Nazi Lauck NSDAP-AO Norsk. BN109-5 . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

NS NYHETS BULLETIN

fra NSDAP/AO - Norsk internett-utgave

Nummer 109/5 - Høsten 2001 (112)

Påmeldings-informasjon

NS NYHETS BULLETIN blir publisert av NSDAP/AO på flere språk, inkludert engelsk, tysk, ungarsk, hollansk, fransk, svensk, spansk, portugisisk og italiensk, på en uregelmessig basis. Medlemsprisen er 300,- NOK (US$30.00) eller det tilsvarende for 12 utgaver. (Hver utgave er også tilgjengelig på en 650 MB CD-ROM (i Microsoft Publisher 98®) for 100,- NOK (US$10.00) pr.CD-ROM).

De engelske og tyske utgavene av NS NYHETS BULLETIN blir KUN tilbudt på CD-ROM - og i en forkortet utgave på nettet. For kamerater, så blir NSDAP/AO publisert i større utgaver i Tyskland (NS KAMPFRUF, halvmånedlig, 300,- NOK (US$30.00) for 12 utgaver), i engelsk (THE NEW ORDER, halvmånedlig, 300,- NOK (US$30.00) for 12 utgaver i USA og Kanada, andre land 500,- NOK (US$50.00) regular post) og i Danmark (FÆDRELANDET, hvert kvartal – under et samarbeidsprosjekt med DNSB i Danmark. Kontakt: DNSB, Postboks 32, DK-2670 Greve, Danmark).

Alle valutaer blir akseptert - kun sedler (ingen mynter eller frimerker). Internasjonale pengeordrer blir akseptert fra de fleste land UNNTATT Tyskland og Østerrike. Ingen personlige sjekker fra land utenfor USA blir akseptert. Heller ingen "postgiro"-sjekker.

Vi søker etter forfattere og oversettere som er villige til å assistere oss, dere er velkommen.

Klikk på "utfyllende prisliste" ("extensive price list") for å se vårt utvalg av propagandamateriell, regalia, flagg, kassetter, musikk, bøker på forskjellige språk og mye mer.

NSDAP/AO: PO Box 6414, Lincoln, NE 68506 USA

www.nazi-lauck-nsdapao.com

Holocaust II: Begynnelsen på Slutten

av A.V. Schaerffenberg

Da New Yorks World Trade Center falt sammen foran øynene for alle som så nyhetene, så kollapset ikke bare den jødiske pengemaktens maktsentra. Det gjorde også det mest synlige symbolet for verdens-herredømmet. Dette er hvorfor tvillingtårnene ble ødelagt. Uansett, det var bare et tidsspørsmål før de ble bragt ned på grunn av den amerikanske regjeringens ensidige engasjement i Midt-Østen. Spesielt de siste månedene har vært ett helvete for palestinerne, der de har måtte tåle tortur på det mest bestialske. Frustrasjonen deres er naturlig nok rettet mot de som har stått direkte bak og støttet økonomisk og militært torturistene i over ett halvt århundre. Amerikanere har blitt Jordas mest forhatte og avskydde folkeslag, fordi politikerne deres er i samme seng med Israelerne. Selv delegater på Sør-Afrikas Internasjonale Rasisme-konferanse, hadde for bare noen uker rett før angrepet i New York, enstemmig likestilt zionisme med rasisme.

Tusener av dem som ble pulverisert i New York og Washington DC, var ofrene for sin egen regjerings blinde støtte til Israel. Men de ble ikke de siste. Angrepets suksess har uten tvil oppildnet terroristene verden over til å gjenta og om mulig overgå det som skjedde 11. September. World Trade Center var et symbol på hva som har skjedd og hva som vil skje. De siste årene under den andre verdenskrig, da Japan var i ferd med å møte et nederlag, meldte mange unge menn seg som frivillige selvmordspiloter. Med ett lignende alternativ, ser ikke araberne noen forskjell mellom seg selv og de titusener som døde på grunn av sanksjonene som Amerika er ansvarlig for mot Irak, der til og med vanlige medisiner ikke er tilgjengelige.

Partisaner som er villige til å ofre livet for sin overbevisning har et enormt arsenal tilgjengelig som Amerikanere ikke kan forestille seg. Jødesystemet i Amerika, som kun kjenner konvensjonell krigføring og som har blitt banket i Vietnam og Somalia, er nødt til å tape mot partisaner som kjemper på egne premisser og med ukonvensjonelle metoder og strategi. Alle kryssermissilene og Amerikas hangarskip kunne ikke stoppe et par sivile passasjerfly fra å ødelegge sitt eget finansielle hovedkvarter.

Da, for eksempel det første maskingeværet ble funnet opp for litt under 100 år siden, så var det det mest avanserte våpenet som eksisterte. Kun de mest industrialiserte landene var i stand tilå produsere dem. Likevel, noen ti-år senere, ble denne teknologien så utspredt at enhver hottentot fra jungelen bar sin egen Maxim eller Schmeiser. Likledes, kun seksti år tilbake var det kun de mest utviklede samfunnene som kunne produsere atombomben. I dag har land som Pakistan som terroristene kan ha kommet fra, sitt egen atomarsenal. Forestillingen om at en terrorist med en atombombe eller en bakteriologisk bombe i bagasjerommet og at de kan kjøre rundt i de største byene i Amerika med dem er forferdelig. Men så var det også utenkelig å forestille seg at passasjerfly blir sendt inn i skyskrapere i New York. Alt dette og mer til kan vi vente oss fordi politikerne våre ville heller være vitne til den fysiske utslettelsen av de Forente Stater enn å overveie muligheten til å droppe støtten til Israel. Slikt galskap fører helt sikkert til konsekvenser som ikke er de beste!

Oversikten, ikke bare over den faktiske ødeleggelsen, men også den terroren som ble påført Amerika i September, overveldet alt som planleggerne kunne se for seg. En scene som er representativ for det hele, fant sted i Kongressen, der de sedvanlige kranglete demokratene og republikanerne falt gråtene i armene på hverandre, for så å heroisk synge "The Star Sprangled

Banner" i trass mot de "feige terroristene" som de lovet å utrydde. Mens det fremdeles var ekko mellom veggene i The Capitol dome, så sendte en bombetrussel disse modige politikerne ganske snarlig ut på plene for harde livet. Patetiske scener der flagget viftet slapt i ruinene av det som hadde vært World Trade Center med de tusener av døde begravet var kun i stand til å inspirere ingenting annet enn desperasjon for en døende verden. Ingen sjåvinistiske heiarop, retorikk om hevnaksjoner eller lovnader om å bygge opp bygningene kan bringe tilbake de døde som ble ofret på Amerikas utenrikspolitiske alter over midt-Østen.

Hele landet ble bokstavelig talt stengt av. Angrepet representerte den totale fiaskoen over etteretningstjenesten til USA innad og utad. Massehysteriet som etterfulgte på alle nivå til de regjerende avslørte den forskrekkende svakheten for hele verden. Følelsesmessige overreaksjoner og hysterisk heksejakt økte effektiviteten av terroristangrepet og avslørte eksakt hvor svakt det materialistiske samfunnet som vi lever i har blitt. Alle luftavganger ble kansellert, kontorbygg over hele landet evakuert, sjøforsvarets krigsskip ble sendt til New Yorks havner. Luftforsvarets fly gikk på vingene, der de fløy hit og dit, der de speidet for en fiende som for lengst hadde utført oppdraget.

Men all aktivitet var forgjeves etter tingenes hendelse. Det var å stenge låven etter at hesten hadde forsvunnet – så mange hule gester av flau impotens. Den nasjonale opptattheten med hevn er et slikt uttrykk av denne impotensen. I stedet for å se seg rundt etter noen de kan hevnen gå ut over for å lette på trykket, så skulle Amerikanere heller spørre seg selv om grunnen til bombingen. Hvorfor hater folk de Forente Stater så mye at de er villige til å gi livene sine for angrepet? Hva kunne motivere såpass mange menn til å frivillig drepe seg selv, for kun å ta med seg så mange Amerikanere som mulig? For å få svaret på dette spørsmålet, så trenger vi ikke å se andre steder enn Utenriksdepartementet, som forsyner Israelerne med alt det de måtte trenge av helikoptere og våpen for å plage det relativt forsvarsløse palestinske folket. De har ingen stridsvogner eller jetfly, ingen milliardær-superstat til å støtte dem, gi dem ubegrensede forsyninger militært. De har ingenting som de kan benytte seg av for å forsvare seg mot en hensynsløs fiende. Alt det som palestinerne har er livene sine, og disse er de villige til å benytte som våpen med ryggen mot veggen. Ville Amerikanere reagert annerledes dersom de var like undertrykkede som det palestinerne er?

Om det er Colubine-massakren eller Pentagon som har blitt bombet, nyhetsmogulene har en preparert strategi for alle typer situasjoner, og forskjellen denne gang var kun omfang. Alt må presenteres fra synspunktet - og i fordelaktig terminologi - til den jødiske parten. Dette betyr at individuelle Jøder og andre ikke-hvite, spesielt negre, med spesiell vekt på bastardene, blir presentert som sympatiske helter. Ariske amerikanere blir samtidig vist frem som ntusiastiske raseblandere, som med patriotisk stolthet tar del i "samlingen gjennom denne krisen" med smilende mexikanere og elskelige negre. "Vi er alle amerikanere nå!" Døøhh! Media-propagandistene glemmer aldri, under noen omstendighet, at død og ødeleggelse er kun den eneste måten de kan frembringe agendaen sin; nemlig å forurense den hvite delen av Amerika.

Ingen folkelig eller begavet stjerne fra mediene kunne gjemme den enkle sannheten at jøde-systemet av penger eller makt, som syntes å være uovervinnelig, var i ferd med bokstavelig talt å rase sammen foran menneskehetens øyne. Alle forsøk på å banke seg selv på brystet og "hurra-patriotisme" var faktisk ingenting annet enn over-kompensasjon for ydmykelsen og nederlaget som ble opplevd av alle borgere. De vet tross sin ergrelse at et fåtall menn valgte å begå selvmord, fremfor å oppleve den pågående mishandlingen av folket sitt i dag og som overgår den behandlingen Sovjet-Unionen hadde latt dem gjennomgå gjennom hele den Kalde Krigen. En numerisk mindreverdig folk ga en undertrykkerne en blodig nese. En arabisk "David" har knust den jødiske "Goliat"! Det "utenkbare" skjedde. Og det vil skje igjen og igjen, helt til vi amerikanere endelig forstår hvorfor landet vårt er under angrep. Hva blir det neste? Hvem blir de neste ofrene?

De fleste ikke-jødiske menn og kvinner som døde den 11. september var ofrene for et virkelig "holocaust". Deres død skapte en dyp sorg innad som nasjonen vår ikke vil glemme så lett. Men frem til vi, som ett folk, forstår hvorfor de var tragiske offerlam for jøde-systemets uforkortede støtte til Israel, så ville ofrene vært forgjeves. Men det er ett håp i en slik realisme. Når det begynner å demre for den gjennomsnittelige amerikaner, som har blitt ledet og desinformert, at angrepene hadde blitt motivert av sin egen regjerings støtte og oppmuntring til en virkelig "banditt-stat", så vil han vite hvem han skal plassere det egentlige ansvaret på, med revolusjonerende konsekvenser for jøde-systemet.

For å stoppe angrepene er løsningen enkel: Kutt alle bånd til Israel! Men jødens agenda må alltid ha forrang over ariske liv. Denne hat-boken, Talmud, sier selv at, "selv de beste ikke-jøder må drepes". Resten av menneskeheten kan bli utslettet, så lenge jødene får det slik de vil. De er etter alt å dømme, "de Utvalgte". Rundlurt av jødiske interessser i for mange kriger, så har amerikanere bombet uskyldige ofre over hele verden de siste åtti årene. Det skulle vel ikke komme som noen overraskelse, at Amerikas tur var neste den 11. September. New Yorkere fikk en smak av den brennende skrekken som deres fedre og forfedre hadde gitt sivile menn, kvinner og barn i Hamburg og Dresden 60 år siden.

Gårsdagens forbannelser fra ofrene har landet på de uskyldige døde i vår dag. B-17 og B-24 "Liberators" som hjalp to millioner tyskere fra livet i 1940-årene, satte i gang en kjedereaksjon som sluttet i New York den 11. september like sikkert som etasjene kollapset den ene over den andre. Du høster som du sår. Selv bibelen forteller oss at "fedrenes synder vil hjemsøke sønnene". Det er naturens historiske jernlov som gir gjengjelder. Som Abraham Lincoln advarte, "Vi kan aldri flykte fra historien." Ofrene fra World Trade Center flyktet helt sikkert ikke. Og heller ikke resten av oss skal, frem til den dagen vi frir oss selv fra den jødiske forbannelsen for fortsetter å koste oss så mange ariske liv!

Nyheter fra Bevegelsen

NAZI TV-PROGRAM På LUFTEN! Den første episoden fra den Nasjonal Sosialistiske bevegelsen sendte offentlig TV-programmet, WHITE POWER, på luften den 22. september, 2001 (112) i St. Louis på kanal 18 fra midnatt til kl. 01:00 AM og i Nordlige St. Louis på kanal 129. Dette en-times programmet som blir sendt hver uke blir produsert av Joseph C. Keller, M.D., en doktor fra St. Lousi, og sponset av NSDAP/AO. Deler fra programmet blir også lagt ut på NSDAP/AO's web-side.

Nytt! "NAZI INTERNETT TB"! De første programmene ble lagt til NSDAP/AO's web-side den 9.September. Allerede fra den 16.September blir programmene tilgjengelige på Engelsk, Tysk, Fransk og Spansk.

Ny rekord! Dagene fra den 17-23.August, 2001, opplevde NSDAP/AO's web-side omtrent 100.000 treff PER DAG! Den 23.August ble flere filer (bøker, spill, musikk etc.) lastet ned enn noen gang før. Vi takker den "Tyske" Inneriksministeren OTTO SCHILY, fordi han gjorde en STOR innsats for dette, selv om det var helt utilsiktet!… I følge den Tyske avisen Die Welt am Sonntag den 5.August, 2001 (112), ønsket Tysklands Innenriksminister Schily å diskutere mulige rettslige aksjoner mot de USA-baserte NS web-sidene med den Amerikanske regjeringen tidlig i September, basert på deres "effekt i Tyskland". Som en protest mot

denne trusselen mot yttringsfriheten – og for Amerikansk rettslig suverenitet – registrerte en yttringsfrihetsforkjemper domenenavnet bundesinnenministerium.com (som ikke må bli forvekslet med det Tyske Innenriksministeriets web-side på bundesinnenministerium.de) og sendte det til web-siden nazi-lauck.nsdapao.com. Bundesinnenministerium.com treffer en

nerve! "Vi har allerede etablert kontakt med ett kjent advokatfirma i USA. Dersom det er nødvendig, vil vi også hente hjelp fra Tysklands ambassade i Washington." - sier Dirk Inger, Talsmann for (Tysklands) Innenriksministerium, i den tyske avisen Berliner Morgenpost den 26. august, 2001 (112). Den 3. september sender også tysk fjernsyn (Westdeutscher Rundfunk) denne historien.

Den 18. august 2001 deltar ett tusen kamerater i minnesmarsjen for Hess i Wunsiedel, Bayern. Den 1. september, marsjerer 2000 kamerater i Leipzig. Kongratulasjoner!

Nytt!– Vis hva du mener ved hjelp av NS-logoer og ringetoner på mobil-telefonen! Lei av de samme kjedelige greiene? Gi jødene et spark bak med disse totalt „politisk ukorrekte", rasebevisste og virkelig unike ringetoner og logoer for mobiltelefonen din! Last ned og oppgradér fritt det du ønsker i dag og gjør om mobiltelefonen til et propagandavåpne! Tilgjengelig for nedlasting siden den 12. august, 2001 (112).

Nytt Data-spill DER SA-MANN. Gjennom den første uka (12-19.August, 2001) over 1000 nedlastinger! Vi takker cyber-aktivisten som skapte dette spillet!

Det bulgarske mediet (presse og TV) rapporterte tidlig i august om NSDAP/AOs web-side og vår allierte B&Hs bulgarske web-side. (Raid i Bulgaria den 19. mai var rettet mot å ødelegge www.bhbulgaria.com web-side. Men fiendene av yttringsfriheten feilet.)

ØNSKES !

Bøker eller tidsskrift fra det Tredje Riket så vel som orginale (før-1945) plater med Tyske marsjer.

Kamerater som kan skrive flytende (om ikke snakke) ett fremmedspråk og er villig til å gjøre oversetningsjobber.  

Internett aktivister for å samle og spre informasjon.

NSDAP/AO - Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO Norsk