moarte de National Socialism, de cel mai mare fiu al rasei noastre – Adolf Hitler – si de sfanta noastra Svastica!

Noi, National Socialistii, nu avem insa nici o teama. De ce am avea? Noi nu putem simti decat dispret si scarba fata de adversarii nostri. Ei nu au nici onoare si nici mandrie, ci doar ura.

De aceea noi suntem convinsi ca:

Ceea ce nu ne distruge, ne face mai puternici!

Friedrich Nietzsche

Cand Friedrich Nietzsche s-a nascut in Rocken de pe Lutzen pe 15 octombrie 1844, tatal sau a fost sigur ca noul membru va urma traditia familiei si va deveni un pastor luteran, asa cum au fost tatal si bunicul sau. Nimeni nu putea banui ca noul nascut va deveni un campion al invataturilor anti-Crestine si un ateu convins. Cand Friedrich Nietzsche a implinit 5 ani, tatal sau a murit, educatia sa fiind continuata de maica-sa.

In tinerete, Friedrich Nietzsche a fost atras de poezie, compunand primele poeme la 10 ani. Dupa absolvirea liceului din Naumburg (1864), Nietzsche s-a decis sa urmeze filozofia clasica si teologia la universitatea din Bonn. In 1865 s-a transferat in Leipzig, pentru definitivarea studiilor. Puternic influentat de esteticienii antici si de lucrarile lui Arthur Schopenhauer, Friedrich Nietzsche l-a intalnit in 1868 pe Richard Wagner, el insusi un adept al ideilor Schopenhauer-iene. In urmatorii zece ani, Wagner si Nietzsche s-au intalnit de cateva ori, influentandu-se puternic reciproc.

In februarie 1869 Friedrich Nietzsche devine profesor de limba si literatura greaca in Basel. La 24 de ani tine un discurs despre "Homer si filozofia greaca", care ii aduce laude din partea criticilor. In 1871 se inroleaza voluntar ca medic in timpul razboiului franco-german. Dupa fondarea celui de-al Doilea Imperiu German, Nietzsche remarca faptul ca politica germana nu este in concordanta cu interesele intelectualilor. In anii urmatori, a criticat toate aspectele vietii germane. Tanarul si ambitiosul Nietzsche si-a publicat prima opera importanta in 1872: "Nasterea Tragediei", prin care si-a exprimat sentimentele si a dezbatut o problema primordiala: morala.

Din 1876 apar primele semne de raceala in relatia Nietzsche – Wagner, care se finalizeaza cu incetarea prieteniei lor. Motivul principal a fost diferenta de opinie saupra crestinismului si moralitatii. Nietzsche a respins devotarea neconditionata a crestinilor si a "moralei de sclavi" a acestora, pe care o considera anti-viata. A declarat: "Dumnezeu a murit!".

Din motive de sanatate renunta la activitatile profesorale, dedicandu-se in urmatorii zece ani filozofiei – perioada in care si-a creat cele mai mari opere: "Uman, prea uman" (1880), "Rasaritul" (1881) si "Bucuria stiintei" (1882). In toate aceste trei lucrari, Nietzsche portretizeaza omul ca fiind o creatura libera sa-si aleaga virtutile, obiceiurile si morala., lansand si conceptul de "Supra-om", stapan al moralitatii.

Opera filozofica de capatai a lui Nietzsche – "Asa grait-a Zaratustra" (1883-1885) ii intareste ideile prin stilul poetic. In 1886 si 1887 urmeaza "Dincolo de bine si de rau" si "Genealogia moralei".

Urmatoarele sale lucrari - de scurta intindere – Cazul Wagner (1888). Anticristul (publicata in 1894) si Nietzsche contra Wagner (1895) continua punctul sau de vedere ateu si anticrestin.

Ca urmare a unei caderi nervoase (ianuarie 1889, Turin – Italia), Nietzsche este internat intr-o institutie psihiatrica guvernata de Universitatea Jena (Germania), fiind ingrijit de mama sa si –dupa moartea acesteia – de sora lui. Moare in Weimar, pe 25 august 1890, fara sa-si mai fi recapatat vreodata sanatatea.

Friedrich Nietzsche a fost unul dintre cei mai mari ganditori si filozofi aryeni. National-Socialistul Karl Schlectas a spus despre el: "in contextul miscarii – generat de reforma – cautand originea si bazele naturii umane, Nietzsche a incercat sa se auto-elibereze de vechile valori ale culturii"

Nota Editorului: Acest articol este dedicat memoriei unuia dintre cei mai influenti ganditori ai ultimelor doua sute de ani si NU este un atac la adresa nici unei religii.

Stiri National Socialiste

O alta carte despre National Socialismul postbelic "The Hitler Virus", editata in 2001 in USA, are un capitol despre NSDAP/AO (in care este mentionata si adresa postala).

Un serial de televiziune despre miscarea NS din 1945 a fost difuzat in Germania in iunie. Rezultatul: o noua crestere a numarului de vizaitatori a site-ului NSDAP/AO.

Raid in Bulgaria pe 19 mai a fost initiata o actiune de distrugere a site-ului bhbulgaria.co, dar dusmanii "vorbirii libere" au ratat finalizarea ei.

Versiunea in limba Ceha a fost adaugata pe NSDAP/AO in 6 May si versiunea poloneza pe 15 aprilie. Site-ul are acum versiuni in 19 limbi.

Revista germana FOCUS (#17/2001) face referiri la site-ul NSDAP/AO.

Deutsche Welle (German radio) mentioneaza jocul de calculator KZ-RATTENJAGD descarcabil de pe site-ul NSDAP/AO pe 10 aprilie.

Procesul lui Gerhard Lauck a fost amanat din nou. El este acuzat de "sperjur", deoarece a refuzat sa considere vorbirea necenzurata o "crima"! Sentinta maxima: 5 ani de puscarie si 10.000$ amenda.

Interviu cu Gerhard Lauck la SPIEGEL TV : a fost difuzat in Germania pe 8 aprilie.

Site-ul NSDAP/AO a inregistrat cateva milioane de "hit" (vizite) in primele luni ale anului 2001!

CAUTAM!

1. Carti si ziare din perioada celui de-al Treilea Reich si inregistrari cu marsuri germane.

2. Camarazi care sa scrie fluent (chiar daca nu vorbesc) o limba straina (pentru traduceri).

3. Activisti Internet pentru compilarea si imprastierea informatiilor.

Lista de preturi (materiale de propaganda)

Ziar Gratuit (mostra)!

Inapoi la index

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO - Romana

NSDAP/AO Pagina Principala (index) - NSDAP/AO Homepage