Как ТИ можеш да се включиш в съпротивата?!

 

 

Стъпка едно: установи контакт!

 

Най-сигурният начин да се свържете с нас е по пощата:

 

NSDAP/AO

PO Box 6414

Lincoln NE 68506 USA

 

Забележка: За по-голяма дискретност може да пропуснете „NSDAP/AO“.

 

Най-бързият начин за връзка с нас е чрез електронна поща:

 

info @ protest-vote.com

 

Забележка: Електронната комуникация е лесна за следене. Ако не сте сигурни, не използвайте електронна поща.

 

Стъпка две: Кажете ни с какво можете и как бихте желали да помогнете!

 

Решете KAKЪВ ще е вашият принос. Възможностите са: 1) Разпространение на литература, 2) Доброволна работа, 3) Парични дарения.

 

РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ЛИТЕРАТУРА:

 

Свалете нашите пропагандни материали в .pdf формат от този сайт. Не е нужно да се свързвате с нас или да разкривате самоличността си.

 

Алтернативно може да поръчате пропаганден компакт-диск съдържащ голямо количество материали. Разпечатайте листовките, лепенките и т.н.

 

Важно: Прочетете също и как ефективно да разпространяваме литература!

 

ДОБРОВОЛНА РАБОТА: Влезте във връзка с нас, за да обсъдим вашите възможности и нашите нужди. Нашите сътрудници са разпръснати по целия свят. NSDAP/AO работи легално - но въпреки това тайно - там където националсоциалистическа дейност е законна - и „нелегално“, без насилие, където такава е забранена. Забележка: Няма нужда знаем Вашата самоличност. Достатъчен е канал за връзка.

 

ПАРИЧНИ ДАРЕНИЯ: Направете превод на USD в банка в САЩ. Или ни пратете банкноти (Euro, USD или друга валута). Ако желаете да запазите анонимност, просто ни пратете добре скрити пари в брой.

 

ПОКУПКА: Друга възможност е да направите покупка директно от NSDAP/AO или от някои от нашите приятели от Third Reich Books или Zensurfrei. Първите са издателство на оригинална литература от Третия Райх, преведена на английски и други езици. Приемат разпространени кредитни карти. Търговското име което се появява на документа за извършена транзакция е съвсем безобидно. То е на агенция специализирана в хостинг на дисидентски сайтове.

 

 

НАЧАЛНА СТРАНИЦА