Nazi Lauck NSDAP-AO Norsk. BN105-1. . . .

Nazi Lauck NSDAP/AO

NS NYHETS BULLETIN

fra NSDAP/AO - Norsk internett-utgave

Nummer 105/1 - Høsten 2000

Abonnements informasjon

NS NYHETS BULLETIN er publisert av NSDAP/AO i flere språk, som inkluderer engelsk, tysk, ungarsk, hollandsk, fransk, svensk, spansk, portugisisk og italiensk, på en uregelmessig basis. Abonnementet koster US $30 eller tilsvarende i lokale valuta for 12 utgaver. (Hver utgave er også tilgjengelig på en 650 MB CD-ROM (i Microsoft Publisher 98®) for US $10 pr. CD.)

De engelske og tyske utgavene av NS NYHETS BULLETIN finnes KUN på CD - og i en forkortet utgave på nettet. For disse kameratene, publiserer NSDAP/AO større aviser på tysk (NS KAMPFRUF, halvmåndlig, $30 for 12 utgaver), på engelsk (THE NEW ORDER, halvmåndlig, $30 for 12 utgaver i USA og Canada, andre land $50 landpakke) og på dansk (FÆDRELANDET, kvartalsvis - som en samarbeidsprosjekt med DNSB i Danmark. Kontakt: DNSB, Postboks 32, DK-2670 Greve, Danmark). 

Alle valutaer aksepteres - kun sedler (ikke mynter eller frimerker). Internasjonale penge-ordrer aksepteres fra de fleste land UTENOM Tyskland eller Østerrike. Ingen personlige sjekker UTENFOR USA. Ingen "postgiro" sjekker heller. 

Forfattere og oversettere som er villige til å assistere er hjertelig velkomne.

Klikk på Extensive price list for å se våre tilbud angående propaganda materiale, regalia, flagg, kassetter, musikk, bøker i forskjellige språk og mye mer.

NSDAP/AO: PO Box 6414, Lincoln, NE 68506 USA

www.nazi-lauck-nsdapao.com

Cyber Angrep!

INTERNETT OFFENSIVEN satt i gang denne sommeren har blitt en stor suksess.

DAGLIGE "hits" på NSDAP/AOæs hjemmeside er nå oppe i ett 5-sifret nummer.

Mein Kampf blir lastet ned TUSENVIS av ganger hver måned.

Selv om NSDAP/AO har hatt en hjemmeside i flere år, så var det kun i januar 2000 etter en langtids periode med en systematisk utviklingskampanje som kulminerte i fødselen av ett nytt "domene"/hjemmeside som ble startet på http://www.nazi-lauck-nsdapao.com. Siden den gang har antall besøkende blitt mer en fordoblet hvert måned.

Snart ble 13 språk representert og Mein Kampf ble lagt til.

Forberedelsene økte i juli da kamerater med forskjellige nasjonaliteter og aldersgrupper arbeidet sammen hver dag. I august begynte den store støttekampanjen med "Nazi Computer Games" som kan bli lastet ned kostnadsfritt. "Nazi Doom NSDAP/AO" kom raskt på nettet i 8 språk så vel som 2 litt eldre spill. (I skrivende stund så er en enda mer avansert data spill snart ferdigutviklet).

En illustrert versjon av Mein Kampf har erstattet den eldre versjonen. Tre kortbøker og flere tegneserier ble også lagt til. Pluss "bilde-filer" som kan bli lastet ned, skrevet ut og distribuert hvor som helst i verden.

Selv musikk (mp3) filer er nå på nettet. Parti-hymnen Die Fahne Hoch tok av som en V2-rakett!  Den ble snart fulgt av Deutschland-lied.

Hver nedlastning inkluderer en NSDAP/AO støttefil, som også inneholder instruksjoner på hvordan å nå "blokkerte" hjemmesider og tips for internett aktivitet.

De overraskede jødemediene i Tyskland - både presse og TV - svarte med å vise gjentatte ganger NSDAP/AOs hjemmeside med riktig URL-adresse !

Den eneste negative siden er forbruket av arbeidskraft og finansielle ressurser. Når "data-overføringene" økte titalls ganger innen ti dager, så økte hjemmeside-kostnadene også ti ganger !

Den nåværende konsentrasjon på internett aktivismen kan periodevis forsinke publikasjoner, men det langsiktige potensiale er mer enn verdt det. Foreløpig, så ber vi våre lesere for forståelse og fortsatt støtte.

SAMMEN ER VI STERKE!

  SS-OBERGRUPPENFÜHRER REINHARD HEYDRICH

Et eksempel for de kommende generasjoner

 AV H. H. NORDEN

Reinhard Tristan Eugen Heydrich ble født 7. mars 1904 i Halle an der Saale. Han var sønnen til komponisten Richard Bruno Heydrich og Elisabeth Anna Amalia Krantz. Faren var i tiden rundt fødselen bestyrer av en musikk-skole. Reinhard var innom Reform-Realgymnasium på Hedwigstraße i Halle an der Saale. Allerede som student var han velutdannet. Han studerte for eksempel boken "Histoire de la civilisation" av den Franske forfatteren Charles Seignobos og diskuterte innholdet med kameraten Erich Schultze.

Etter at Reinhard Heydrich hadde gjennomført almennfaglig, så meldte han seg for Riksmarinen som en sjøkadett i Kiel-Holtenau. Innflytelsen fra den da berømte "Sjødjevelen" Graf Luckner, som da var en hyppig gjest hos Heydrich-familien, spilte selvfølgelig en stor rolle for Heydrichs valg av karriere innen sjøforsvaret. Etter en opplæringsperiode på fire og ett halvt år ble han forfremmet til Leutnant zur See den 1. oktober 1926 for så å bli utdannet til sambandsoffiser. I 1928 ble han Oberleutnant zur See. I følge den senere vise-Admiral Kleikamp så var Heydrich en mann som med hensyn til talent, viten og dyktighet, var langt bedre enn gjennomsnittet. Ingenting så ut til å være til hinder for en suksessfull karriere innen sjøforsvaret. Skjebnen ville det heller annerledes. Den 6. desember 1930 møtte Oberleutnant Heydrich den attenårige Lina von Osten. Hun kom fra øya Fehmarn i Østersjøen hvor faren var skolemester. Rundt juletidene 1930 ble de forlovet. Heydrich sendte også forlovelseskortet til en tidligere kjæreste som var datteren av en innflytelsesrik industrialist. Han krevde av Heydrich  skulle gifte seg med datteren hans som ønsket å være Heydrichs forlovede selv. Da han avslo dette sendte faren en klage gjennom admiral Raeder som resulterte i at Heydrich ble fremkalt for sjøforsvarets æreskommisjon. Gjennom anbefalingen fra kommisjonen så admiral Raeder seg nødt til å dimittere Oberleutnant zur See Reinhard Heydrich fra sjøforsvaret. Det er ytterst bemerkelsesverdig at ingen har funnet noe skriftlig bevis relatert til denne rettskjennelse-prosedyren. Heydrich var overbevist at han ble dimittert på grunn av politiske grunner.

Gjennom den senere SS-Obergruppenführer Karl vin Eberstein tok Heydrich kontakt med Heinrich Himmler som hadde blitt Reichsführer SS i januar 1929. Himmler var på jakt etter en dyktig mann for å bygge opp en etteretningsavdeling for SS. Han ga Heydrich tyve minutter til å beskrive på papiret hvordan han ville utføre en slik oppgave. Heydrich skrev ned ideene sine, lagde ett utkast for en passende organisasjons-struktur og overleverte resultatet til Reichsführeren som ble imponert og bestemte seg øyeblikkelig for å godta den tidligere marineoffiseren. Heydrich som allerede hadde meldt seg inn i NSDAP den 1. juni 1931, ble medlem av SS i Hamburg den 14. juli 1931. Han var nå en SS-Sturmmann med nummeret 10120. Den 26. desember 1931 giftet Reinhard Heydrich og Lina von Osten seg i en småby-kirke i Grossenbrode.

Heydrich begynte nå med å bygge opp et etterretningsdepartement. Dette var i de tidlige dagene kjent som "Abteilung Ic". Mot slutten av 1931 ble to rom leid for "SS-Ic" i fjerde etasje i Türkenstraße 25 i München. Dette var hjemmet til partimedlem Viktoria Edrich som hadde gjemt "Blodbanneret" i klesskapet i perioden da SA og SS var ulovlig. I disse dagene var Heydrich SS-Hauptsturmführer. Den 25. desember 1931 ble han SS-Sturmbannführer og den 29. juli  SS-Standartenführer und Chef des Sicherheitsdienstes des Reichsführers-SS. Navnet på tjenesten var nå Sicherheitsdienst (SD). I september 1932 hadde SD hovedkvarteret sitt i en villa i Zuccalistraße 4 i München; Heydrich og kona hadde den samme adressen. Heydrich som leder av Sicherheitsdienst ble kalt "C", kontoret hans "Zentrale Dienststelle des SD". I Juni 1933 ble Heydrichs første sønn Klaus født. Året for maktovertagelsen, 1933, brakte også rangen SS-Brigadeführer. SD hadde nå hovedkvarteret sitt i Wittelsbacherpalace i Briennerstraße i München. Den 9. november 1933 ble SD et uavhengig SS-kontor. Gjennom november og desember flyttet SD til Wilhelmstraße 102 i Berlin. Den 17. juni 1936 ble Reinhard Heydrich Chef der Sicherheitspolizei und des SD. Den 27. september 1939 ble Reichssicherheitshauptamt opprettet med Heydrich som sjef. I 1940 ble han valgt til President der Internationalen Kriminalpolizeilichen Kommission.

I begynnelsen av den Tyske kampanjen i West fullførte Heydrich krigsflyger eksamenen. I kampanjen i Norge fløy han fra Stavanger flere rekognoseringsrunder over England og Skottland med en Me 110. For sin heroiske måte å utføre ting på ble han belønnet med bronzene Frontflugspange and the Eiserne Kreuz II. Klasse. I midten av mai 1940 kom han tilbake til Berlin. Den 1. januar 1940 ble han Reichsleiter des Fachamtes Fechten im NS-Reichsbund für Leibesübungen. Gjennom kampanjen i Russland fløy Heydrich enda en gang som krigsflyger i sørlige Russland og ble tildelt silberne Frontflugspange and the Eiserne Kreuz I. Klasse.

Den 23. September 1941 fratok Hitler Reichsprotektor für Böhmen und Mähren, Constantin von Neurath, kontoret og innsatte fra den 27. september 1941 Reinhard Heydrich som fungerende Reichsprotektor. Han ble samtidig forfremmet til SS-Obergruppenführer. Føreren satte sin lit til Heydrich om å bringe protektoratet nærmere Riket. Karl Hermann Frank, Staatssektretär, som kom ifra Südetenland skulle assistere han.

I Praha skulle Heydrich ta over kommandoen gjennom en offisiell seremoni på Hradcany slottet. Med sin kone og barn flyttet han inn i slottet Jungfern-Breschan som ligger omtrent tyve kilometer fra Praha.

I motsetning til de falske informasjonene som har blitt spredt nå til dags så ble tiltakene fra Heydrich bra mottat i protekoratet. To hundre tusen par sko ble fritt distribuert og tobakksrasjonene til arbeiderne ble øket betraktelig. Heydrich hadde også planer om å bygge om Praha som tysk by og sette den i forbindelse med Berlin med det tyske autobahn-systemet.

Ved siden av posisjonen som Reichsprotektor beholdt Heydrich kontoret som sjef for Reichssicherheitshauptamt. Det var i denne stillingen da han den 20. januar 1942 ledet ett møte på en konferanse i villane Am Großen Wannsee 56/58 i Berlin. Reichsmarschall Hermann Göring hadde autorisert Heydrich til å starte påbegynnelsen med hensyn til løsningen av det jødiske spørsmålet. I kontrast til påstandene av offentlighetene etter krigen så var ikke målet til det nasjonalsosialistiske Tyskland å utrydde det jødiske folk, men å fjerne innflytelsen som ble opplevet som en byrde for hele det nasjonale samfunnet. Så tidlig som i tretti-årene hadde den tyske regjering satt i gang tiltak for å stimulere - i samarbeide med jødiske organisasjoner - emigrasjonen av jødiske borgere til Palestina. Som eksempler av denne politikken kan jo nevnes "Haavara"-avtalen og "Rublee-Wohlthat"-avtalen. For en mer detaljert beskrivelse så kan jeg anbefale boken Auswanderung der Juden aus dsm Dritten Reich av Ingrid Weckert. Spesielt SS trodde på en politikk som resulterte i emigrasjonen av jødene. Det var kun på grunn av krigen - som Tyskland ikke satte i gang - at emigrasjonen begynte å minke. Gjennom krigen ble det besluttet å evakuere jødene til arbeidskolonier i øst. I forbindelse med dette skal en huske på at i mars 1933 erklærte Internasjonale Jøder krig mot Tyskland. Metodene for å evakuere jødene fra Europa var underlaget for Wannsee-konferansen.

I mellomtiden hadde Eduard Benesch som så på seg selv som en president i eksil utarbeidet planer for å få Heydrich snikmyrdet. To underoffiserer fra den tidligere tsjekkoslovakiske hæren, Jan Kubis og Josef Gebcic, ble valgt ut for oppdraget. Sammen med noen andre ble de sluppet med fallskjerm i protektoratet den 28. desember 1941. I de følgende månedene skjulte de seg og forespurte seg om Heydrichs livsstil og bevegelser. I forbindelse med den økende terror-aktiviteten, stimulert og finansiert av London, spesielt i Belgia og Frankrike - som hadde nådd målene om å gjenopprette orden i protektoratet - ble Heydrich utnevnt til Chef der Zivilverwaltung for Belgia og Nord-Frankrike og til Protektor av Vichy-Frankrike. Den 27. mai 1942 skulle han med fly til Berlin for ett møte med Føreren. I mellomtiden hadde snikmorderne valgt en hårnålssving i distriktet Holeschowitz i Praha som den mest passende sted for snikmordet for Heydrichs bil måtte senke farten akkurat der. Den 27. mai 1942 forlot Heydrich Jungfern-Breschan klokken 10.00, og nådde frem 10.30 til stedet der snikmorderne ventet. Han ble kjørt av SS-Oberscharführer Klein i den mørkegrønne åpne Mercedes Benz'en. En av morderne, Gabcic, rettet en stengun mot Heydrich og trakk av. Ingenting skjedde. Våpenet fungerte ikke og kunne ikke brukes. Heydrich trakk pistolen og fyrte av mot Gabcic. I dette øyeblikket kastet den andre snikmorderen, Kubis, en bombe som eksploderte nær den høyre bakhjulet av Mercedesen. Heydrich ble alvorlig skadet av fragmentene men avfyrte uansett flere skudd mot Kubis. Så kollapset han. En tsjekkisk dame fortet seg og kom til Heydrichs assistanse hvorav han ble brakt til Bulovka-sykehuset der både tyske og tsjekkiske kirurger prøvde å redde livet hans i mer enn en uke. Dessverre var det nytteløst.  Morgenen den 4. juni 1942 døde Reinhard Heydrich.

Kisten med det jordiske levningen av Reichsprotektoren lå seremonielt, dekket med svastika flagget, på slottsplassen av Hradcany Slottet. En æresvakt fra Wehrmacht og SS-offiserer sto vakt. Om ettermiddagen den 7. juni 1942 ble kisten fraktet med tog fra Praha til Berlin for å bli lagt seremonielt på Reichssicherheitshauptamt, Prinz Albrecht Straße 8, og senere - den 9. juni 1942 - i Mosaikk Hallen ved det nye Reichskanselliet. Gjennom begravelsesseremonien avleverte Reichsführer-SS Heinrich Himmler en tale der han beskrev Reinhard Heydrichs store betydning. Den siste taleren var Adolf Hitler som kalte ham en av de beste nasjonalsosialister, en av de sterkeste forsvarerne av ideen om det Tyske Riket og en av de største motstandere av alle fiender av Tyskland. Føreren tildelte den falne helten Verwundetenabzeichen i Gull og oberste Stufe des Deutschen Ordens. Kisten med Heydrichs legeme ble plassert på en lavett og tauet av seks sorte hester fra Wilhelmstraße til Invaliden-kirkegården. Der ble den store soldaten Reinhard Heydrich lagt til hans siste hvile.

På hvilken måte kan vi, nasjonalsosialister i det tjueførste århundret, følge eksemplet Reinhard Heydrich ga oss gjennom sin levetid ? For det første må vi betingelsesløst ha tiltro til den evige nasjonalsosialistiske ideologi og være beredt til å gjøre hva som helst som er nødvendig for fremtiden til den germanske rase. Det er vår hellige plikt å kjempe mot våre fiender med uhørt hardhet. Om nødvendig vil vi bruke sammensvergelser mens i andre situasjoner vi vil bruke makt. Vi anerkjenner ikke legitimiteten til det demokratiske systemet som har styrt Europa etter 1945 og vårt formål er da å erobre demokratiene og få fjernet politikerne i disse forferdelige tider. Når vi som nasjonalsosialister virkelig vil oppnå politisk og militær makt så har vi et godt stykke igjen. Det er veldig sjelden nå til dags å møte politikere som er like nasjonalsosialistiske som forgjengerne fra tjue, tretti og førti-tallet i det forrige århundret. Det er en fornærmelse for enhver overbevist nasjonalsosialist at det jødisk kontrollerte media sammenligner politikere som forestiller seg nasjonalister og patrioter - tenk på noen bestemte folk i Belgia og Østerrike - med virkelige nasjonalsosialister. Disse politikerne har ingenting med ideologien til vår Fører Adolf Hitler; gjentatte ganger har de distansert seg fra det såkalte "Det Tredje Rikets forbrytelser" og noen ganger gir de hyllest til den verste fienden av den kultiverte ariske mennesket:  Jøden. En skal ha mistro til disse folkene mer enn til de Kristne, liberalerne eller sosialistiske politikere; de er ingenting annet enn karakterløse feiginger og sveklinger. Livet til SS-Obergruppenführer Reinhard Heydrich viser oss hvilken retning vi må orientere oss. Vi skal aldri forlate denne veien. For kun da vil seieren være vår.

Heil Hitler!

Vi takker forfatteren av denne artikkelen. Takk går også til flere kamerater som oversetter artiklene til sitt eget språk. Dette sørger for at enda flere kamerater verden over kan ha glede av dem. Nasjonal Sosialistisk solidaritet i praksis!

NYHETER FRA BEVEGELSEN

 Den 26. august marsjerte åtti tyske og hollandske kamerater i Echt uten problemer. Den 29. juli marsjerte 100 kamerater fra Danmark, Sverige, Finnland, Norge and Tyskland i den danske byen Helsingør.  

Hess Aksjon i Hofgeismar, Tyskland

På den 13. årlige markeringen av Rudolf Hess' død ble 17 vakre "vegg malerier" - så vel som slagordene "Heil Hitler" og "NSDAP/AO" - oppdaget i Hofgeismar, Tyskland, i følge den tyske HNA pressen den 17. august. Politiet tar saken "veldig alvorlig", fordi denne storslåtte markeringen har hittil vært uhørt i dette området.

Første NSDAP/AO data spill

Takket være NSDAP/AOs første data spill - NAZI DOOM (NSDAP-AO) - så har antall besøkende på vår hjemmeside skutt i været. Tilgjengelig i åtte språkversjoner: Engelsk, tysk, fransk, portugisisk, spansk, hollansk, ungarsk og finsk. Kan lastes ned gratis på - http://www.nazi-lauck-nsdapao.com  

Gratis publisitet

Den 9. august viste tysk tv NSDAP/AO klistremerker i en rapport om razziaene mot de påståtte "ny-nazistiske terroristene" i Berlin. En Associated Press rapport viste den samme dagen NSDAP/AOs hjemmeside med tydelig url-adresse og Kölner Rundschau gjorde det samme den 15. august.

Den 7. august viste nasjonal tysk tv ARD NSDAP/AOs hjemmeside med tydelig url-adresse. Stasjonen PRO SIEBEN gjorde det samme den 26. juni.

 En av åtte tyskere orientert mot høyre

I følge en undersøkelse av den tyske sosiologen Richard Stöss, så tenker en av åtte tyskere som en "høyre-ekstremist". (Kilde: Der Spiegel online, 28. juli , 2000)

Reisende Vær Varsom ble distribuert på Minneapolis Lufthavn

Kamerater fra National Socialist Movement (NSM) distribuerte REISENDE VÆR VARSOM flygeblad på Minneapolis/St. Paul Internasjonale Lufthavn den 27. juni. Dette er NS-solidaritet i aksjon!

Razzia i Sachsen

Den 24. juni, utførte 250 polititjenestemenn razziaer i 50 hjem - inkludert en tilhørende et byrådsmedlem - i Pirna området i den tyske provinsen Sachsen. Aksjonen var rettet mot den harde kjernen av høyreorienterte "SSS" organisasjonen, beregnet til å ha 300 tilhengere. De fant eksplosiver, håndgranater, våpen, rifler, bazookaer og store mengder med propaganda-materiell. Autoritetene ble sjokkert da de oppdaget at mange middelklasse mennesker var involvert. Ryktene om at det lokale politi og grensevakter var blandt dem ble styrket av det faktum at veldig få lokale myndigheter deltok i raidene. (Kilde: FAZ online den 5. juli, 2000)

Hvordan nå en "blokkert" hjemmeside !

Finn først en "proxy server. " Søk på internett for "proxy servers". (Selv en god proxy server kan stoppe opp senere. Så lær deg derfor hvordan du kan finne dem. For instruksjonene så vil vi bruke en proxy server i Taiwan med de tekniske spesifikasjonene ("adresse 139.223.199.194" og "port 8080". )

Gjør som følgende:

Gå til SETTINGS

Gå til KONTROLL PANEL

Gå til INTERNETT

Gå til tilkobling (connections)

Marker tilkobling (ett museklikk).

Klikk på Settings/Innstillinger.

Marker "proxy server"-boksen.

Legg inn adressen - 139. 223. 199. 194

Legg inn port - 8080

Internett-brukere blir sterkt oppfordret til å laste ned, lagre og å fordele anti-blokkerings instruksjonene !

Webmastere av "sårbare" hjemmesider blir på det sterkeste oppfordret til å legge ut disse instruksjonene på hjemmesidene og til å oppfordre besøkende om å laste dem ned og lagre dem øyeblikkelig - før hjemmesiden blir blokkert og det blir for sent!

Flere proxy servere: Bulgaria 195.24.55.245 Porto 8080; Frankrike 195.242.79.21 Port 8080; Colombia 209.88.62.76 Port 8080; Taiwan 139.223.199.194 Port 8080; USA Interlog.com 207.34.202.2 Port 3128 & Home.com 24.112.47.107 Port 8080

Nye SVASTIKA KLEBEMERKER

100/50 kr. - 500/150 kr. - 1000/250 kr. 

  Name _______________________________________________________

Street _______________________________________________________

City _______________________________ Postal Code _______________

Country _____________________________________________________

NSDAP/AO - Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA

Kopier og distribuer !

NSDAP/AO - Box 6414 - Lincoln NE 68506 - USA http://www.nazi-lauck-nsdapao.com

NSDAP/AO Norsk