Nazi Lauck NSDAP-AO Romana Brom107 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

BULETIN DE STIRI NATIONAL SOCIALIST

al NSDAP/AO – Editia Romana pe Internet

Numarul 107/1 – 2001, Primavara (112)

Subscriere

NS NEWS BULLETIN este publicat de NSDAP/AO in 17 limbi, incluzand Engleza, Germana, Maghiara, Olandeza, Franceza, Suedeza, Spaniola, Portugheza si Italiana, atunci cand timpul o permite. Pretul subscrierii este de US$30.00 (echivalentul a 12 aparitii). Fiecare Buletin este disponibil si pe CD, cuprinzand 650 MB (format Microsoft Publisher 98®) la pretul de US$10.00 per CD.

Versiunile Engleza si Germana ale NS NEWS BULLETIN sunt oferite NUMAI pe CD – si intr-o forma prescurtata pe Internet. Pentru acesti camarazi, NSDAP/AO publica ziare de mare tiraj in Germana (NS KAMPFRUF, bi-lunar, $30.00 pentru 12 numere), in Engleza (THE NEW ORDER, bi-lunar, $30.00 pentru 12 numere in USA si Canada, sau $50.00 pentru alte tari, cu transport postal de suprafata) si in Daneza (FÆDRELANDET, DNSB in Danemarca). Contact: DNSB, Postboks 32, DK-2670 Greve, Denmark).

Orice valuta convertibila este acceptata – dar numai bancnote (nu se accepta monezi sau timbre postale). Ordinele de plata Internationale sunt acceptate din orice tara, cu exceptia Germaniei si Austriei. Cei care doresc sa publice sau sa traduca articole (voluntar) sunt bineveniti.

Click pe "lista de preturi" pentru a vedea oferta noastra de materiale de propaganda (steaguri, casete, carti si multe altele).

NSDAP/AO: PO Box 6414, Lincoln, NE 68506 USA www.nazi-lauck-nsdapao.com

Michael Kühnen – in Memoriam

Cu zece ani in urma, pe 10 aprilie 1991, camaradul nostru german Michael Kuhnen a decedat. Inca nu implinise 36 de ani, dar si-a petrecut 8 ani din scurta sa existenta ca prizonier politic al regimului de la Bonn – numai pentru activism politic non-violent!

A fost cel mai important si controversat conducator National Socialist al generatiei sale. Conducerea, energia si exemplul sau au inspirat tineretul sa imbratiseze doctrina National Socialista.

Astazi ne asteapta in Walhalla. Fie ca fiecare din noi sa se dovedeasca demn ca intr-o zi sa i se alature!

Dietrich Eckart - Poet, Mentor si Martir

Un rol important in primele zile ale miscarii National Socialiste a fost jucat de poetul si dramaturgul Dietrich Eckart, care s-a alaturat Partidului German al Muncii in vara lui 1919.

Incununarea lucrarilor sale filosofice a constituit-o traducerea in limba germana a scenariului lui Hendrik Ibsen – "Peer Gynt", care a fost publicat in 1912. Eckart a fost autorul si editorul catorva publicatii antisemite, ca exemplu "Auf gut deutech", cu incepere din 1919, avand suportul Societatii Thule.

Dietrich Eckart, care l-a descoperit pe Hitler in septembrie 1919, ii va deveni profesor si prieten mai tarziu, impartasindu-i viziunile si ideologiile nationaliste, anti-democratice si antisemite. Dietrich Eckart s-a convins in 1920 ca jidanii trebuiesc indepartati si distrusi.

La sfarsitul lunii aprilie 1921 politia din Leiptzig a inceput sa-I caute capete de acuzare lui Dietrich Eckart. Adolf Hitler a ordonat SA-ului sa-I pazeasca permanent locuinta, dar, arestarea sa era o problema de timp.

Seful SA-ului, Ernat Röhm, a organizat in secret fuga lui Eckart la Berchtesgaden. Cateva zile mai tarziu, Adolf Hitler l-a vizitat acolo. In timpul razboiului, in 1941, si-a amintit prima zi la Obersalzberg intr-unul din monologurile sale nocturne:

"Stiu doar ca se afla intr-o casa de oaspeti la Berchtesgaden. Drumul mi s-a parut interminabil, iar prima noapte petrecuta acolo a fost marcata de un somn profund. Dimineata ne-am trezit la 7.00. Am coborat scarile, in capul carora se afla Eckart, alaturi de doamna Buchner, care zambea prietenoasa. Eckart m-a prezentat sotilor Buchners: "Acesta este tanarul meu prieten, domnul Wolf". Nimeni n-a banuit ca eram de fapt celebrul Adolf Hitler. Eckart locuia acolo sub numele de Dr. Hoffmann".

Dupa marsul ratat din 9 noiembrie 1923 – la care Eckart a participat alaturi de Hitler – a fost arestat (in ziua urmatoare), dar, datorita bolii de inima a fost eliberat cu putin inainte de Craciun. Pe 26 decembrie 1923 Dietrich Eckart a murit, la varsta de 55 de ani. fiind ingropat in cimitirul Rerchtesgaden; impresionantul sau loc de veci poate fi vizitat si in zilele noastre

Dupa moartea acestuia, Adolf Hitler si-a glorificat mentorul – cum l-a denumit in public, construind un muzeu memorial Eckart. In prezent, singura modificare o constituie adaugarea unui bust al poetului vizionar. Cand, in 1938, a fost renovat si largit Platterhoff, singura incapere care nu a fost modificata a fost cea dedicata lui Dietrich Eckart.

Eckart a fost un personaj cheie in formarea timpurie a Fuhrerului Adolf Hitler. Mai tarziu a fost deseori indicat ca fiind vizionar, deoarece a intuit viitorul lui Adolf Hitler.

Fuhrerul s-a considerat intotdeauna discipolul sau, exprimandu-I un omagiu: "a scris poezii la fel de frumoase ca cele ale lui Goethe". In Mein Kampf l-a numit martir, dedicandu-I urmatoarea fraza:

Pot recunoaste printre ei un om care si-a dedicat viata trezirii sale si a natiei noastre prin scris, poezie si gandire:

Dietrich Eckart.

Ingratitudine

Seful pompierilor se afla in fata unei case in flacari. O femeie disperata il informeaza ca in casa se afla copilul ei, si-l implora sa intre dupa el. Seful stie ca acest lucru este imposibil, ca inseamna sinucidere curata, ca nu exista nici o sansa pentru a salva copilul si a scapa cu viata.

Totusi, un pompier veteran ii cere permisiunea de a incerca misiunea. Se ofera voluntar sa incerce imposibilul.

Si intra in foc!

Dar nu se mai intoarce.

Mai tarziu, mama copilului asista la funeraliile veteranului voluntar, care si-a sacrificat viata in incercarea de a-i salva copilul. Merge alaturi de cortegiul funerar…. Si ce urmeaza? – Scuipa pe mormantul veteranului si-l blesteama

pentru ca n-a reusit sa-I salveze copilul!!!

Incredibil?

Nu chiar.

Pompierul veteran cazut la datorie a fost Adolf Hitler. Incendiul reprezinta invazia comunista in Europa. Copilul mort simbolizeaza fiecare victima a comunismului. Iar mama nerecunoscatoare este Europa postbelica.

Ganditi-va la asta!

Gerhard Lauck

Stiri de ultima ora

Un nou Website a fost inregistrat pe 6 martie: 150,000 hits intr-o singura zi!

17 Limbi: Din 21 martie Limba romana este prezenta pe site-ul NSDAP/AO.

Lupta cu cenzura: Dupa ce dusmanii vorbirii libere au sabotat site-ul NSF in Suedia si site-ul Blood & Honour in Bulgaria, aceste site-uri au fost repuse in functiune datorita solidaritatii internationale National Socialiste.

Pe 13 martie Dr. Jutta Rüdiger a decedat in Bad Reichenhall la varsta de 90 de ani. A fost cea mai importanta sefa a Bund Deutscher Mädel (versiunea feminina a tineretului Hitlerist) si un camarad loial cauzei pe intreaga sa viata. Ii cinstim memoria!

Literatura NS distribuita in Suedia! Pe 11 Martie 200 de camarazi din NSF, Motstand si B&H au distribuit 50.000 de fluturasi de protest impotriva celor sapte ucigasi ai camaradului Daniel Wretstrom, care se afla in libertate, fara a suferi vreo coindamnare!

Trei "Prezentari Nazi Internet" – create de NSDAP/AO – au fost adaugate pe site-ul NSDAP/AO intre 25 - 27 Februarie 2001 (112): Portrete aryene de Artistul SS Wolfgang Willrich, Carti postale de arta ale Celui de-al Treilea Reich si Fotografii cu nuduri din cel de-al Treilea Reich.

Primul "Radio Nazi pe Internet" in spaniola, gazduit de NSDAP/AO website a inceput in February 20, 2001 (112). Multumim camarazilor din Spania!

Infatisarea luiGerhard Lauck la tribunal: 15 Februarie 2001 (112). A fost chemat in instanta pentru ca a refuzat sa considere vorbirea libera o crima! Condamnarea maxima: 5 ani plus US$10,000.00.

Cel mai important post de televiziune din Serbia a raportat o actiune de propaganda a NSDAP/AO pe 15 februarie 15 2001 (112). Ii felicitam pe camarazii nostri sarbi!

Politia Federala Germana va cere FBI sa actioneze impotriva site-ului NSDAP/AO, conform presei germane din 23 ianuarie. Motivul: fotografii cu gazul Cyclon B. (probabil sunt dezamagiti deoarece sunt numai fotografii, nu si gazul original?)

Cantec Rusesc de lupta: Pe 12 Ianuarie a fost adaugat pe site-ul NSDAP/AO primul fisier de sunet (MP3) cuprinzand un cantec rusesc. Este un mars rus impotriva tiraniei jidanesti. (Mein Kampf in limba rusa a fost indexat pe site din 31 decembrie 2000).

CAUTAM!

1. Carti si ziare din perioada celui de-al Treilea Reich si inregistrari cu marsuri germane.

2. Camarazi care sa scrie fluent (chiar daca nu vorbesc) o limba straina (pentru traduceri).

3. Activisti Internet pentru compilarea si imprastierea informatiilor.

Lista de preturi (materiale de propaganda)

Ziar Gratuit (mostra)!

Inapoi la index

NSDAP/AO - PO Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO Pagina Principala (index) - NSDAP/AO Homepage